Το λάθος που μπορεί να οδηγήσει στους δολοφόνους της Κινέζας

3/1/2021 17:39    Βίλια
Ο άνθρωπος που σκότωσε την 38χρονη Κινέζα και την πέταξε μέσα σε μια βαλίτσα σε δασώδη περιοχή στα Βίλια, δεν απέφυγε το λάθος, το οποίο ήδη έχουν εντοπίσει οι έμπειροι ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο λόγος για το εν εξελίξει θρίλερ με το πτώμα της 38χρονης από την Κίνα, που ανακάλυψαν κυνηγοί σε δασώδη περιοχή στα Βίλια Αττικής και ήταν τοποθετημένο και «διπλωμένο» μέσα σε μια μεγάλη ταξιδιωτική βαλίτσα, πεταμένη σε συστάδα θαμώνων σε δύσβατη περιοχή στην Κάζα, όπου και την μύρισαν τα σκυλιά κυνηγών, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το μακάβριο εύρημα.

Από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο σημείο οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, κατάλαβαν πως έχουν να κάνουν με μια δύσκολη υπόθεση, καθώς το πτώμα της άτυχης γυναίκας, το οποίο ήταν γυμνό μόνο με το εσώρουχο, ήταν σε προχωρημένη σήψη και κατά συνέπεια δεν είναι δυνατόν να παρθούν δακτυλικά αποτυπώματα, τα οποία θα έδειχναν άμεσα την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας, στην περίπτωση βέβαια που είχαμε να κάνουμε με Ελληνίδα.

Κατά συνέπεια ο δράστης ή οι δράστες του άγριου φονικού, είχαν μελετήσει κάθε λεπτομέρεια των κινήσεων τους, ακόμα και να σφραγίσουν με μονωτική ταινία την βαλίτσα, ώστε να μην αποκαλυφθεί το μακάβριο μυστικό από τα αγρίμια του δάσους που θα μύριζαν το πτώμα.

Εδώ λοιπόν έρχεται ένα μικρό λάθος που είναι δυνατόν να αποδειχθεί πολύτιμο για τους ερευνητές της Ασφάλειας και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Η μονωτική ταινία και κυρίως το πίσω κολλώδες μέρος της, είναι δυνατόν, έστω και έπειτα από τόσους μήνες, να έχει κρατήσει το αποτύπωμα του ανθρώπου που σκότωσε και πέταξε στο δάσος το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Ήδη και σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr από αστυνομικές πηγές, το σύνολο της μονωτικής ταινίας έχει μεταφερθεί στο εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και ερευνάται βέβαια για τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα του ανθρώπου που «συσκεύασε» το πτώμα.

Ερωτικό έγκλημα;

Όπως προαναφέραμε το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν γυμνό μόνο με το εσώρουχο. Οι έμπειροι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν δυο ενδεχόμενα για το συγκεκριμένο δεδομένο.

Το πρώτο είναι η 38χρονη Κινέζα να έπεσε θύμα κυκλωμάτων της Κινεζικής Μαφίας που ασχολείται με την προώθηση γυναικών στην πορνεία. Μάλιστα δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο, η άτυχη κοπέλα να βρέθηκε σε κάποιο ερωτικό ραντεβού, όπου ο πελάτης να εκδήλωσε περίεργα σεξουαλικά ένστικτα, τα οποία τελικά οδήγησαν σε ασφυκτικό θάνατο την 38χρονη και στην συνέχεια τα μέλη του κυκλώματος να την τοποθέτησαν στην βαλίτσα και να την πέταξαν στα Βίλια.

Άλλωστε το σημείο που βρέθηκε η βαλίτσα με το πτώμα απέχει μόλις 200 μέτρα από την παλιά Εθνική Οδό Ελευσίνας Θηβών. Κάτι που δείχνει πως ο δράστης ή οι δράστες απλά έψαξαν για λίγο το σημείο και πέταξαν την βαλίτσα σε μια πυκνή συστάδα θάμνων, που άλλωστε ακόμα και εκεί ήταν δύσκολο να βρεθεί, καθώς την περιοχή επισκέπτονται μόνο κυνηγοί.

Το δεύτερο σενάριο είναι η άτυχη κοπέλα να έπεσε θύμα κυκλωμάτων δουλεμπόρων, επίσης από την Κινεζική Μαφία, η οποία έβγαλε από την μέση την 38χρονη καθώς ίσως να την θεωρούσαν επικίνδυνη για τα μυστικά τους.

Το στίγμα του κινητού της

Πλέον οι έμπειροι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, θα ξεκινήσουν έναν νέο γύρο καταθέσεων στα πρόσωπα τα οποία ήξεραν την Κιου Γιαν Λιν. Άμεσα θα πάρουν οι αστυνομικοί καταθέσεις από τους συμπατριώτες με τους οποίους διέμενε στο διαμέρισμα στο Μεταξουργείο η άτυχη κοπέλα. Πρόκειται άλλωστε για τους ανθρώπους που είχαν δηλώσει στις 17 Οκτωβρίου την εξαφάνιση της και βέβαια καταθέσεις θα πάρουν και από τους εργοδότες της, στο κατάστημα με τα κινέζικα είδη, επίσης στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής”, από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού της, τελευταία φορά, στις 18 Οκτωβρίου από κεραία στο Μεταξουργείο, να κάνει κλήση σε αριθμό που είναι άγνωστος, δηλαδή δεν είναι καταχωρημένος σε κάποιο πρόσωπο.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο που τη δείχνει την ίδια ημέρα, στις 4 τα ξημερώματα να περπατά σε δρόμο της περιοχής, που συνδέει το σπίτι με τη δουλειά της. Στις εικόνες, η γυναίκα κρατά μία καφέ τσάντα και το κινητό της.

Αναζητώντας μια καλύτερη ζωή…

Όπως έγινε γνωστό από Αστυνομικές πηγές, η Κιου Γιαν Λιν, έφτασε στην χώρα μας πριν από περίπου 10 χρόνια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Η 38χρονη άφησε στην Κίνα τον σύζυγό της και τον 16χρονο σήμερα γιο της, για να ακολουθήσει το «μονοπάτι» προς την Δύση, που θα τις εξασφάλιζε μια καλύτερη ζωή, όπως η ίδια πίστευε.

Όταν έφτασε στην Ελλάδα έκανε γρήγορα τις κινήσεις της για μόνιμη και νόμιμη διαμονή στην χώρα μας. Άλλαξε αρκετά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι που βρήκε μόνιμη εγκατάσταση σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο, όπου διέμενε μαζί με άλλους συμπατριώτες της. Παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται επίσης μόνιμα σε κατάστημα με Κινέζικα είδη, στην περιοχή του Μεταξουργείου.




Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Καλαμαριά: Με εντολή Αράπογλου σταματούν οι εργασίες στο παραλιακό μέτωπο

Καλαμαριά: Με εντολή Αράπογλου σταματούν οι εργασίες στο παραλιακό μέτωπο

21:10 16/2/2024

Στα άκρα οδηγείται η υπόθεση

Καλαμαριά: Δείτε τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου

Καλαμαριά: Δείτε τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου

20:53 16/2/2024

τακτική και έκτακτη συνεδρίαση

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

19:00 16/2/2024

Παρασκευή 16/02, Σάββατο 17/02 και Κυριακή 18/02

Καλαμαριά: Τρεις πολιτικοί γάμοι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Καλαμαριά: Τρεις πολιτικοί γάμοι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

22:57 15/2/2024

στη γιορτή των ερωτευμένων

Καλαμαριά: 7 ώρες χωρίς ρεύμα αύριο - Δείτε ποιους αφορά!

Καλαμαριά: 7 ώρες χωρίς ρεύμα αύριο - Δείτε ποιους αφορά!

21:39 15/2/2024

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

Καλαμαριά: Έκλεψαν τρία φαρμακεία σε λίγες ώρες

Καλαμαριά: Έκλεψαν τρία φαρμακεία σε λίγες ώρες

21:26 15/2/2024

εξιχνιάστηκαν οι υποθέσεις

Ανθοδέσμη έκπληξη με λουλούδια απ'όλη την Καλαμαριά κοσμεί το γραφείο της δημάρχου

Ανθοδέσμη έκπληξη με λουλούδια απ'όλη την Καλαμαριά κοσμεί το γραφείο της δημάρχου

17:51 15/2/2024

Υπηρεσία Πρασίνου

Αγίου Βαλεντίνου: Ανθοδέσμη πιτόγυρο 8,5 κιλών για ερωτευμένους!!!

Αγίου Βαλεντίνου: Ανθοδέσμη πιτόγυρο 8,5 κιλών για ερωτευμένους!!!

21:58 14/2/2024

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι

Θεσσαλονίκη: Εξετάζονται μέτρα για τη θωράκιση του δικαστικού μεγάρου

Θεσσαλονίκη: Εξετάζονται μέτρα για τη θωράκιση του δικαστικού μεγάρου

21:23 14/2/2024

Κάμερες, ιδιωτικοί φύλακες ασφάλειας ..

Καλαμαριά: Μία σύλληψη για ναρκωτικά - Βρέθηκαν χάπια και δέματα κάνναβης σε σπίτι (φωτο)

Καλαμαριά: Μία σύλληψη για ναρκωτικά - Βρέθηκαν χάπια και δέματα κάνναβης σε σπίτι (φωτο)

20:51 14/2/2024

Δίωξη Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Κλασικά Έπιπλα