Νέα απευθείας γραμμή Θεσσαλονίκη - Μόναχο

3/2/2020 17:41    Lufthansa
Τα νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στα τέλη Οκτωβρίου. Η Θεσσαλονίκη θα απολαμβάνει πλέον τρεις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από το Μόναχο, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Η Lufthansa πρόκειται να ξεκινήσει ένα νέο δρομολόγιο, που θα προσφέρει απευθείας πτήσεις για Θεσσαλονίκη, από το Μόναχο, για την χειμερινή περίοδο 2020. Η λειτουργία της νέας γραμμής θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου του 2020, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, με αεροσκάφη A320. Το νέο αυτό δρομολόγια είναι διαθέσιμο προς κράτηση  από την περασμένη εβδομάδα, στο lufthansa.com ή μέσα από τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Μόναχο, σύμφωνα με την εταιρία, έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω τη σύνδεση αυτού του δημοφιλούς προορισμού με τη Γερμανία, αφού προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα καθημερινή σύνδεση της πόλης με τη Φρανκφούρτη, αλλά και με το διευρυμένο δίκτυο της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας σε όλον τον κόσμο, προσφέροντας εύκολη και απρόσκοπτη πρόσβαση σε αυτό και ακόμη περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές στους επιβάτες.

Με την προσθήκη αυτή, η λίστα των προορισμών που προσφέρει η Lufthansa στην Ελλάδα επεκτείνεται ακόμη περισσότερο και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την Αθήνα, τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο και την Κέρκυρα, εξυπηρετώντας πολλούς δημοφιλείς καλοκαιρινούς και city break προορισμούς.

Ο κ. Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, General Manager Sales του Ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο σχολίασε: “Η Ελλάδα αποτελούσε πάντα έναν προορισμό με υψηλή ζήτηση και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να συνδέουμε την πόλη της Θεσσαλονίκης με δυο διαφορετικά κομβικά αεροδρόμια στη Γερμανία, αυτά του Μονάχου και της Φρανκφούρτης. Το νέο μας δρομολόγιο, που θα εξυπηρετεί τη γοητευτική αυτή πόλη τρεις φορές την εβδομάδα, θα μας επιτρέψει να παρέχουμε ένα απρόσκοπτο ταξίδι προς και από την Ελλάδα και να προσφέρουμε στους επιβάτες μας ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση και άψογη σύνδεση με το παγκόσμιο δίκτυό μας. Τιμώντας την μακρόχρονη ιστορία που έχουμε στην Ελλάδα, συνεχίζουμε τη δέσμευσή μας να αναδεικνύουμε και να στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, καθώς και να προσφέρουμε νέες ταξιδιωτικές επιλογές στους πελάτες μας.”

“Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για τα πολυάριθμα αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένων διατηρητέων βυζαντινών ψηφιδωτών και τειχών. Η πόλη της Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα υπαίθριο μουσείο βυζαντινής ιστορίας και προσφέρει μια πραγματικά μοναδική πολιτιστική εμπειρία για όλους. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτός ο νέος προορισμός από το Μόναχο  θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητός από τους επιβάτες μας.»



Επόμενο Προηγούμενο
 

Γιώργος Νταλάρας και Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Γης

Γιώργος Νταλάρας και Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Γης

18:14 26/7/2025

Κυριακή 31/8

Διακοπή λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης για 1 μήνα

Διακοπή λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης για 1 μήνα

12:00 26/7/2025

Πότε θα κλείσει

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

09:00 26/7/2025

Σάββατο 26/7

Μπαλέτο: Η Λίμνη των Κύκνων στο Θέατρο Δάσους

Μπαλέτο: Η Λίμνη των Κύκνων στο Θέατρο Δάσους

20:59 25/7/2025

28/7 - 29/7

Ο Φοίνικας απέκτησε και πάλι το δικό του ΚΑΠΗ

Ο Φοίνικας απέκτησε και πάλι το δικό του ΚΑΠΗ

15:00 25/7/2025

Νέες κοινωνικές υποδομές στην υπηρεσία των πολιτών

Νέα εφαρμογή στα λεωφορεία

Νέα εφαρμογή στα λεωφορεία

11:00 25/7/2025

Ψηφιακά εισιτήρια, τι πληροφορίες θα δίνει

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

09:00 25/7/2025

Παρασκευή 25/7

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

20:59 24/7/2025

Από Πέμπτη 24 Ιουλίου έως Τετάρτη 30 Ιουλίου

Στο Δημαρχείο Καλαμαριάς για Μετρό και Πόντου ο Νίκος Ταχιάος

Στο Δημαρχείο Καλαμαριάς για Μετρό και Πόντου ο Νίκος Ταχιάος

18:10 24/7/2025

Συνάντηση εργασίας για το Μετρό και την διάνοιξη της Πόντου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ)

16:17 24/7/2025

Με συμμετοχή φορέων

Κλασικά Έπιπλα