Νέο γήπεδο μπάσκετ στο κέντρο

5/8/2025 17:02    Πού βρίσκεται
Το νέο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή της Φράγκων

o SLAMDUNK, το Basketball specialty brand της Cosmos Sport, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου και στην προσπάθεια ενίσχυσης της τοπικής μπασκετικής κοινότητας, έδωσε ξανά ζωή σε ένα από τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Η  ενέργεια πραγματοποιήθηκε με την άδεια και την ενεργή υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνέβαλε ουσιαστικά στην επιτυχή ολοκλήρωσή της, αναγνωρίζοντας τη σημασία της επένδυσης στις αθλητικές υποδομές της πόλης και στη δημιουργία ανοικτών, προσβάσιμων χώρων.

Εδώ και λίγες εβδομάδες το γήπεδο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Φράγκων 2, σε απόσταση αναπνοής από το κατάστημα SLAMDUNΚ της Ερμού 53, μεταμορφώθηκε σε έναν σύγχρονο, ασφαλή και προσβάσιμο για όλους χώρο άθλησης. Αποτελεί πλέον κόσμημα της περιοχής και σημείο αναφοράς για την κοινότητα του μπάσκετ, αλλά και έναν τόπο συνάντησης, έμπνευσης, εξέλιξης και αναψυχής για τους κατοίκους της περιοχής.  Οι λάτρεις του streetball μπορούν πλέον να απολαύσουν τη δραστηριότητα που αγαπούν σε έναν ολοκαίνουργιο και ανανεωμένο χώρο, που ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την σύγχρονη μπασκετική κουλτούρα.

Οι εργασίες αναδιαμόρφωσης του γηπέδου περιλάμβαναν ανάμεσα σε άλλες, την επιδιόρθωση και τον εκ νέου χρωματισμό του τάπητα, την ανανέωση των μπασκετών, την επισκευή των ταμπλό και των στεφανιών, καθώς και την τοποθέτηση πάγκων, προσφέροντας έτσι, μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε όσους επιλέγουν να αθληθούν ή απλώς να παρακολουθήσουν τις μπασκετικές δράσεις.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, δήλωσε σχετικά: «Ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην καρδιά της Θεσσαλονίκης άλλαξε πρόσωπο και παραδίδεται σήμερα προς χρήση ασφαλές, λειτουργικό και προσβάσιμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Όμιλο Cosmos Sport για την πρωτοβουλία που ανέλαβε, να μεταμορφώσει το χώρο αυτό σε έναν σύγχρονο πόλο άθλησης και ψυχαγωγίας, συμβάλλοντας στην επίτευξη του μεγάλου στόχου που έχουμε θέσει, να έχουν όλοι οι συμπολίτες μας πρόσβαση σε καινούργιες και σε πλήρως ανανεωμένες αθλητικές υποδομές. Μέσα από ανάλογες δράσεις υπενθυμίζουμε πως ο Αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχής αυτής της πόλης».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Cosmos Sport, Μιχάλης Τσικνάκης δηλώνει: «Είμαστε πιστοί στο όραμά μας, τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Το SLAMDUNK, όπως και όλα τα brands του Ομίλου, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι προσπαθούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας. Τα θετικά σχόλια που ήδη έχουμε εισπράξει από τους κατοίκους είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Είναι εξαιρετικό να βλέπεις πώς κάποιες μικρές κινήσεις μπορούν να έχουν μεγάλο αποτύπωμα στην καθημερινότητα της ζωής των ανθρώπων γύρω σου.»


Επόμενο Προηγούμενο
 

Βιτριόλι: Κατάθεση γείτονα της Ιωάννας για την 35χρονη -Της είχε στήσει ενέδρα 4 φορές!

Βιτριόλι: Κατάθεση γείτονα της Ιωάννας για την 35χρονη -Της είχε στήσει ενέδρα 4 φορές!

14:52 13/6/2020

κάτω από το σπίτι της

Μαρκέλλα - Απαιτώ να πάρω το παιδί μου λέει ο πατέρας της - Δεν τους εμπιστεύομαι

Μαρκέλλα - Απαιτώ να πάρω το παιδί μου λέει ο πατέρας της - Δεν τους εμπιστεύομαι

14:39 13/6/2020

ο βιολογικός πατέρας της

Κορονοϊός: Λουκέτο και 15.000 ευρώ πρόστιμο για 5 νυχτερινά καταστήματα

Κορονοϊός: Λουκέτο και 15.000 ευρώ πρόστιμο για 5 νυχτερινά καταστήματα

14:31 13/6/2020

μικτά κλιμάκια

Ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας για τα

Ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας για τα "ξεχασμένα" τετραγωνικά

14:04 13/6/2020

ο υπουργός Εσωτερικών

Θεσσαλονίκη: Το φλοιοφάγο έντομο σε ρόλο... διαχειριστή του Σέιχ Σου!

Θεσσαλονίκη: Το φλοιοφάγο έντομο σε ρόλο... διαχειριστή του Σέιχ Σου!

13:51 13/6/2020

τι λένε δασολόγοι

Δεν ανοίγει ακόμα η πλατφόρμα για το επίδομα του παιδιού

Δεν ανοίγει ακόμα η πλατφόρμα για το επίδομα του παιδιού

13:45 13/6/2020

ΟΠΕΚΑ

Χαμόγελο του Παιδιού: Ανάγκη να υποστηριχθεί ψυχολογικά η 10χρονη Μαρκέλλα

Χαμόγελο του Παιδιού: Ανάγκη να υποστηριχθεί ψυχολογικά η 10χρονη Μαρκέλλα

13:41 13/6/2020

Νίκος Γιαννόπουλος

Στη Θεσσαλονίκη και πάλι ο Χαρδαλιάς

Στη Θεσσαλονίκη και πάλι ο Χαρδαλιάς

13:24 13/6/2020

υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Καίει ακόμα η φωτιά στο Άγιο Όρος - Επιχειρούν καναντέρ

Καίει ακόμα η φωτιά στο Άγιο Όρος - Επιχειρούν καναντέρ

13:21 13/6/2020

Συνεχίζεται η κατάσβεση

Βρέθηκε η Μαρκέλλα στη Σοφούλη - Τι δήλωσε ο άνθρωπος που την βρήκε (VIDEO)

Βρέθηκε η Μαρκέλλα στη Σοφούλη - Τι δήλωσε ο άνθρωπος που την βρήκε (VIDEO)

13:07 13/6/2020

το πρωί του Σαββάτου

Κλασικά Έπιπλα