Η 26χρονη που δολοφόνησε τον γείτονά της είχε αφεθεί ελεύθερη λίγες ώρες πριν

12/11/2017 09:11    Κρήτη
Ένα ανθρώπινο δράμα κρύβεται πίσω από την τραγωδία της δολοφονίας του 35χρονου Αλβανού, πατέρα δύο παιδιών, από τη μαχαιριά της τοξικομανούς γειτόνισσάς του στο Ηράκλειο. Η 26χρονη οροθετική, που είχε ήδη μια βαριά καταδίκη στο ενεργητικό της, είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μόλις λίγες ώρες πριν το έγκλημα, μετά τη σύλληψή της για ληστεία!

Η νεαρή γυναίκα, που είχε κακοποιηθεί σε μικρή ηλικία από συγγενικό της πρόσωπο, είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών για άλλη ληστεία. Όμως, αποφυλακίστηκε μετά από ενάμισι χρόνο ως χρήστης ναρκωτικών και οροθετική, καθώς έχει διαγνωστεί ως θετική στον ιό HIV. Από τότε, περιφερόταν μεταξύ Αθήνας, Ρόδου, Κρήτης και άλλων περιοχών της χώρας, «πουλώντας» το κορμί της για να επιβιώσει.

Τις τελευταίες ημέρες, η 26χρονη είχε αναρτήσει ηλεκτρονική αγγελία για «ροζ» ραντεβού στην οποία ανταποκρίθηκε την Παρασκευή ένας Έλληνας πατέρας ενός παιδιού κάτοικος Ηρακλείου. Όμως, η συνεύρεσή τους είχε κακό τέλος, καθώς ο «πελάτης» κατήγγειλε τη νεαρή γυναίκα και τον επίσης τοξικομανή φίλο της ότι δεν τα βρήκαν στην τιμή κι ότι τον χτύπησαν και τον υποχρέωσαν με την απειλή μαχαιριού να «σηκώσει» 500 ευρώ από ΑΤΜ και να τους τα δώσει.

Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με τις κατηγορίες της ληστείας και της οπλοκατοχής. Η 26χρονη ισχυρίστηκε ότι είχε ενημερώσει το θύμα πως είναι οροθετική, ωστόσο εκείνος απαίτησε «ιδιαίτερη περιποίηση» με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς. Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να της δώσουν την ευκαιρία να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης στο ΚΕΘΕΑ και την άφησαν ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, αφού πρώτα μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση από την χρήση ουσιών στο νοσοκομείο και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, η 26χρονη επέστρεψε στο σπίτι της. «Θολωμένη» όπως ήταν, έκανε θόρυβο και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του 35χρονου γείτονα της. Όταν εκείνος βγήκε και την παρατήρησε ζητώντας να σταματήσει, τράβηξε μαχαίρι και τον χτύπησε στην καρδιά προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του μπροστά στα μάτια της συζύγου του η οποία υπέστη ισχυρό σοκ! Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν την 26χρονη, βρήκαν πάνω της δύο μαχαίρια, το ένα μάλιστα με το αίμα του άτυχου θύματος.



protothema

Επόμενο Προηγούμενο
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

09:00 13/6/2025

Παρασκευή 13/6

6 χιλιόμετρα ακτής, μία αποστολή

6 χιλιόμετρα ακτής, μία αποστολή

20:00 12/6/2025

14/06 - 8:00 πμ - 7:00 μμ

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

18:00 12/6/2025

Από Πέμπτη 12 Ιουνίου έως και Τετάρτη 18 Ιουνίου

Η Καλαμαριά φιλοξενεί τη συνάντηση των Δημάρχων του Δικτύου Πάφου

Η Καλαμαριά φιλοξενεί τη συνάντηση των Δημάρχων του Δικτύου Πάφου

11:14 12/6/2025

Αδελφοποιημένων Πόλεων της Ελλάδας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

09:00 12/6/2025

Πέμπτη 12/6

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγή στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγή στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ

20:00 11/6/2025

Στην Νικ. Πλαστήρα αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/6)

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

17:05 11/6/2025

Από Πέμπτη 5/6 ως Τετάρτη 11/6

Ανακοίνωση του Δήμου Καλαμαριάς για τους βανδαλισμούς στο 3ο και 10ο Γυμνάσιο

Ανακοίνωση του Δήμου Καλαμαριάς για τους βανδαλισμούς στο 3ο και 10ο Γυμνάσιο

15:09 11/6/2025

Εικόνες καταστροφής

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

09:00 11/6/2025

Τετάρτη 11/6

1o Yard Craft Beer Festival

1o Yard Craft Beer Festival

20:00 10/6/2025

Το 1o Yard Craft Beer Festival είναι γεγονός!

Κλασικά Έπιπλα