Νέα εφαρμογή στα λεωφορεία

24/7/2025 12:24    Ψηφιακά εισιτήρια, τι πληροφορίες θα δίνει
Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε η εφαρμογή OSETH Bus Mobile App, μέσω της οποίας οι επιβάτες των μέσων μεταφοράς της Θεσσαλονίκης θα μπορούν να εκδώσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους. Η πληρωμή του εισιτηρίου πραγματοποιείται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ενώ ο χρήστης λαμβάνει QR code, το οποίο ενεργοποιείται κατά την επιβίβαση και σαρώνεται στο ακυρωτικό μηχάνημα του λεωφορείου.

Ακόμη, μέσω της εφαρμογής, παρέχεται σε πραγματικό χρόνο αναλυτική πληροφόρηση για δρομολόγια, στάσεις, ώρες διέλευσης και βέλτιστες διαδρομές για τα λεωφορεία σε όλες τις γραμμές της αστικής και της περιαστικής ζώνης.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του ο ΟΣΕΘ αναφέρει:

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) ολοκλήρωσε με ταχείς ρυθμούς τον ψηφιακό του μετασχηματισμό, θέτοντας σε πλήρη λειτουργία τη νέα εφαρμογή OSETH Bus Mobile App για κινητά τηλέφωνα με τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS.

Μέσω της εφαρμογής, οι πολίτες μπορούν εύκολα και άμεσα να εκδώσουν το εισιτήριό τους, ακολουθώντας απλά βήματα, όπως περιγράφονται αναλυτικά στον σύνδεσμο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amco.city.thessaloniki&pli=1 για android (Google Playstore) και https://apps.apple.com/gr/app/oseth-bus/id6748433667 για Apple (iOS App Store)

Οδηγίες χρήσης της εφαρμογής

Η πληρωμή του εισιτηρίου πραγματοποιείται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ενώ ο χρήστης λαμβάνει QR code, το οποίο ενεργοποιείται κατά την επιβίβαση και σαρώνεται στο ακυρωτικό μηχάνημα του λεωφορείου (κάτω πλευρά – κόκκινη ένδειξη laser).

Επιπλέον, μέσω της ίδιας εφαρμογής και μέσω της Τηλεματικής, παρέχεται σε πραγματικό χρόνο αναλυτική πληροφόρηση για:

- δρομολόγια,

- στάσεις,

- ώρες διέλευσης,

- βέλτιστες διαδρομές

σε όλες τις γραμμές της αστικής και περιαστικής ζώνης.

Η έκδοση της προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας ΟΣΕΘ συνεχίζεται κανονικά μέσω ηλεκτρονικής αίτησης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού: www.oseth.com.gr

Ο ΟΣΕΘ συνεχίζει να επενδύει στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του, προσφέροντας στους πολίτες της Θεσσαλονίκης νέα, ασφαλή και οικονομική εμπειρία μετακίνησης, με αξιοπιστία. Με γρήγορους ρυθμούς ολοκληρώθηκε ο ψηφιακός μετασχηματισμός του ΟΣΕΘ με τη δημιουργία και τη λειτουργία του OSETH Bus Mobile App για κινητά τηλέφωνα, Android  και iOS.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες που μετακινούνται μπορούν πλέον από τα κινητά τους  να  «κατεβάσουν» την εφαρμογή και μέσω του OSETH Bus Mobile App να εκδώσουν το εισιτήριο τους ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα (όπως εξηγούνται στο link με τις  οδηγίες για τη χρήση του mobile app: https://oseth.com.gr/el/odigies-hrisis-mobile-app)

Το ενδιαφέρον συνεχίζει να είναι ότι η πληρωμή του εισιτηρίου γίνεται με ευκολία μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ενώ, στη συνέχεια, ο χρήστης λαμβάνει ένα QR code το οποίο χρειάζεται να ενεργοποιήσει με την επιβίβαση του στο λεωφορείο και στη συνέχεια να το σκανάρει στο ακυρωτικό μηχάνημα (κάτω πλευρά κόκκινη ένδειξη με laser).

Στην ίδια εφαρμογή και μέσω της Τηλεματικής παρέχεται με σύγχρονο τρόπο πλήρης ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για δρομολόγια, στάσεις, βέλτιστες διαδρομές κ.α, με λεωφορεία σε όλες τις γραμμές της αστικής και της περιαστικής ζώνης.

H έκδοση της προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας ΟΣΕΘ εξακολουθεί να εκδίδεται μετά από ηλεκτρονική αίτηση στο portal του ΟΣΕΘ (www.oseth.com.gr)
Επόμενο Προηγούμενο
 

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μη ασφαλές κρεατοσκεύασμα

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μη ασφαλές κρεατοσκεύασμα

15:17 12/9/2017

εικόνα

Θεσσαλονίκη: Έρχεται η γιορτή Κρασιού «ΒορΟινά», στο Λιμάνι!

Θεσσαλονίκη: Έρχεται η γιορτή Κρασιού «ΒορΟινά», στο Λιμάνι!

14:25 12/9/2017

εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων και αποσταγμάτων

40 εκ. ευρώ από το ΠΔΕ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

40 εκ. ευρώ από το ΠΔΕ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

02:11 12/9/2017

για την συντήρηση του οδικού δικτύου

Ενισχύεται η ειδική δράση ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Ενισχύεται η ειδική δράση ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

02:08 12/9/2017

Ξεκίνησε η επέκταση του δικτύου των μπλε κωδώνων

Η ΔΕΘ και η συμβολή της στην ανάπτυξη της πόλης!

Η ΔΕΘ και η συμβολή της στην ανάπτυξη της πόλης!

01:58 12/9/2017

Γράφει ο Γ. Μπουτάρης

Ανέφικτο το POS στα πανηγύρια - Έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία

Ανέφικτο το POS στα πανηγύρια - Έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία

01:56 12/9/2017

Σειρά ζητημάτων

Οι Έλληνες κρύβουν…στα στρώματα 38 δις ευρώ μετρητά

Οι Έλληνες κρύβουν…στα στρώματα 38 δις ευρώ μετρητά

01:52 12/9/2017

Τράπεζα της Ελλάδος

Την Θεσσαλονίκη επισκέπτεται για 2 μέρες ο Θεοδωράκης

Την Θεσσαλονίκη επισκέπτεται για 2 μέρες ο Θεοδωράκης

01:49 12/9/2017

Αναλυτικά το πρόγραμμα του

Ορατός ο κίνδυνος για αποσύρσεις φαρμάκων από τα νοσοκομεία

Ορατός ο κίνδυνος για αποσύρσεις φαρμάκων από τα νοσοκομεία

01:45 12/9/2017

Κρυμμένο rebate στο... rebate, απειλεί τη νοσοκομειακή αγορά

ΙΣΑ: Το σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας καταρρέει πριν ακόμα ξεκινήσει

ΙΣΑ: Το σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας καταρρέει πριν ακόμα ξεκινήσει

01:42 12/9/2017

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνων

Κλασικά Έπιπλα