Μαρκέλλα - Απαιτώ να πάρω το παιδί μου λέει ο πατέρας της - Δεν τους εμπιστεύομαι

13/6/2020 14:39    ο βιολογικός πατέρας της
Αίσιο τέλος, ευτυχώς, είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαρκέλλας η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης όταν και σχόλασε από το σχολείο της δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι.


Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο protothema, ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης Μαρκέλλας, Βαγγέλης Κεσόγλου, υπογράμμισε πως θέλει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του και «να μεγαλώσει μαζί του αφού η μητέρα του έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται να μεγαλώσει και να προστατεύσει την κόρη τους».

«Είχα να κοιμηθώ τρια βράδια από την αγωνία και το άγχος μου για τη Μαρκέλλα μου. Δόξα το Θεό το παιδί βρέθηκε σε ένα πρατηρίο υγρών καυσίμων. Το βρήκε ένας κύριος, όπως μου είπαν. Το μόνο που ζητάω είναι να πάρω το παιδί κοντά μου και να μεγαλώσει με την καινούργια μου οικογένεια γιατί σε εκείνη την οικογένεια που είναι φοβάμαι πολύ και δεν τους έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη. Δεν με έχει ειδοποιήσει ακόμα κάποιος παρόλο που είμαι ο βιολογικός της πατέρας. Θα πάω στη Θεσσαλονίκη και απαιτώ να το πάρω το παιδί μου γιατί θέλω να σμίξω μαζί του» είπε μεταξύ άλλων.

Πώς βρέθηκε η Μαρκέλλα

Μόνη της, σε ένα πρατήριο καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκε η 10χρονη Μαρκέλλα, η οποία είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης από την Τούμπα.

Η 10χρονη εξαφανίστηκε ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο και από τότε εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της. Τόσο οι αρχές που ερευνούσαν το περιστατικό, όσο και εθελοντές που ήταν πρόθυμοι να παράσχουν στις αρχές οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία για τον εντοπισμό του παιδιού, προσπαθούσαν εναγωνίως να βάλουν ένα τέλος στην τρομακτική περιπέτεια της Μαρκέλλας.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η Μαρκέλλα αναμένεται να μιλήσει και με ψυχολόγο ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μαρτυρίες φαίνεται να είναι αυτή που «άρπαξε» τη Μαρκέλλα.



Επόμενο Προηγούμενο
 

Ανοιχτά οκτώ προγράμματα για προσλήψεις χιλιάδων ανέργων

Ανοιχτά οκτώ προγράμματα για προσλήψεις χιλιάδων ανέργων

14:08 19/1/2018

ΟΑΕΔ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την Μακεδονία

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την Μακεδονία

12:59 19/1/2018

Η Μακεδονία είναι μια, μοναδική και ελληνική

Καλαμαριά - Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο σύλλογος ''Καλλίστη''

Καλαμαριά - Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο σύλλογος ''Καλλίστη''

12:42 19/1/2018

φωτογραφίες

Καλαμαριά - Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο σύλλογος

Καλαμαριά - Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο σύλλογος "Η Αγία Παρασκευή"

12:15 19/1/2018

Πολιτιστικός Σύλλογος Προσφύγων Μικρασιατών Ν. Κρήνης "Η Αγία Παρασκευή"

Λεωφορείο του ΟΑΣΘ ξέφυγε από την πορεία του και «καβάλησε» πεζοδρόμιο!

Λεωφορείο του ΟΑΣΘ ξέφυγε από την πορεία του και «καβάλησε» πεζοδρόμιο!

12:01 19/1/2018

ΦΩΤΟ

Μετρό - Παρουσία Σπίρτζη η άφιξη του «Φρίξου» στον σταθμό Καλαμαριά

Μετρό - Παρουσία Σπίρτζη η άφιξη του «Φρίξου» στον σταθμό Καλαμαριά

11:57 19/1/2018

ξεκινάνε οι πρόδρομες εργασίες των επεκτάσεων

Κλείνουν τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων

Κλείνουν τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων

11:48 19/1/2018

μια απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα

Δύο νέες λαϊκές αγορές στη Νέα Ραιδεστό και τον Τρίλοφο

Δύο νέες λαϊκές αγορές στη Νέα Ραιδεστό και τον Τρίλοφο

11:44 19/1/2018

Δήμος Θέρμης

Πολυτεκνικά επιδόματα: Ολα τα ποσά -Ποιοι χάνουν, τι ισχύει για 1 & 2 παιδιά

Πολυτεκνικά επιδόματα: Ολα τα ποσά -Ποιοι χάνουν, τι ισχύει για 1 & 2 παιδιά

11:35 19/1/2018

αναλυτικα

Συνάντηση Τσίπρα - Ιερώνυμου για το Σκοπιανό

Συνάντηση Τσίπρα - Ιερώνυμου για το Σκοπιανό

11:27 19/1/2018

Αρχιεπίσκοπος: Δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές αλλά εθνική συναίνεση

Κλασικά Έπιπλα