Αρπαγή Μαρκέλλας: Τι δηλώνει η 33χρονη μέσα από τη φυλακή

21/6/2020 18:56    βιντεο
Μέσα σε κλάματα η 33χρονη που άρπαξε την Μαρκέλλα μιλά στο “Μαζι σου”. Εμφανίζεται μετανιωμένη και ανατρέπει τα όσα είχε αρχικά πει για ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί. “Θέλω να επανορθώσω” δηλώνει.

Στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε αποκλειστικά η 33χρονη που άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα στην Θεσσαλονίκη.

Η κατηγορούμενη κλαίγοντας υποστηρίζει πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας η κάτι παρόμοιο, καθώς και ότι ήθελε να φροντίσει το παιδί.

Χαρακτηρίζει τα όσα έχουν ακουστεί γι αυτό το θέμα παράλογα, καθώς όπως λέει είναι απλός άνθρωπος και δεν έχει σχέση με κάτι τέτοιο.

Ανατρέπει την αρχική της κατάθεση

Σχετικά με την ερωτική διάθεση την οποία η ίδια είχε δηλώσει πως είχε απέναντι στην Μαρκέλλα και ότι την χάιδεψε όπως “κάποιος που αγαπά ένα παιδί”.

Τώρα αποδίδει τις δηλώσεις εκείνες στον πανικό τις στιγμές και τις συνθήκες της σύλληψης. Υποστηρίζει πως δεν είχε καμία ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί και πως δεν το άγγιξε καν, αλλά αυτό που έκανε είναι να το πλύνει και να το αλλάξει επειδή ήταν πολύ βρώμικη.

Παρουσιάζεται μετανιωμένη και δηλώνει πως είναι διατεθειμένη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να επανορθώσει και να “σβηστεί” όπως λέει όλο αυτό.

Ελπίζει μάλιστα πως θα αποδειχτεί η αθωότητά της. Δηλώνει ξανά και ξανά πανικοβλημένη και επαναλαμβάνει πως απορεί και η ίδια με ότι έκανε.

Σχετικά με το παιδί που έχει η ίδια και το οποίο είναι 8 χρονών, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αναφερόμενη ότι είναι κάτι που αφορά τον πρώην σύζυγό της.

Οι ενδείξεις που εξετάζει η αστυνομία

Την ίδια ώρα η αστυνομία ερευνά ενδείξεις που τους οδηγούν στην εξέταση κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός όλων των άλλων ευρημάτων, στο κινητό της 33χρονης γυναίκας εντοπίστηκαν τρία περίεργα μηνύματα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, τα οποία αντάλλασσε η κατηγορούμενη με άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, το 48ωρο που κρατούσε φυλακισμένο το παιδί στο διαμέρισμα της.

Το περιεχόμενο των μηνυμάτων δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς οι Αρχές ερευνούν αυτό το δεδομένο με προσοχή, κατά μια πληροφορία όμως αυτά τα μηνύματα έχουν σχέση με την αρπαγή του παιδιού αλλά και την μετέπειτα τύχη του.

Το φρικιαστικό σενάριο

Πλέον η υπόθεση παίρνει περίεργη τροπή, καθώς σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ευρήματα των Αστυνομικών δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το παιδί να το άρπαξε η 33χρονη προκειμένου να το παραχωρήσει, έναντι αμοιβής βέβαια σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Η έρευνα για την υπόθεση της 10χρονης θα ερευνηθεί σε κάθε της πτυχή, καθώς είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται στα Ελληνικά χρονικά αρπαγή παιδιού με όλα τα χαρακτηριστικά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Άλλωστε δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος παιδόφιλων στην Βόρεια Ελλάδα, με τις ρίζες του να φτάνουν σε χώρες των Βαλκανίων όπου έχουν παρατηρηθεί πλήθος παρόμοιων φαινομένων, με “φόντο” ευκατάστατους παιδόφιλους από την Βόρεια Ευρώπη.


newsit

Επόμενο Προηγούμενο
 

Διήμερη ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού

Διήμερη ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού

03:18 10/10/2017

Το πρόγραμμα των ομιλιών

Ανοίγει από σήμερα για το κοινό το θωρηκτό «Αβέρωφ» (ωράριο επισκέψεων)

Ανοίγει από σήμερα για το κοινό το θωρηκτό «Αβέρωφ» (ωράριο επισκέψεων)

03:13 10/10/2017

στο λιμάνι Θεσσαλονίκης

ΔΕΗ: Ανατροπή για 500.000 καταναλωτές – Θα αλλάξουν εταιρεία υποχρεωτικά

ΔΕΗ: Ανατροπή για 500.000 καταναλωτές – Θα αλλάξουν εταιρεία υποχρεωτικά

03:10 10/10/2017

Χωρίς τη θέλησή τους!

Τι προβλέπει το επίμαχο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου

Τι προβλέπει το επίμαχο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου

03:09 10/10/2017

Στην Βουλή αυτή την ώρα

Εορτή των Αγίων Ευλαμπίου και Ευλαμπίας

Εορτή των Αγίων Ευλαμπίου και Ευλαμπίας

02:58 10/10/2017

10 Οκτωβρίου

Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που καταπλακώθηκε από δένδρο

Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που καταπλακώθηκε από δένδρο

02:55 10/10/2017

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στο Παπαγεωργίου

Ανακοίνωση του δήμου για το ατύχημα κατά την διάρκεια κοπής δένδρου

Ανακοίνωση του δήμου για το ατύχημα κατά την διάρκεια κοπής δένδρου

05:03 9/10/2017

ο Δήμαρχος βρίσκεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Σε κρίσιμη κατάσταση 70χρονος εργαζόμενος στο δήμο

Σε κρίσιμη κατάσταση 70χρονος εργαζόμενος στο δήμο

05:01 9/10/2017

Τον καταπλάκωσε δέντρο

Φοίνικας - Κατηχητικά σχολεία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Φοίνικας - Κατηχητικά σχολεία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου

04:57 9/10/2017

Αγιασμός την Κυριακή

Κανονισμός Λειτουργίας Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλαμαριάς

Κανονισμός Λειτουργίας Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλαμαριάς

04:16 9/10/2017

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Κλασικά Έπιπλα