Θεσσαλονίκη: 10 συλλήψεις για σειρά από αδικήματα

5/8/2026 15:23    Στην αυτόφωρη σύλληψη...
Στην αυτόφωρη σύλληψη συνολικά 10 ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά την υλοποίηση ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Αστυνόμευσης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, κατά περίπτωση:

• 3 άτομα για περιπτώσεις κλοπής, με δύο εξ’ αυτών και συγκεκριμένα ημεδαπούς ηλικίας 46 και 45 ετών να εντοπίζονται στον Δενδροπόταμο επιβαίνοντας σε κλεμμένο επιβατικό αυτοκίνητο κι έναν νεαρό να έχει αφαιρέσει προϊόντα από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Πυλαίας.

•2 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, με χαρακτηριστική την περίπτωση σύλληψης 31χρονου αλλοδαπού (σ.σ. από την Αλβανία), καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, το οποίο διέτασσε τη σύλληψή του προς έκτιση υπολοίπου ποινής, που του είχε επιβληθεί, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

• 4 άτομα για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια, με ένα εξ’ αυτών να εντοπίζεται στον αερολιμένα Θεσσαλονίκης, κατά τον έλεγχο για επιβίβαση σε πτήση προς εξωτερικό.

• 1 άτομο και συγκεκριμένα 20χρονο αλλοδαπό (σ.σ. από το Πακιστάν), ο οποίος σε έλεγχο που του έγινε στον αερολιμένα, κατά τη διάρκεια επιβίβασης σε πτήση, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και χρησιμοποιούσε πλαστό έγγραφο προκειμένου να ταξιδέψει σε χώρα της Ευρώπης.



Επόμενο Προηγούμενο