Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ

9/7/2018 15:53    15 ημέρες στο νοσοκομείο
Σοβαρό ιατρικό πρόβλημα προέκυψε με την υγεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη. Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ο αρχηγός ΓΕΘΑ θα παραμείνει για 15 ημέρες υπό ιατρική παρακολούθηση στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και για το διάστημα αυτό τα καθήκοντα του αρχηγού θα ασκεί ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος. 

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, είχε εισαχθεί την περασμένη Πέμπτη στο 251 σύμφωνα με το protothema, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων. Τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του ναυάρχου Αποστολάκη δεν έχει γίνει γνώστο. Αδιευκρίνιστο παραμένει επίσης αν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει ήδη υποβληθεί ή πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργείο ή άλλου είδους ιατρική επέμβαση. 

Είναι πάντως ένα ερώτημα βαρύνουσας σημασίας τι συμβαίνει με την υγεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη, που προέρχεται από τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών και ακόμη και πριν από λίγες ημέρες εκτελούσε άλματα με το αλεξίπτωτο ή έκανε καταδύσεις, χωρίς να έχει εντοπιστεί το παραμικρό ιατρικό πρόβλημα.

Σήμερα το πρωί τον ναύαρχο Αποστολάκη επισκφέθηκε για μια ώρα στο νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας ενώ ο Βασίλης Κικίλιας, βουλευτής και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, ευχήθηκε περαστικά στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ με ανάρτησή του στο Twitter.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ: 

Την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.
Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ.

anakoinosi_tupou
apostolakis1
30 Ιανουαρίου 2018, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ετοιμάζεται για άλμα από αλεξίπτωτο στη Νέα Πέραμο
apostolakis2
apostolakis3
30 Ιανουαρίου 2018: Ο ναύαρχος Αποστολάκης μέσα σε ελικόπτερο Σινούκ, ετοιμάζεται για άλμα στατικού ιμάντα


Επόμενο Προηγούμενο
 

Ημέρα Αφιερωμένη στο Ζεϊμπέκικο με 300 Χορευτές στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Ημέρα Αφιερωμένη στο Ζεϊμπέκικο με 300 Χορευτές στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

20:31 8/4/2025

Τετάρτη 9/4

Πανελλαδική απεργία αύριο Τετάρτη 9 Απριλίου

Πανελλαδική απεργία αύριο Τετάρτη 9 Απριλίου

18:00 8/4/2025

Τετάρτη 9/4

6th Rosé Grand Tasting

6th Rosé Grand Tasting

16:22 8/4/2025

Η ‘μεγάλη’ εκδήλωση των ροζέ κρασιών στο ξενοδοχείο Makedonia Palace

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

09:00 8/4/2025

Τρίτη 8/4

Θεσσαλονίκη: Απεργία ΟΑΣΘ την Τετάρτη

Θεσσαλονίκη: Απεργία ΟΑΣΘ την Τετάρτη

18:00 7/4/2025

Ποια λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο Πόντο!

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο Πόντο!

17:00 7/4/2025

Ο Δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας

ΠΑΟΚ: Τέλος τα εισιτήρια για τον τελικό με Μπιλμπάο

ΠΑΟΚ: Τέλος τα εισιτήρια για τον τελικό με Μπιλμπάο

15:53 7/4/2025

Sold out σε χρόνο ρεκόρ

JobDay Καλαμαριάς 2025: Ένας δυναμικός θεσμός που ένωσε εργοδότες και υποψηφίους

JobDay Καλαμαριάς 2025: Ένας δυναμικός θεσμός που ένωσε εργοδότες και υποψηφίους

15:40 7/4/2025

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το “JobDay Καλαμαριάς 2025”

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

15:06 7/4/2025

Δευτέρα 7/4

Πρόσκληση συμμετοχής στην 37η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμαριάς

Πρόσκληση συμμετοχής στην 37η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμαριάς

08:00 7/4/2025

23/04 - 4/05

Κλασικά Έπιπλα