Καράογλου: Η 85η ΔΕΘ θα διεξαχθεί κανονικά

17/6/2020 18:48    αυστηρά πρωτόκολλα
Θα διεξαχθεί κανονικά η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, δήλωσε ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, μετά τη συνάντηση εργασίας που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, και διαβεβαίωσε ότι προχωρούν κανονικά οι διαδικασίες για την ανάπλαση του εκθεσιακού κένρου.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος, Κυριάκος Ποζρικίδης, επιβεβαίωσαν ότι η Γερμανία, που είναι φέτος η τιμώμενη χώρα, θα συμμετέχει κανονικά και θα εκπροσωπηθεί από μεγάλο αριθμό σημαντικών επιχειρήσεων.

Παράλληλα στην 85η ΔΕΘ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων θα εφαρμοστούν αυστηρά πρωτόκολλα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Σχετικά με το ζήτημα της ανάπλασης του εκθεσιακού κέντρου τόνισαν ότι οι διαδικασίες προχωρούν εντός χρονοδιαγραμμάτων και χωρίς καθυστερήσεις, ώστε το 2026 να γιορτάσει η Θεσσαλονίκη τα 100 χρόνια της ΔΕΘ στο νέο εκθεσιακό κέντρο.

«Επειδή ακούγονται πολλά, τονίζω για μια ακόμη φορά πως η 85η ΔΕΘ θα διεξαχθεί κανονικά. Τιμώμενη χώρα είναι η Γερμανία, η οποία θα συμμετάσχει με δεκάδες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη. Ασφαλώς θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, διότι πάνω από όλα είναι η υγεία των εκθετών και των επισκεπτών.

Η φετινή διοργάνωση θα είναι διαφορετική, ωστόσο θα αποτελέσει και πάλι τη γιορτή της πόλης», δήλωσε ο κ. Καράογλου μετά τη συνάντηση και συνέχισε: «Όσον αφορά στην ανάπλαση του εκθεσιακού κέντρου, προχωρούμε βάσει σχεδίου.

Η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo καταβάλλει έναν τεράστιο αγώνα ώστε το 2026 να είναι όλα έτοιμα και να έχει ολοκληρωθεί μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη».



Επόμενο Προηγούμενο
 

Θεσσαλονίκη: Πώς θα γίνει νέο εμπορικό κέντρο… πάνω από τα τρένα!

Θεσσαλονίκη: Πώς θα γίνει νέο εμπορικό κέντρο… πάνω από τα τρένα!

10:00 18/10/2017

Η ΓΑΙΑΟΣΕ εκτιμά μια ιδιαίτερη ανάπτυξη στη δυτική Θεσσαλονίκη

Μεγάλες ενεργειακές επενδύσεις στη Βόρεια Ελλαδα - Προσεχως

Μεγάλες ενεργειακές επενδύσεις στη Βόρεια Ελλαδα - Προσεχως

09:56 18/10/2017

εξελίξεις

"Εξοικονομώ κατ’ οίκον" με χρηματοδότηση έως 17.500 ευρώ

09:50 18/10/2017

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πολυαναμενόμενο νέο πρόγραμμα

Σήμερα βλέπουμε ταινία στη Θεσσαλονίκη μόνο με 2 ευρώ!

Σήμερα βλέπουμε ταινία στη Θεσσαλονίκη μόνο με 2 ευρώ!

09:45 18/10/2017

CINEPLEXX DAY 2017!

Τραμπ - Τσίπρας: Επενδύσεις, χρέος και εξοπλιστικά

Τραμπ - Τσίπρας: Επενδύσεις, χρέος και εξοπλιστικά

09:43 18/10/2017

Πρόεδρος ΗΠΑ: Η Ελλάδα παρέχει ιδανικές ευκαιρίες για επενδύσεις

Στην Καλαμαριά για τα προβλήματα των εργατικών κατοικιών ο κ. Νεφελούδης

Στην Καλαμαριά για τα προβλήματα των εργατικών κατοικιών ο κ. Νεφελούδης

09:12 18/10/2017

Γενικός Γραμματέας του Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Το 9ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς συμμετέχει στο πρόγραμμα ERASMUS

Το 9ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς συμμετέχει στο πρόγραμμα ERASMUS

07:56 18/10/2017

«Συνεργασία για την καινοτομία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών»

Ο καιρός σήμερα στην Καλαμαριά

Ο καιρός σήμερα στην Καλαμαριά

07:33 18/10/2017

Τετάρτη

Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων

Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων

07:20 18/10/2017

EU Anti-Trafficking Day

Διεθνής Ημέρα Γραβάτας

Διεθνής Ημέρα Γραβάτας

07:15 18/10/2017

Cravat Day

Κλασικά Έπιπλα