Απίστευτο! Οι Τούρκοι μαζεύουν υπογραφές για να δικαστεί η Ελλάδα για θανάτους μεταναστών

7/7/2020 17:34    δεν εχουν τον Θεό τους
Είναι απίστευτο και όμως είναι αληθινό. Η Τουρκία παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Ελλάδα αυτή την φορά με το προσφυγικό.

Η Τουρκία επιμένει για νεκρούς μετανάστες στον Έβρο και μάλιστα μαζεύει υπογραφές εναντίον της Ελλάδας όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της χώρας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν. Και αυτό γιατί όπως υποστηρίζει η Τουρκία η Ελλάδα (!) δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πρόσφυγες και κάνει λόγο για θανάτους μεταναστών τον περασμένο Μάρτιο στον Έβρο!

Oπως γράφει το newsit, τις υπογραφές αυτές η Τουρκία θα τις καταθέσει στο ευρωκοινοβούλιο και σύμφωνα με τον ίδιο τον Κιράν έχουν συλλεγεί πάνω από 100 μέχρι στιγμής. Με βάση αυτές θα ζητήσει να ξεκινήσει έρευνα από το ευρωκοινοβούλιο.

«Οι ελληνικές αρχές διαψεύδουν ότι σκοτώθηκαν πρόσφυγες περνώντας στην Ελλάδα. Έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 100 υπογραφές για να διερευνηθεί το ζήτημα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πρόσφυγες και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους», γράφει στην ανάρτησή του ο Τούρκος υπουργός.

Δείτε την ανάρτηση



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα