Ο Δήμος Καλαμαριάς στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού (φωτο - βιντεο)

14/9/2021 22:26    Υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας
Υπεγράφη το πρωί το Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καλαμαριάς και του Χαμόγελου του Παιδιού.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης συνάντησε τον  Πρόεδρο του Τ.Χ.Τ.Π, Κώστα Γιαννόπουλο στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, στον Φοίνικα και άκουσε με μεγάλη προσοχή  για το  έργο του.

«Το Σύμφωνο συνεργασίας είναι μια προσπάθεια να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχει ο δήμος σαν θεσμός σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που έχει το χαμόγελο του παιδιού, σαν εθελοντικός οργανισμός, που θέλει να υποστηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειες στην καθημερινότητα», δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το έντονο ενδιαφέρον που έδειξε προσωπικά ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, ώστε να βοηθήσει όσο το δυνατό περισσότερο στο εθελοντικό έργο του Οργανισμού.

«Ως δήμος είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας. Πολλά πράγματα χρειάζονται δύο για να γίνονται. Ένα από αυτά είναι η προσφορά και νομίζω ότι Δήμος και Χαμόγελο του Παιδιού έχουμε πάρα πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε και παιδιά και άλλες δομές που υπάρχουν και χρειάζονται βοήθεια.  Και αυτό θα το κάνουμε πράξη χωρίς πολλά λόγια, αλλά με ουσία και δουλειά», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Δαρδαμανέλης.




Το Σύμφωνο Συνεργασίας δεσμεύει τις δύο πλευρές:

Να αξιοποιήσουν τις δράσεις και την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την υποστήριξη παιδιών και οικογενειών υπό το θεσμικό και συντονιστικό ρόλο του Δήμου Καλαμαριάς.

Να συνεργαστούν για να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε δημοτική κλίμακα.

Να καταβάλουν κάθε προσπάθεια παροχής βοήθειας στα παιδιά και τις οικογένειες που χρήζουν στήριξης μέσω των δράσεων που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» .. Ειδικότερα προς υλοποίηση των ανωτέρω «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θέτει στη διάθεση του Δήμου Καλαμαριάς και των αρμόδιων υπηρεσιών του, το σύνολο των υλικοτεχνικών υποδομών του καθώς και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό του.





Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς με χαρά δέχτηκε το δώρο που του έφτιαξαν τα παιδιά, μια ζωγραφιά που απεικονίζει το αγαπημένο τοπίο του κ. Δαρδαμανέλη, που είναι η θάλασσα, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος πρόσφερε στον Πρόεδρο του Χαμόγελου ένα βιβλίο με την ιστορία του Πόντου.

Στην υπογραφή του Συμφώνου παρούσα ήταν και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας, Εύα Ντόντη- Μπανιώρα, η οποία ήδη έχει στενή συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

 




Επόμενο Προηγούμενο
 

Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Πότε θα πρέπει να ξανακάνετε αίτηση

Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Πότε θα πρέπει να ξανακάνετε αίτηση

03:17 13/7/2018

Διευκρινήσεις

Μετρό - ''Εντός χρονοδιαγράμματος ο σταθμός Βενιζέλου''

Μετρό - ''Εντός χρονοδιαγράμματος ο σταθμός Βενιζέλου''

02:29 13/7/2018

Γιάννης Μυλόπουλος

Το ΑΠΘ φέρνει την Κορέα στην Πλατεία Αριστοτέλους

Το ΑΠΘ φέρνει την Κορέα στην Πλατεία Αριστοτέλους

02:23 13/7/2018

«Η Κορέα στην Αγορά»

Ο χυμός που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος

Ο χυμός που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος

01:58 13/7/2018

προστατεύει από τα καρδιαγγειακά

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στο ΕΣΥ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στο ΕΣΥ

01:57 13/7/2018

loipoepikouriko

Απευθείας διάθεση προϊόντων από παραγωγούς στην Καλαμαριά

Απευθείας διάθεση προϊόντων από παραγωγούς στην Καλαμαριά

01:50 13/7/2018

την Κυριακή

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε στη θάλασσα στα Νέα Φλογητά

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε στη θάλασσα στα Νέα Φλογητά

01:33 13/7/2018

Λιμενικό Τμήμα Μουδανιών

Στην Αλεξανδρούπολη ο πρώτος σταθμός LNG

Στην Αλεξανδρούπολη ο πρώτος σταθμός LNG

01:30 13/7/2018

υπουργός Ναυτιλίας

Τσίπρας: Ήταν δύσκολη η συνάντηση μου με τον Ερντογάν

Τσίπρας: Ήταν δύσκολη η συνάντηση μου με τον Ερντογάν

01:05 13/7/2018

video

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση με τις θυρίδες

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση με τις θυρίδες

00:54 13/7/2018

ο προϊστάμενος του τμήματος

Κλασικά Έπιπλα