«Επί ποδός» ο δήμος Καλαμαριάς λόγω Κορονοϊού

19/3/2020 18:02    απολυμάνσεις και νέες υπηρεσίες
Αυτοκίνητο του Δήμου Καλαμαριάς κυκλοφορεί στις γειτονιές κοντά στα πάρκα και παραλίες και μεταδίδει το μήνυμα για παραμονή στο σπίτι.

Απολυμάνθηκαν
δεκάδες χώροι, ενώ έγιναν τροποποιήσεις στη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και πάρθηκαν μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενους.

Μπήκαν «λουκέτα» σε παιδικές χαρές και χώρους άθλησης, ακυρώθηκαν εκδηλώσεις, έκλεισαν τα ΚΑΠΗ.

«Δουλεύουμε 15 ώρες την ημέρα, ακόμη και το Σαββατοκύριακο, για να κρατήσουμε όρθιες τις υπηρεσίες και να ανταπεξέλθουμε στον κίνδυνο του ιού», αναφέρει ο δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Έχει συσταθεί Ομάδα Διαχείρισης Κρίσης Κορονοϊού, λειτουργεί ειδική τηλεφωνική γραμμή 2313314444 για θέματα ενημέρωσης των δημοτών σχετικά με τις υπηρεσίες του δήμου, δημιουργήθηκε δεύτερο εργοτάξιο καθαριότητας για λόγους ασφαλείας, ενισχύθηκαν οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας, ενώ πάρθηκαν μέτρα ασφαλείας για το προσωπικό που έρχεται σε επαφή με τους δημότες.

Νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης δημοτών από απόσταση
 
Ο Δήμος Καλαμαριάς, προσαρμοζόμενος στη νέα  κατάσταση  και στον κοινό αγώνα για πρόληψη και  προστασία των δημοτών  και ιδιαίτερα των ευπαθών ατόμων και θέλοντας να  στηρίξει  ουσιαστικά και αποτελεσματικά,  προχώρησε  σε επιπρόσθετη υπηρεσία η οποία αφορά την εξ αποστάσεως εξυπηρέτησή τους, με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες μπορούν από σήμερα και  όλες τις ημέρες της εβδομάδας και τις ώρες 10.00 -13.00 και 18.00 – 20.00  να καλούν την τηλεφωνική γραμμή διαχείρισης κρίσης για τον κορονοϊό,  2313 314 444,  προκειμένου  να ενημερώνονται σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και για την  διεκπεραίωση των αιτημάτων τους μέσα στα όρια του Δήμου Καλαμαριάς, σε όλη τη διάρκεια αυτής της επίμαχης περιόδου.

Επιπλέον, με αφορμή τον φόβο και την ανησυχία των δημοτών στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού στο σπίτι, θα παρέχεται ψυχολογική στήριξη, σε όσους τη χρειάζονται,  μέσα από την τηλεφωνική γραμμή 2313 314 509.

Οι δημότες μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή τις ώρες 7.00 έως 15.00, προκειμένου ψυχολόγος του Δήμου, να τους  παράσχει στήριξη, γιατί σε αυτό τον πόλεμο πρέπει να κερδίσουν οι δυνάμεις ζωής.

Στόχος, η ασφάλεια, η προστασία  και η ομαλή συνέχιση της καθημερινότητας των δημοτών, ενώ πολύ  σύντομα θα προστεθoύν και άλλες υπηρεσίες εξυπηρέτησης  των δημοτών.


Ο Δήμος Καλαμαριάς επεκτείνει τις κοινωνικές υπηρεσίες και εξυπηρετεί ηλικιωμένα και ανήμπορα άτομα
 

Ο Δήμος Καλαμαριάς με αίσθημα σεβασμού, αλληλεγγύης και ευαισθησίας, στέκεται κοντά στους ηλικιωμένους δημότες και σε αυτούς που έχουν την ανάγκη φροντίδας και συμπαράστασης, αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, μέσα από τις υπηρεσίες ενός σημαντικού  αριθμού εργαζομένων, διαφόρων ειδικοτήτων.

Η νέα κοινωνική υπηρεσία που δημιουργήθηκε και λειτουργεί στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας  «Μείνε στο σπίτι -είμαστε εδώ για εσάς με ένα τηλεφώνημα», στηρίζει ηλικιωμένους και ανήμπορους, δίνει λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας, ενώ παράλληλα αποφεύγονται και οι άσκοπες μετακινήσεις.

Η υπηρεσία αυτή εξυπηρετεί τις ευπαθείς ομάδες,τα άτομα της τρίτης ηλικίας αλλά και τα άτομα που χρειάζονται βοήθεια.

Για θέματα προμήθειας τροφίμων μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2313 314 502, ενώ για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο: 2313 314 499.

Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για γονείς και εφήβους από τον δήμο
 
Η τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για γονείς και εφήβους δημιουργήθηκε στo πλαίσιo της λειτουργίας του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Καλαμαριάς και αποτελεί μια προσπάθεια στήριξης των γονιών και εφήβων, κατά  την περίοδο της κρίσης την οποία διανύουμε λόγω του Covid-19.

Στη γραμμή 2313 314 573 μπορούν από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις  ώρες 10.00 – 13.00 και 18:00 – 20:00, να απευθύνονται γονείς και έφηβοι οι οποίοι έχουν ανησυχίες σε σχέση με τον κορωνοϊό και νιώθουν ότι χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη. Πιο συγκεκριμένα, λόγω της έκτακτης συνθήκης των κλειστών σχολείων και της ανάγκης προσαρμογής σε νέους τρόπους διαχείρισης της καθημερινότητας, η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης, συνεχίζει το έργο της σε αυτές τις νέες και δύσκολες συνθήκες.

Ειδικοί ψυχολόγοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τις οικογένειες, τους γονείς και τους εφήβους που βιώνουν αυτή την ψυχολογική πίεση των φόβων και των περιοριστικών μέτρων.

Εξιδεικευμένοι επιστήμονες με απεριόριστη διάθεση για στήριξη και αλληλεγγύη, συνδράμουν γονείς και μαθητές που ζουν επιπρόσθετα με το άγχος και την πίεση της αβεβαιότητας, σε σχέση με τις πανελλαδικές εξετάσεις και τη γενικότερη λειτουργία των σχολείων.

Η έκτακτη κατάσταση θα ξεπεραστεί με υπευθυνότητα και αισιοδοξία.

Δωροεπιταγές για σούπερ μάρκετ σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες
 
H Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των Δύο φύλων, κ. Ευλαμπία Ντόντη-Μπανιώρα, με αίσθημα κατανόησης και σεβασμού απέναντι στους πολίτες που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες στέκεται δίπλα τους, αυτές τις δύσκολες ώρες.

Με αφορμή την σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε εξαιτίας των έκτακτων μέτρων πρόληψης και  κατανοώντας τις δυσκολίες που  βιώνουν  οι πολίτες, η Αντιδημαρχία θα στηρίζει με αίσθημα ανθρωπισμού και κοινωνικής ευαισθησίας και βοηθά τα άτομα αυτά που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και στους ωφελούμενους.

Για το λόγο αυτό, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου, θα προσφέρει στους ανθρώπους αυτούς που περνάνε δύσκολα δωροεπιταγές, για σούπερ μάρκετ, προκειμένου να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους.

Έκκληση της αντιδημαρχίας Καθαριότητας για τα σκουπίδια

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης στο πλαίσιο της αύξησης των μέτρων ασφαλείας προς  τους εργαζόμενους, απευθύνει  έκκληση στους πολίτες της Καλαμαριάς να μην εναποθέτουν μπάζα, ογκώδη  αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης, μέχρι νεωτέρας.

Επίσης, οι πολίτες παρακαλούνται να δείχνουν την  απαραίτητη εκείνη κατανόηση περιορίζοντας, κατά το δυνατόν, τον όγκο των οικιακών απορριμμάτων,  παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά σε όλη τη διάρκεια της λήψης των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Επιπλέον, η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, ζητά από τους δημότες να κάνουν συνετή διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων, ώστε να  έχει τη δυνατότητα να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εργασίας και να διατηρείται η πόλη καθαρή.

Ανακοίνωση για την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Καλαμαριάς
 
ANΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ – ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, και δεδομένου ότι ήδη λειτουργούμε με ελλιπές προσωπικό, περιορίζουμε στο απολύτως αναγκαίο την προσέλευση του κοινού στο Τμήμα Εσόδων (Γραφείο ΤΑΠ, Κλήσεις ΚΟΚ, τέλος επί των ακαθάριστων εσόδων καταστημάτων  κλπ.)

Θα λαμβάνουμε τα αιτήματα των συναλλασσόμενων πολιτών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά. Υποχρεωτικά στο email του ο συναλλασσόμενος θα αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας του (επιβεβαίωση email και τηλέφωνο).

Τα αιτούμενα τυχόν έγγραφα, βεβαιώσεις κ.α., θα αποστέλλονται στον αιτούντα αποκλειστικά μέσω email από την ηλεκτρονική διεύθυνση της Υπηρεσίας, στις περιπτώσεις που αυτό είναι εφικτό.

Οι συγκεκριμένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα τηλέφωνα είναι:

varlami@kalamaria.gr – 2313314062 (Βαρλάμη Μαρία) και

kallifatidisi@kalamaria.gr – 2313314060 (Καλλιφατίδης Ιωάννης)

Εάν η ικανοποίηση του αιτήματος του ενδιαφερόμενου δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με την ανωτέρω διαδικασία και κρίνεται απολύτως αναγκαία η φυσική του παρουσία, τότε η προσέλευση αυτού ή του νόμιμου εκπροσώπου του στην υπηρεσία, πραγματοποιείται αποκλειστικά κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης. Η επικοινωνία για καθορισμό συνάντησης του συναλλασσόμενου ή του νόμιμου εκπροσώπου με την Υπηρεσία, θα πραγματοποιείται μέσω αποστολής έγγραφου αιτήματος με fax ή αιτήματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Για τον καθορισμό των συναντήσεων κατά τα ανωτέρω, προηγείται συνεννόηση του αρμόδιου υπαλλήλου με την Προϊσταμένη του τμήματος και αυτή οριστικοποιείται, με τη σύμφωνη γνώμη και του ενδιαφερόμενου ή του νόμιμου εκπροσώπου του.

Ειδικότερα για την έκδοση Βεβαιώσεων περί μη οφειλής ΤΑΠ η αίτηση με όλα τα απαραίτητα  δικαιολογητικά βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμαριάς (www.kalamaria.gr) στην εξής  διαδρομή: Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση → Δικαιολογητικά → Για πολίτες → Τέλος Ακίνητης Περιουσίας.

Για δήλωση διόρθωσης τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων,  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ στην διεύθυνση: https://tetragonika.govapp.gr/ Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία έχει ήδη παραταθεί έως τις 30.6.2020

ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Ενημερώνει τους πολίτες ότι, η πληρωμή κάθε είδους οφειλής προς τον Δήμο, μπορεί να γίνεται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στον τραπεζικό λογαριασμό 5220 012485 601

ΙΒΑΝ GR94 0172 2200 0052 2001 2485 601

Αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, Α.Φ.Μ. και αιτιολογία πληρωμής.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ταμειακή Υπηρεσία τηλεφωνικά με τους αριθμούς: 2313 314 040 ή  2313 314 044 και 2313 314 045      και ηλεκτρονικά  με τις διευθύνσεις: oikonomiki@kalamaria.gr  και tameio@kalamaria.gr

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η Υπηρεσία, στο πλαίσιο  εφαρμογής έκτακτων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και με  δεδομένο ότι λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό, παρακαλούνται  οι δημότες της Καλαμαριάς, για την εξυπηρέτησή τους σε θέματα που αφορούν το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης (Δημοτολόγιο-Ληξιαρχείο),να απευθύνονται στην Υπηρεσία τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως κατωτέρω: 

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ: ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Από  Δευτέρα έως Παρασκευή, τις εργάσιμες  ώρες από 8.00 έως 14.30

Τηλέφωνα:  2313 314 235 και 2313 314  220

E–mail : vouimta@kalamaria.gr  (Ηλεκτρονική αποστολή αιτήματος ή δικαιολογητικών σε συνεννόηση με την Υπηρεσία. Αφορά και τις άδειες τέλεσης πολιτικών γάμων).

FAX: 2313314237/397

ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ: ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Από  Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 8.00 έως 14.30μμ στα τηλέφωνα:

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ:  2313314218, 214, 219, 209

ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: 2313314213, 215, 210

E–mail :  dimotologio@kalamaria.gr  ((Ηλεκτρονική αποστολή του αιτήματος ή δικαιολογητικών σε συνεννόηση με την Υπηρεσία)

FAX: 2313314237/397

Από την διαδικτυακή πύλη  www.ermis.gov.gr  με τους κωδικούς πρόσβασης που έχετε  στο TAXISnet μπορείτε να υποβάλλεται αίτημα για πιστοποιητικά Γέννησης και Οικογενειακής Κατάστασης.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ Ο.Γ.Α. 

Στο πλαίσιο εφαρμογής των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Καλαμαριάς, οι πολίτες μπορούν για επείγοντα θέματα να επικοινωνούν με  τον Ανταποκριτή του ΟΓΑ/ ΕΦΚΑ, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, τις ώρες από 8.00 έως 10.00

Τηλέφωνα: 2313 314 212 , 2313 314 214 και 2313 314

FAX: 2313 314 237 ΚΑΙ 2313 314 397 

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής θέλοντας να στηρίξει τους κατοίκους του Δήμου και λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η πανδημία του κορωνοϊού στην καθημερινότητά τους, τόσο σε επίπεδο ψυχικής υγείας, όσο και στη διατροφή τους, τους ενημερώνει για τη λειτουργία Γραμμής Στήριξης από ψυχολόγο και διατροφολόγο του Δήμου.

Η Επικοινωνία μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (E–MAIL).

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ: 2313 314 509

E-MAIL ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ: mavromatidou@kalamaria.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ: 2313 314 524

E-MAIL ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ: papaioannou@kalamaria.gr

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 7:00 ΕΩΣ 15:00 ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού και δεδομένου ότι ήδη λειτουργούμε με ελλιπές προσωπικό, περιορίζουμε στο απολύτως αναγκαίο την προσέλευση του κοινού στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Θα λαμβάνουμε τα αιτήματα των συναλλασσόμενων πολιτών – μηχανικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά. Υποχρεωτικά στο email του ο συναλλασσόμενος θα αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας του (επιβεβαίωση email και τηλέφωνο).

Τα αιτούμενα τυχόν έγγραφα, βεβαιώσεις κ.α., θα αποστέλλονται στον αιτούντα αποκλειστικά μέσω email από την ηλεκτρονική διεύθυνση της Υπηρεσίας, στις περιπτώσεις που αυτό είναι εφικτό.

Οι συγκεκριμένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις τα τηλέφωνα και τα fax είναι:

delimpasi@kalamaria.gr τηλ 2313 314 300 fax 2313 314 395 (Δελήμπαση Ελένη) &

protokpoleodomias@kalamaria.gr  τηλ. 2313 314 301 (Τσιρογιάννης Κων/ος)

Εάν η ικανοποίηση του αιτήματος του ενδιαφερόμενου δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με την ανωτέρω διαδικασία και κρίνεται απολύτως αναγκαία η φυσική του παρουσία, τότε η προσέλευση αυτού ή του νόμιμου εκπροσώπου του στην Υπηρεσία, πραγματοποιείται αποκλειστικά κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης. Η επικοινωνία για καθορισμό συνάντησης του συναλλασσόμενου ή του νόμιμου εκπροσώπου με την Υπηρεσία, θα πραγματοποιείται μέσω αποστολής έγγραφου αιτήματος με fax ή αιτήματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Για τον καθορισμό των συναντήσεων κατά τα ανωτέρω, προηγείται συνεννόηση του αρμόδιου υπαλλήλου με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης και αυτή οριστικοποιείται, με τη σύμφωνη γνώμη και του ενδιαφερόμενου ή του νόμιμου εκπροσώπου του.

Εκκληση του Δημάρχου για τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας
 
Αγαπητοί μου συνδημότες

Η συνέργεια και η συνεργασία όλων μας είναι απαραίτητη και είναι ο μόνος τρόπος να βρεθούμε αλώβητοι στο τέλος αυτής της δύσκολης περιόδου.

Απευθύνω έκκληση σε όλους, να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Να μην προσέρχεστε δια ζώσης στις υπηρεσίες του Δήμου παρά μόνο για πολύ επείγουσες περιπτώσεις και να διευκολύνεστε χρησιμοποιώντας τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τα τηλέφωνα του Δήμου που βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Θυμίζουμε για άλλη μια φορά και ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλους!

Δεν φοβόμαστε, προφυλασσόμαστε

Μένουμε στο σπίτι και μειώνουμε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις μας

Σε περίπτωση συμπτωμάτων καλούμε το γιατρό μας

Τηρούμε αυστηρά τους κανόνες υγιεινής και προφυλάσσουμε τις ευπαθείς ομάδες

Επικοινωνούμε για όποια βοήθεια ή πληροφορία χρειαστεί στο 1135 και στα τηλέφωνα του Δήμου Καλαμαριάς

Στο πλαίσιο του κοινού αγώνα που δίνουμε, ως μέλη του κοινωνικού συνόλου απέναντι στην πανδημία του COVID-19 που πλήττει και τη χώρα μας, ο Δήμος Καλαμαριάς θα συνεχίσει να λειτουργεί υποστηρικτικά, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την προστασία αλλά και την ομαλή συνέχιση της καθημερινότητας των δημοτών.

Για το λόγο αυτό, η Διοίκηση  του Δήμου Καλαμαριάς λειτουργώντας σε 24ωρη βάση προγραμματίζει και σχεδιάζει κινήσεις και ενέργειες συντονισμού και οργάνωσης των υπηρεσιών για να μπορέσει να ανταποκριθεί έγκαιρα και σωστά στις ανάγκες των δημοτών, προασπίζοντας ταυτόχρονα και την ασφάλεια της υγείας του προσωπικού.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗΣ



φωτο facebook Μάκης Γιώτης

Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Καλαμαριά: Προϋπολογισμός «έκτακτης ανάγκης» - Το σχέδιο της δημάρχου για συνολική ανάταξη

Καλαμαριά: Προϋπολογισμός «έκτακτης ανάγκης» - Το σχέδιο της δημάρχου για συνολική ανάταξη

23:18 20/2/2024

υπερψηφίστηκε τα ξημερώματα

Καλαμαριά: Εκδήλωση μνήμης για το δυστύχημα των Τεμπών - Mαθητικές δράσεις μπροστά στο δημαρχείο

Καλαμαριά: Εκδήλωση μνήμης για το δυστύχημα των Τεμπών - Mαθητικές δράσεις μπροστά στο δημαρχείο

23:02 20/2/2024

Τα δάκρυα έχουν γίνει οργή!

Καλαμαριά: Κεραυνοί Αράπογλου: Ντροπή κ. Δαρδαμανέλη, όλα θα βγουν στο φως - σπατάλη και ρουσφετολογία

Καλαμαριά: Κεραυνοί Αράπογλου: Ντροπή κ. Δαρδαμανέλη, όλα θα βγουν στο φως - σπατάλη και ρουσφετολογία

00:20 20/2/2024

η δήμαρχος κατακεραυνώνει την προηγούμενη διοίκηση

Καλαμαριά: Η ακουστική ικανότητα των δημοτών σε δράση του Δήμου

Καλαμαριά: Η ακουστική ικανότητα των δημοτών σε δράση του Δήμου

23:49 19/2/2024

«Αγαπήστε τα αυτιά σας»

Καλαμαριά: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 5 προσλήψεις στον δήμο (δείτε λεπτομέρειες)

Καλαμαριά: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 5 προσλήψεις στον δήμο (δείτε λεπτομέρειες)

23:40 19/2/2024

κατεβάστε την αίτηση

Δαρδαμανέλης για Αράπογλου: Αν και “παλιά”… έχασε την ψυχραιμία της!

Δαρδαμανέλης για Αράπογλου: Αν και “παλιά”… έχασε την ψυχραιμία της!

23:28 19/2/2024

στην αντεπίθεση ο πρώην δήμαρχος

Καλαμαριά: Μικροί δημοσιογράφοι ανέκριναν την δήμαρχο! (φωτο)

Καλαμαριά: Μικροί δημοσιογράφοι ανέκριναν την δήμαρχο! (φωτο)

23:14 19/2/2024

Μαθητές σε ρόλο ρεπόρτερ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

14:34 19/2/2024

Δευτέρα 19/02 και Τρίτη 20/02

Έρχονται και στην Καλαμαριά οι Κωδωνοφόροι!

Έρχονται και στην Καλαμαριά οι Κωδωνοφόροι!

21:54 16/2/2024

έκθεση φωτογραφίας

Καλαμαριά: Πού μπορείτε να κάνετε δωρεάν Rapid Test (μέρες και ώρες)

Καλαμαριά: Πού μπορείτε να κάνετε δωρεάν Rapid Test (μέρες και ώρες)

21:28 16/2/2024

Από τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Κλασικά Έπιπλα