Καλαμαριά: Μπήκαν σε σπίτι, έκλεψαν, επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη αλλά τους έπιασαν

23/5/2020 11:35    τους βρήκαν στον Εύοσμο
Τέσσερα μέλη συμμορίας που ενέχονται σε περίπτωση ληστείας, συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για Ελληνες ηλικίας 23, 26, 22 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Συμμορίας», «Ληστείας» και «Κλοπής».

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ, τρεις εκ των συλληφθέντων, διέρρηξαν μπαλκονόπορτα οικίας στην περιοχή της Καλαμαριάς και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό της, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και αντικείμενα.

Προσερχόμενος στην οικία του ο 48χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, αντιλήφθηκε την παρουσία των ανωτέρω και προκειμένου να ειδοποιήσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης κλείδωσε την κεντρική θύρα της πολυκατοικίας, την οποία αφού παραβίασαν, επιτέθηκαν σε βάρος του προκειμένου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία τους και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τους ανέμενε έτερο μέλος της συμμορίας.

Στο πλαίσιο επιστάμενων αναζητήσεων, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, εντόπισαν άμεσα στην περιοχή του Ευόσμου τα μέλη της συμμορίας τα οποία και συνέλαβαν με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Υπόθαλψης» και «Αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος», καθώς εντός της οικίας του απέκρυψε δύο εκ των μελών της συμμορίας, προκειμένου να ματαιώσει τη σύλληψή τους, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα, μέρος των οποίων ανήκουν στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, κατασχέθηκαν από το όχημα που χρησιμοποίησαν οι ανωτέρω και από την κατοχή δύο εξ’ αυτών, κλειδιά που αφαιρέθηκαν από της οικία του 48χρονου, τέσσερα κινητά τηλέφωνα κ.α..

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι τα μέλη της συμμορίας νωρίτερα, διέρρηξαν ένα ακόμη διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους σε έτερα παρόμοια αδικήματα.


ff.jpg


ff2.jpg



Επόμενο Προηγούμενο
 

ΟΑΕΔ: Τελείωσε το επίδομα ανεργίας σου; Δες τι άλλο δικαιούσαι

ΟΑΕΔ: Τελείωσε το επίδομα ανεργίας σου; Δες τι άλλο δικαιούσαι

11:32 16/10/2017

επιδόματα

Εκτίμηση για τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου στον Θερμαϊκό!

Εκτίμηση για τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου στον Θερμαϊκό!

08:35 16/10/2017

άρθρο καθηγητή Πανεπιστημίου

Θεσσαλονίκη: Καταπλήσσει το πάρκο δεινοσαύρων στη ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη: Καταπλήσσει το πάρκο δεινοσαύρων στη ΔΕΘ

08:31 16/10/2017

Στην Τσιμισκή ο T-REX! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας στους ΟΤΑ και συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας στους ΟΤΑ και συγκέντρωση διαμαρτυρίας

08:18 16/10/2017

ΠΟΕ-ΟΤΑ

Στη Λάρισα η Αγία Ζώνη της Παναγίας στις 14 Νοεμβρίου

Στη Λάρισα η Αγία Ζώνη της Παναγίας στις 14 Νοεμβρίου

08:12 16/10/2017

φυλάσσεται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Ο καιρός σήμερα στην Καλαμαριά

Ο καιρός σήμερα στην Καλαμαριά

08:05 16/10/2017

16 Οκτωβριου

Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης

Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης

07:59 16/10/2017

στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Δράσης για τα Οστά και τις Αρθρώσεις»

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

07:57 16/10/2017

Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO)

Εορτή του Αγίου Λογγίνου του Εκατόνταρχου

Εορτή του Αγίου Λογγίνου του Εκατόνταρχου

07:53 16/10/2017

16 Οκτωβρίου

Πορεία κατά της εμπορίας ανθρώπων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πορεία κατά της εμπορίας ανθρώπων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

10:11 15/10/2017

Walk for Freedom

Κλασικά Έπιπλα