Πολίτες κατά ΟΑΣΘ για κατάργηση 2 στάσεων του «Χ1»

6/9/2018 01:21    ΦΩΤΟ

Αντιδράσεις από πολίτες έχει προκαλέσει η νέα γραμμή Χ1 «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο» του ΟΑΣΘ, γραμμή που αντικατέστησε το «78». Οι πολίτες καταγγέλλουν την κατάργηση δύο στάσεων (αυτή στο ΙΚΕΑ, κι αυτή στη Γεωργικής Σχολής), ενώ έχουν δημιουργήσει και ομάδα στο Facebook με όνομα «78 Χ1 Στάση στο ΙΚΕΑ Ξανά».

Μάλιστα, απέστειλαν επιστολή στους δημάρχους Θέρμης και Θερμαϊκού, ζητώντας την παρέμβασή τους για την επαναλειτουργία των εν λόγω στάσεων.

Διαβάστε την επιστολή.

«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 4/9/2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ

Προς κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε !

Θα θέλαμε με την επιστολή αυτή να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του Δήμου σας και των δημοτών σας οι οποίοι μέσα σε λίγες μέρες τον Μάιο του 2018 είδαν την μετακίνηση τους στις εργασίες τους στο κέντρο της πόλης να χειροτερεύει δραστικά με την άρνηση του ΟΑΣΘ και του ΟΣΕΘ ( ΣΑΣΘ) να πραγματοποιείται στάση στο ΙΚΕΑ και στα ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ( στάσεις που ανήκουν στην περιοχή του Δήμου σας ! ) με ξεκάθαρο στόχο να απορριφτούν αυτές οι ομάδες επιβατών .

Είναι πάρα πολλοί οι πολίτες πλέον που μετά από αυτήν την αλλαγή ξαναπαίρνουν τα αυτοκίνητά τους αν έχουν την δυνατότητα ή αν δεν έχουν την δυνατότητα αυτή αναγκάζονται να παίρνουν το 2 ,3,η 8 από το ΙΚΕΑ για να μετεπιβιβαστούν στον ΦΟΙΝΙΚΑ όπου κάνει την πρώτη στάση πλέον το Χ1 .Το ίδιο και στην επιστροφή όπου κατεβαίνουν στην στάση ΑΓΟΡΑ περιμένοντας το 2,3,8 μήπως και τους πάρει στο Α.Σ. ΙΚΕΑ ( σε ώρες αιχμής είναι πάρα πολύς ο κόσμος ) όπου στην συνέχεια θα πάρουν το 69, 87,88 προς κοινότητες του Δήμου σας κοκ.. Όταν το 78 έκανε στάση στο ΙΚΕΑ ή στη ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ η διαδικασία ήταν πολύ πιο εύκολη για την μετεπιβίβαση στις γραμμές των περιχώρων χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν τα 2,3 και 8.

Όλο αυτό έχει δημιουργήσει μια απίστευτη ταλαιπωρία και καθυστέρηση με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να αφιερώνουν αδικαιολόγητα 1 ώρα τουλάχιστον στις μετακινήσεις τους επιπλέον . Καταλαβαίνεται ότι μιλάμε για οικογενειάρχες , μητέρες κτλ με τα γνωστά επακόλουθα στις οικογένειες τους!!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ υπερασπιστείτε μέρος των δημοτών σας και όχι μόνο, που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα ασκώντας την πίεση που μπορείτε από την θέση που κατέχετε προς τον ΟΣΕΘ και τον ΟΑΣΘ

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΑΛΟΥΜΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ



typosthes

Επόμενο Προηγούμενο
 

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμαριάς για την Ημέρα της Γυναίκας

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμαριάς για την Ημέρα της Γυναίκας

17:45 5/3/2025

6/03 - 9:00 μμ - 11:00 μμ

Κλειστός σταθμός του Μετρό

Κλειστός σταθμός του Μετρό

14:00 5/3/2025

Τετάρτη 5/3

Με προπληρωμένες κάρτες θα πληρώνονται τα επιδόματα

Με προπληρωμένες κάρτες θα πληρώνονται τα επιδόματα

10:54 5/3/2025

Από πότε ξεκινά

Διακοπή υδροδότησης στην Καλαμαριά

Διακοπή υδροδότησης στην Καλαμαριά

10:51 5/3/2025

Τετάρτη 5/3

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

10:00 5/3/2025

Τετάρτη 5/3

Συνάντηση της Δημάρχου Καλαμαριάς

Συνάντηση της Δημάρχου Καλαμαριάς

20:00 4/3/2025

Χρύσας Αράπογλου με την Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Αθηνά Αηδονά

Ο Δήμος Καλαμαριάς ανέθεσε σε εταιρεία φύλαξης

Ο Δήμος Καλαμαριάς ανέθεσε σε εταιρεία φύλαξης

17:00 4/3/2025

Τη φύλαξη εξωτερικών και εσωτερικών χώρων σχολικών κτηρίων στο κέντρο της πόλης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Βυζάντιο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Βυζάντιο

12:00 4/3/2025

Στο πλαίσιο του έργου «Αναπλάσεις Πράσινων διαδρομών στον Δήμο Καλαμαριάς»

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

10:00 4/3/2025

Τρίτη 4/3

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

10:00 3/3/2025

Δευτέρα 3/3

Κλασικά Έπιπλα