Θεσσαλονίκη: Κλείνει τμήμα του περιφερειακού μέχρι την Τρίτη

19/6/2026 16:08    για την κατασκευή του Flyover

Κλειστή θα παραμείνει η περιφερειακή οδός στη Θεσσαλονίκη αύριο, Σάββατο 20 Ιουνίου 2026, από τις 11 το βράδυ έως τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, λόγω των εργασιών που είναι σε εξέλιξη για την κατασκευή του Flyover. Σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Τροχαίας θα εφαρμοστεί αποκλεισμός κυκλοφορίας στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κ5 (Παπαγεωργίου) και Κ6 (Μετεώρων).

Ειδικότερα, θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά (οχήματα διερχόμενα από ΤΙΤΑΝ), στο ύψος του κλάδου εξόδου προς Ευκαρπία (δημοτικό γήπεδο). Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται από τον κλάδο εξόδου προς Ευκαρπία και με κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση μέσω του κέντρου πόλης (ενδεικτικά μέσω της Λεωφόρου Στρατού).

Επιπλέον, τα οχήματα που κινούνται από το κύριο ρεύμα πορείας της δυτικής εσωτερικής περιφερειακής οδού (ρεύμα προς ανατολικά) θα εκτρέπονται υποχρεωτικά στην έξοδο προς Σκλαβενίτη (Ευκαρπία) και θα κατευθύνονται μέσω του κόμβου Σκλαβενίτη, Γιάννη Ρίτσου και Θησέως, προς τη Λεωφόρο Στρατού.

Επισημαίνεται ότι δεν θα διεξάγεται η είσοδος των οχημάτων προς την εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης (ρεύμα πορείας προς ανατολικά), από τη ράμπα εισόδου που βρίσκεται στο ύψος των Νοσοκομείων, ενώ η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται κανονικά.

Στην ίδια ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης σημειώνεται πως την Κυριακή (21/06), τη Δευτέρα (22/06) και την Τρίτη (23/06), από τις 11 το βράδυ έως τις 5 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός κυκλοφορίας στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, μεταξύ των ανισόπεδων Κόμβων Κ6 (Μετεώρων) και Κ5 (Ευκαρπίας).

Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, στο ύψος του Α/Κ Κ6 (Μετεώρων). Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα εκτρέπεται μέσω της εξόδου του Α/Κ Κ6 (Μετεώρων) και εν συνεχεία θα διεξάγεται μέσω της Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου και του αστικού ιστού. Σημειώνεται πως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά θα διεξάγεται κανονικά.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.



Επόμενο Προηγούμενο
 
Καλαμαριά: Κλείνει 11 Ιουλίου το κολυμβητήριο μέχρι 20 Αυγούστου - Ποιες εργασίες θα γίνουν

Καλαμαριά: Κλείνει 11 Ιουλίου το κολυμβητήριο μέχρι 20 Αυγούστου - Ποιες εργασίες θα γίνουν

14:21 1/7/2026

Ο Δήμος Καλαμαριάς ενημερώνει τους πολίτες...

Θερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν - Ποια Κυριακή είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Θερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν - Ποια Κυριακή είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

14:00 1/7/2026

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Θερινά δρομολόγια αστικών από σήμερα – Ενισχύονται οι γραμμές προς τις παραλίες

Θερινά δρομολόγια αστικών από σήμερα – Ενισχύονται οι γραμμές προς τις παραλίες

13:49 1/7/2026

Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης

Καλαμαριά: Σήμερα η Μέρα με τα Χρώματα στην Πλαζ Αρετσούς

Καλαμαριά: Σήμερα η Μέρα με τα Χρώματα στην Πλαζ Αρετσούς

10:42 1/7/2026

ένα μεγάλο καλοκαιρινό παρτι

Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Μόσιος – Θλίψη για τον αγαπημένο «Ταμτάκο»

Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Μόσιος – Θλίψη για τον αγαπημένο «Ταμτάκο»

10:29 1/7/2026

Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του

Μετρό Καλαμαριάς: Στις 28 Ιουλίου «κλειδώνει» η μέρα των εγκαινίων – Πού θα γίνουν

Μετρό Καλαμαριάς: Στις 28 Ιουλίου «κλειδώνει» η μέρα των εγκαινίων – Πού θα γίνουν

10:10 1/7/2026

έφτασε η πολυπόθητη στιγμή

Θεσσαλονίκη: Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις τα ξημερώματα σε κατοικίες στελεχών της ΝΔ

Θεσσαλονίκη: Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις τα ξημερώματα σε κατοικίες στελεχών της ΝΔ

10:05 1/7/2026

Μπαράζ επιθέσεων

Κλασικά Έπιπλα