Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3

15/9/2019 14:22    Φλέρταρε με τη γκέλα
Λαχτάρησε μέχρι τέλους αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο δια πυρός και σιδήρου απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, κάνοντας το 3Χ3 στο πρωτάθλημα της Super League 1 σε ένα γεμάτο συγκινήσεις παιχνίδι...

Ο Απόστολος Βέλλιος φρόντισε να χαλάσει στο... παρά ένα του πρώτου ημιχρόνου την παράσταση του ΠΑΟΚ που έδειξε «φρέσκος» και ορεξάτος στο Περιστέρι, επιβάλλοντας με το... καλημέρα τους κανόνες του. Μέσα σε έξι λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 2-0, «μπλοκάροντας» τον Ατρόμητο, ο οποίος έδειξε να χωλαίνει κυρίως στη μεσαία γραμμή.

Και μπορεί αρχικά ο Δικέφαλος να έδειξε διάθεση να σπάσει από τα πλάγια την άμυνα των γηπεδούχων, ωστόσο, το γκολ προήλθε από μια έξοχη ενέργεια του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος κινήθηκε σε έναν πιο απελευθερωμένο ρόλο πίσω από τον Άκπομ, κάνοντας όλη την... βρώμικη δουλειά με αρκετές ντρίμπλες ανάμεσα στην άμυνα του Ατρόμητου προτού προσφέρει... έτοιμο γκολ στον 23χρονο φορ που σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για το 1-0 (16').

Ο ΠΑΟΚ κυριαρχούσε σε όλο το γήπεδο και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα και κυρίως την στιγμή της έμπνευσης του Μάτος να δοκιμάσει με το εξωτερικό αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή και δεξιά, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό τέρμα για το 2-0 (22').

Η υπεροχή του Δικεφάλου απέναντι σε έναν Ατρόμητο που αδυνατούσε να αναπτυχθεί ορθολογικά και ο αέρας των δύο τερμάτων που είχε αποκτήσει ο ΠΑΟΚ αποτύπωνε πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων στο α΄ημίχρονο μέχρι να... μιλήσει ο Απόστολος Βέλλιος. Μια κάθετη πάσα για τον Μανούσο στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο οποίος πρόλαβε να κάνει και την σέντρα ήταν αρκετή για τον Έλληνα επιθετικό των γηπεδούχων προκειμένου να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ, μειώνοντας σε 2-1 και βάζοντας για τα καλά και πάλι την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Ό,τι δεν πέτυχε ο Πέλκας με την έναρξη του β΄μέρους από το ύψος του πέναλτι, εντελώς μόνος του, το πέτυχε ο συνήθης ύποπτος των γηπεδούχων, Απόστολος Βέλλιος, στο 53', μετατρέποντας το παιχνίδι σε προσωπική υπόθεση για το 2-2, νικώντας με πλασέ τον Πασχαλάκη, βάζοντας έτσι... φωτιά στην αναμέτρηση.

Ο ψυχωμένος Ατρόμητος του β΄μέρους και η ικανοποίηση του Αναστασίου, βλέποντας την ομάδα του να δημιουργεί αρκετά ρήγματα και να μην θυμίζει σε τίποτα τον Ατρόμητο του πρώτου 45λεπτου, οδήγησαν εσπευσμένα τον Φερέιρα σε διπλή αλλαγή με Ζαμπά - Ελ Καντουρί.

Η... λύτρωση ήρθε από τον Φερνάντο Βαρέλα στο 88' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μίσιτς αλλά το VAR είχε διαφορετική άποψη καθώς το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ δεδομένου πως ήταν οριακά εκτεθειμένος. Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων σημειώθηκε στο 92' από τον παρτενέρ του Βαρέλα, Κρέσπο, ο οποίος σε μια καρμπόν φάση, με τον Κροάτη να εκτελεί το φάουλ, έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα για το 3-2 του ΠΑΟΚ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα..


sdna

Επόμενο Προηγούμενο
 

Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του Κέντρου Υγείας 25ης Μαρτίου στην περιοχή του Βότση

Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του Κέντρου Υγείας 25ης Μαρτίου στην περιοχή του Βότση

11:47 1/4/2025

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, έως τις 22:00

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

09:00 1/4/2025

Τρίτη 1/4

Η Σχολή Μαγείας και το Βασίλειο των Δράκων στη Θεσσαλονίκη – Artbox Fargani Theater

Η Σχολή Μαγείας και το Βασίλειο των Δράκων στη Θεσσαλονίκη – Artbox Fargani Theater

20:01 31/3/2025

16 Μαρ - 6 Απρ 2025

Μετρό Θεσσαλονίκης: Έρχονται νέοι συρμοί

Μετρό Θεσσαλονίκης: Έρχονται νέοι συρμοί

18:55 31/3/2025

Πότε θα έχουμε δρομολόγια ανά 1,5 λεπτό

Τι αλλάζει στις συναλλαγές με το Δημόσιο

Τι αλλάζει στις συναλλαγές με το Δημόσιο

14:00 31/3/2025

Δύο υπουργεία

Δήμος Καλαμαριάς, ΕΠΑΛ και Cleaningans έβαλαν… σκούπα στο Κόδρα

Δήμος Καλαμαριάς, ΕΠΑΛ και Cleaningans έβαλαν… σκούπα στο Κόδρα

13:05 31/3/2025

Το Κόδρα, το πάρκο υπερτοπικής σημασίας στην καρδιά της Καλαμαριάς

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

12:53 31/3/2025

Δευτέρα 31/3

Η Παράσταση «Η Ιεροτελεστία των Δακρύων» στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Σοφούλη

Η Παράσταση «Η Ιεροτελεστία των Δακρύων» στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Σοφούλη

19:00 30/3/2025

2 Απρ - 3 Απρ 2025

6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πιάνου του Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης 2025

6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πιάνου του Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης 2025

11:20 30/3/2025

11 Απρ - 14 Απρ 2025

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

09:00 30/3/2025

Κυριακή 30/3

Κλασικά Έπιπλα