Χριστουγεννιάτικη Αγορά 2024-2025 στην Αριστοτέλους

22/11/2024 12:03    7 Δεκ - 5 Ιαν 2025
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στήνει και φέτος το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Χωριό-Χριστουγεννιάτικη Αγορά, στην πλατεία Δικαστηρίων πάνω από την Αριστοτέλους και υποδέχεται στο γιορτινό του κλίμα, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης με πολλές και όμορφες Χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκπλήξεις.

39 Ξύλινα Σπιτάκια εμπορικής χρήσης και εστίασης θα αποτελούν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Θεσσαλονίκης ενώ διαδραστικά σπιτάκια θα στηθούν για να προσφέρουν στα παιδιά όμορφες γιορτινές στιγμές, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Άγιο Βασίλη, που θα περιμένει να πουν την ευχή τους και να βγουν μαζί του φωτογραφίες.

Ζωντανή μουσική και φυσικά, το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που θα ανάψει για να σκορπίσει με τη λάμψη του, μπόλικη Χριστουγεννιάτικη μαγεία.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις υποδοχής της έναρξης λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Που θα Λειτουργεί η Χριστουγεννιάτικη Αγορά 2024-2025 στη Θεσσαλονίκη:

39 ξύλινα, ομοιόμορφα σπιτάκια εμπορικής χρήσης και εστίασης υποδέχονται τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, στην καρδιά της στολισμένης Θεσσαλονίκης, στο τμήμα του εορταστικού άξονα της Αριστοτέλους, πάνω από το άγαλμα του Βενιζέλου, που περικλείεται από τις οδούς Μητροπολίτου Γενναδίου, Φιλίππου, Χαλκέων και Εγνατίας.

Διάρκεια και Ωράριο λειτουργίας Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2024-2025:

Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λειτουργεί καθημερινά, από το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2024 έως και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2025. Το ωράριο λειτουργίας αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Τι θα βρείτε στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην Αριστοτέλους:
Όλες οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, έχουν μια θέση στα ξύλινα σπιτάκια στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2024-2025 της Θεσσαλονίκης.

Κουραμπιέδες, μελομακάρονα, πίτες και πεϊνιρλί, καραμελωμένοι ξηροί καρποί, δίπλες και αμυγδαλωτά, λουκουμάδες, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, σιροπιαστά, ζαχαρωτά και σοκολατένια γλυκίσματα θα έχουν τον πρώτο λόγο στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πλατεία Δικαστηρίων, καθώς μικροί και μεγάλοι θα γεύονται πεντανόστιμες γλυκιές επιλογές και θα απολαμβάνουν τη Χριστουγεννιάτικη βόλτα τους.

Δυναμικό παρών όμως δίνουν και τα νοστιμότατα street food (hot dog, πίτσες, σουβλάκια), μικρογεύματα και κρύα σάντουιτς για να γίνει η βόλτα σας, ο απόλυτος Χριστουγεννιάτικος προορισμός που θα ικανοποιήσει γευστικά μεγάλους και παιδιά.

Αντίστοιχα οι εμπορικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά 2024-2025 της Θεσσαλονίκης, θα έχουν τα ράφια τους γεμάτα με Χριστουγεννιάτικα είδη, είδη δώρων, βιβλία, παιχνίδια, κοσμήματα, αξεσουάρ, καλλυντικά, σαπούνια, αρώματα και αντικείμενα που τραβούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ώστε να τονωθεί η αγορά της πόλης.
Επόμενο Προηγούμενο
 

Νεκρή η αδερφή της Βασίλισσας της Ολλανδίας

Νεκρή η αδερφή της Βασίλισσας της Ολλανδίας

21:15 7/6/2018

Ινές Σορεγκιέτα

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανάμεσα στα καλύτερα παγκοσμίως

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανάμεσα στα καλύτερα παγκοσμίως

21:01 7/6/2018

που ιδρύθηκαν την τελευταία 50ετία

Φρίκη: Βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού ο 37χρονος αγνοούμενος

Φρίκη: Βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού ο 37χρονος αγνοούμενος

20:59 7/6/2018

από τη Δράμα

Έξι συλλήψεις για κλοπές στη Θεσσαλονίκη

Έξι συλλήψεις για κλοπές στη Θεσσαλονίκη

19:13 7/6/2018

ΕΛ.ΑΣ.

Θεσσαλονίκη - Μελέτη για την αποτύπωση και καταγραφή όλων των ρεμάτων

Θεσσαλονίκη - Μελέτη για την αποτύπωση και καταγραφή όλων των ρεμάτων

19:06 7/6/2018

μελέτη

Θεσσαλονίκη – Κυκλάδες: 2 φορές την εβδομάδα – Πόσο θα διαρκεί το ταξίδι

Θεσσαλονίκη – Κυκλάδες: 2 φορές την εβδομάδα – Πόσο θα διαρκεί το ταξίδι

18:57 7/6/2018

Νέες ανακοινώσεις

11η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη

11η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη

18:41 7/6/2018

Παρασκευή 8 Ιουνίου

Φρίκη! Έβαζε να βιάζουν τις ανήλικες κόρες της για μετρητά

Φρίκη! Έβαζε να βιάζουν τις ανήλικες κόρες της για μετρητά

18:21 7/6/2018

Εφιάλτης χωρίς τέλος

Κύτταρα του ανθρώπινου αίματος μετατράπηκαν σε λειτουργικούς νευρώνες

Κύτταρα του ανθρώπινου αίματος μετατράπηκαν σε λειτουργικούς νευρώνες

18:18 7/6/2018

Από ερευνητές στην Καλιφόρνια

Φυματίωση ηλικίας 245 εκ. ετών

Φυματίωση ηλικίας 245 εκ. ετών

18:15 7/6/2018

Εντοπίστηκε θαλάσσιο ερπετό..

Κλασικά Έπιπλα