Καλαμαριά: Δεν κατεβαίνει σε δεύτερο ματς ο Απόλλων - Μπαλτίδης: Θα φύγουν από το γήπεδο

17/1/2020 22:29    Ακούστε όλη τη συνέντευξη
Ούτε στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας θα κατεβεί να αγωνιστεί ο Απόλλων Πόντου.

Η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε ότι δεν κατάφερε να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών της. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στους «μαυραετούς».

Παράλληλα ενημέρωσε ότι θα αγωνιστεί κανονικά στον επόμενο αγώνα του Πρωταθλήματος της Super League 2 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλων δεν κατέβηκε στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής (12/1) με τα Χανιά και πως μία ομάδα αποβάλλεται από το Πρωτάθλημα αν δεν αγωνιστεί σε τρία συνεχόμενα ματς.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου:

«Παρά τις προσπάθειες μας, για γραφειοκρατικούς λόγους, δεν πετύχαμε την έκδοση των δελτίων μας για τον αγώνα στην Δράμα.

Έχουμε, όμως, πλέον ό,τι χρειάζεται η ομάδα, για να συνεχίσει την συμμετοχή της, στο πρωτάθλημα της SL2 από την επόμενη αγωνιστική στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης».

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, Φώτης Μπαλτίδης, και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Απόλλωνα Πόντου, το παραχωρητήριο που θα ανακληθεί στην ομάδα για την χρησιμοποίηση του γηπέδου αλλά και τα χρέη που έχει αφήσει σε ομάδα και Ερασιτέχνη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Απόλλωνα Πόντου: «Στον Δήμο πάνε όλοι για να διώξουν τον κ.Καλαϊτζίδη από την ομάδα, δεν πάει για να βοηθήσουν τον Απόλλωνα Πόντου, δεν υπάρχει σαν ΑΦΜ ούτε σαν ομάδα για τους Καλαμαριώτες. Εχει τελειώσει ο Απόλλων Πόντου και όποιος δημιουργεί προβλήματα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς πάει σπίτι και ο κ.Καλαϊτζίδης από Δευτέρα θα πάει σπίτι του. Να πάρει την ομάδα και να πάει να παίξει όπου θέλει. Ο Ερασιτέχνης Απόλλων δεν του δώσει ξανά το παραχωρητήριο για το γήπεδο, θα ανακληθεί αυτό που έχει. 

Οταν πήρε την ομάδα την πήρε τσάμπα ο Καλαϊτζίδης και χρωστάει 800.000 ευρώ, να μας πει ποιοι είναι οι μέτοχοι. Και ο Ερασιτέχνης Απόλλων είναι μέτοχος και δεν έχει πάρει το ρεύμα, το 15% των εισιτηρίων. Οταν ήρθε ο Αβραάμ Περσίδης και έσωσε μαζί με τους Καλαμαριώτες την ομάδα στην Γ Εθνική, ο κ.Καλαϊτζίδης δεν έδωσε ούτε ευρώ και χρέωσε τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα με 300.000 ευρώ. Πριν δύο μήνες κάναμε το ραντεβού με τον Καλαϊτζίδη, με παρακαλούσε για να γίνει αυτό το ραντεβού, μου είπε πως εγώ την ομάδα θα την διαλύσω και θα την στείλω στα ερασιτεχνικά, ευτυχώς είχα μάρτυρα τον Θόδωρο Ζελελίδη στο ραντεβού». 

«Εχει ξεφτιλίσει την ομάδα»

«Ο λόγος που ήθελε να συναντηθούμε ο Καλαϊτζίδης ήταν γιατί του ζήτησα από την Φούτμπολ Λιγκ να τους στείλει ένα έγγραφο πως δεν χρωστάει και εγώ του είπα πως δεν μπορώ να του το δώσω γιατί χρωστάει. Για εμάς δεν υπάρχει αυτή η ομάδα και ο Ερασιτέχνης Απόλλων. Εχει διαλύσει τα πάντα και έχει ξεφτιλίσει την ιστορία της ομάδας. Ποιος, αυτός που δεν θα ξαναπατήσει στην Καλαμαριά. Εμείς γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε Απόλλων Καλαμαριάς. Ο κ.Καλαϊτζίδης είναι ό,τι άλλο εκτός από Απόλλων Καλαμαριάς. Θα πάει σπίτι του. Το γήπεδο είναι του Ερασιτέχνη Απόλλωνα και το ΑΦΜ του Απόλλωνα Πόντου δεν θα ξαναμπεί στο γήπεδο. 

Δεν μας εκφράζει αυτή η ομάδα όπως είναι, δεν εκφράζει την Καλαμαριά, ξεφτίλισε τον Απόλλωνα, την ιστορία του και όλη την περιοχή. Εγώ γιατί να τον πάρω τηλέφωνο; Εμείς σαν οικογένεια του δώσαμε 40.000 ευρώ σαν χορηγία και μας βρίζει κιόλας. Δεν καταστρέφεται ο Απόλλων Καλαμαριάς, δεν θα καταστραφεί ποτέ. Θα ξεκινήσουμε από το μηδέν, δεν έχουμε πρόβλημα, είχα πει πριν 4-5 μήνες πως θα γίνουμε χειρότερα από τον Ηρακλή και με βρίζει στην Καλαμαριά. Εμείς θα ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες μας. Από Δευτέρα 20/1 θα υπάρχει άρση του παραχωρητηρίου του γηπέδου και θα έχουμε νέα και για τους μετόχους».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:
Επόμενο Προηγούμενο
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

09:00 13/4/2025

Κυριακή 13/4

Μια παράσταση για τη θάλασσα, δίπλα στη θάλασσα

Μια παράσταση για τη θάλασσα, δίπλα στη θάλασσα

19:00 12/4/2025

Ταξίδι στον κόσμο του Νίκου Καββαδία στο Remezzo στις 13/04 - 8:00 μμ - 10:00 μμ

“Λαζαράκια” στο Δημαρχείο της Καλαμαριάς

“Λαζαράκια” στο Δημαρχείο της Καλαμαριάς

18:00 12/4/2025

«Ήρθ’ ο Λάζαρος, ήρθαν τα βάγια»

Ο αθλητισμός «καρφώνει» στην Καλαμαριά

Ο αθλητισμός «καρφώνει» στην Καλαμαριά

16:00 12/4/2025

Διήμερο γεμάτο μπάσκετ στο ΔΑΚ

Θεσσαλονίκη: Από Ιούνιο τα έργα στην Πλατεία Ελευθερίας

Θεσσαλονίκη: Από Ιούνιο τα έργα στην Πλατεία Ελευθερίας

15:00 12/4/2025

Πότε κλείνει το πάρκινγκ

Κύπελλο Ελλάδος: Στις 17 Μαΐου με ξένους διαιτητές ο τελικός

Κύπελλο Ελλάδος: Στις 17 Μαΐου με ξένους διαιτητές ο τελικός

12:00 12/4/2025

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν πάνω από 45.000 φίλαθλοι

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

09:00 12/4/2025

Σάββατο 12/4

Θεσσαλονίκη: Σινεμά με 1 + 1 εισιτήρια στο κέντρο

Θεσσαλονίκη: Σινεμά με 1 + 1 εισιτήρια στο κέντρο

20:00 11/4/2025

Ποιες μέρες, όλες οι ταινίες

Thessaloniki Flea Market 2025: 2ημερη Ανοιξιάτικη Υπαίθρια Αγορά στο Τόξο της Δ.Ε.Θ.

Thessaloniki Flea Market 2025: 2ημερη Ανοιξιάτικη Υπαίθρια Αγορά στο Τόξο της Δ.Ε.Θ.

17:25 11/4/2025

12 Απρ - 13 Απρ 2025

Χωρίς ταξί θα μείνει για 24 ώρες η Θεσσαλονίκη

Χωρίς ταξί θα μείνει για 24 ώρες η Θεσσαλονίκη

14:00 11/4/2025

Ποια ημέρα, γιατί απεργούν

Κλασικά Έπιπλα