Δ. Καλαμαριάς: Πρόσκληση για συμμετοχή στην εμποροπανήγυρη Ι.Ν Αποστόλων Πέτρου κ Παύλου

1/6/2020 14:01    28 & 29 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ  Ι.Ν. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ - ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020.

Ο Δήμος Καλαμαριάς σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4497/2017 και της υπ’ αριθμ. 317/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση - υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά τις ημερομηνίες, όπως περιγράφονται στην παρούσα πρόσκληση.

Α. ΧΩΡΟΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ.

Στις 28 & 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 με την ευκαιρία εορτασμού του Ι.Ν. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ & ΠΑΥΛΟΥ, στην περιοχή της Ν.Κρήνης, επί της οδού Αγν.Στρατιώτου, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Χανίων & Πολυβίου, σύμφωνα με το συνημμένο τοπογραφικό διάγραμμα, που συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας. 

Β. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Για την θρησκευτική εμποροπανήγυρη του Ι.Ν. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ & ΠΑΥΛΟΥ, οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 έως και την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

Μετά την πάροδο της παραπάνω προθεσμίας οι αιτήσεις θα θεωρούνται εκπρόθεσμες .

Γ. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

1. Για τη συμμετοχή στις εμποροπανηγύρεις του Δήμου Καλαμαριάς απαιτείται έγκριση συμμετοχής, που εκδίδεται ύστερα από σχετική πρόσκληση του Δήμου. Η ισχύς των εγκρίσεων αυτών είναι ίση με τη διάρκεια λειτουργίας των εμποροπανηγύρεων που αφορά η πρόσκληση. Οι εγκρίσεις δίδονται κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργήσει η αρμόδια Επιτροπή Εμποροπανηγύρεων ως εξής: 

α) σε ποσοστό 70% σε πωλητές που διαθέτουν όλα τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά και ΚΑΔ σχετικό με τη δραστηριοποίηση στο υπαίθριο εμπόριο (άρθρο 38, παρ. 3 του Ν.4497/17),

β) 20% σε πωλητές βιομηχανικών ειδών αδειούχους λαϊκών αγορών και σε κατόχους παραγωγικής άδειας λαϊκών αγορών με αντικείμενο εκμετάλλευσης άνθη, φυτά και μεταποιημένα προϊόντα,

γ) 10% σε αδειούχους πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου με αντικείμενο πώλησης από τα επιτρεπόμενα στις αγορές του παρόντος.

Σε περίπτωση μη ενδιαφέροντος από αδειούχους των κατηγοριών (β) και (γ) ο αριθμός των θέσεων των κατηγοριών αυτών προστίθεται στον αριθμό της κατηγορίας (α). 
Σε περίπτωση μη ενδιαφέροντος από αδειούχους της κατηγορίας (α) ο αριθμός των θέσεων της κατηγορίας αυτής προστίθεται στις κατηγορίες (β)  και (γ) του παρόντος.
Σε περίπτωση μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος των αδειούχων του άρθρου 45, του Ν. 4497/17 (κατόχων βεβαιώσεων πιστοποίησης ιδίας δημιουργίας) οι θέσεις που προορίζονται για την κατηγορία αυτή, προστίθενται στις θέσεις  που διατίθενται με κλήρωση.
Κάτοχοι αδειών για συγκεκριμένες κυριακάτικες αγορές που εκδόθηκαν με βάση προγενέστερο θεσμικό πλαίσιο, μπορούν να ζητούν τη συμμετοχή τους στις εμποροπανηγύρεις και υπολογίζονται στο ποσοστό της κατηγορίας (α).
Ειδικά, για τους αδειούχους φορείς Κ.ΑΛ.Ο. του άρθρου 45 δίδεται μία θέση ανά τέσσερα (4) μέλη, τα οποία διαθέτουν βεβαίωση πιστοποίησης ιδίας δημιουργίας, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 45 του Ν. 4497/2017.

2. Στο πλαίσιο των μέτρων - ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊου Covid-19 οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (kogialis@kalamaria.gr , douvaletis@kalamaria.gr) αίτηση - υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής επισυνάπτοντας αντίγραφα:

I. Του Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας ή του Διαβατηρίου.
II. Της Άδειας Υπαίθριου Εμπορίου σε ισχύ που κατέχει ή της Βεβαίωσης Δραστηριοποίησης της παρ. 3, του άρθ. 38, του Ν.4497/2017.

Ειδικά στη περίπτωση Άδειας Πλανοδίου εμπορίου πρέπει να επισυνάπτεται και αντίγραφο της αντίστοιχης Έγκρισης Δραστηριοποίησης από την εκάστοτε Περιφέρεια.

III. Του Βιβλιαρίου Υγείας (πιστοποιητικό υγείας), εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων. 

Ειδικά στη περίπτωση των υπαίθριων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων τα δικαιολογητικά που απαιτούνται πλέον της αστυνομικής ταυτότητας είναι η βεβαίωση δραστηριότητας με τις μεταβολές της από το ΤΑΧΙS και υπεύθυνη δήλωση μηχανικού διπλωματούχου ανώτατης σχολής από την οποία θα προκύπτουν εκτός των άλλων, το είδος του εξοπλισμού καθώς και οι διαστάσεις του απαιτούμενου χώρου λειτουργίας του, προκειμένου να εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή ο αριθμός των θέσεων και ο χώρος τοποθέτησής τους.

Εφόσον το αίτημα τους δεν δύναται να υποβληθεί με τον παραπάνω τρόπο, θα προσέρχονται  αυτοπροσώπως ή δια νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μόνο κατόπιν προηγούμενου ραντεβού (τηλ. 2313314048, 2313314195).

Σημείωση: Σχετικά με τη περίπτωση των υπαίθριων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου θα πρέπει να προβεί σε επιτόπιο έλεγχο τήρησης των κανόνων ασφαλούς λειτουργίας των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και αυτό προϋποθέτει την εγκατάστασή τους στο χώρο της εκάστοτε εμποροπανήγυρης. Ως εκ τούτου, τόσο η Άδεια λειτουργίας όσο και η Έγκριση Συμμετοχής, που θα εκδοθούν αντίστοιχα από το Γραφείο Αδειών Εμπορικών κ Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών και από το Τμήμα Εσόδων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, θα τελούν υπό αίρεση ότι ισχύουν εάν συνοδεύονται από θετική κρίση της Τεχνικής Υπηρεσίας, όπως αυτή αποτυπώνεται σε σχετικό πρακτικό ελέγχου. 

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων ανά κατηγορία, διενεργείται κλήρωση, από την αρμόδια Επιτροπή Εμποροπανηγύρεων.

3. Μετά την υποβολή αιτήσεων και το πέρας της διαδικασίας εκδίδεται κατάλογος συμμετεχόντων για την κάθε εμποροπανήγυρη, ο οποίος αναρτάται στο οικείο δημοτικό κατάστημα και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμαριάς στη ηλεκτρονική διεύθυνση www.kalamaria.gr , προκειμένου οι επιλεγέντες να καταβάλουν τα αναλογούντα τέλη υπέρ του δήμου και να εκδοθεί η έγκριση συμμετοχής. Η εν λόγω απόφαση κοινοποιείται στην οικεία Περιφέρεια και είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα. Για τη θέση που καταλαμβάνει κάθε πωλητής διενεργείται κλήρωση, από την αρμόδια Επιτροπή Εμποροπανηγύρεων. Επιτρέπεται η αμοιβαία αλλαγή θέσεων κατόπιν της διενέργειας της κλήρωσης μεταξύ δικαιούχων, αφού κατατεθεί σχετική αίτηση και από τους δύο ενδιαφερόμενους.

4. Για τον κάθε ενδιαφερόμενο θα δίνεται έγκριση συμμετοχής για μία θέση κατόπιν διενέργειας κλήρωσης, από την αρμόδια Επιτροπή Εμποροπανηγύρεων.  
Σε περίπτωση που μετά την κλήρωση προκύψουν κενές θέσεις θα δίνονται σε όσους έχουν ζητήσει πάνω από μία θέση και κατόπιν διενέργειας κλήρωσης.
Από τον παραπάνω περιορισμό θα εξαιρούνται α) οι κάτοχοι καντινών, οι οποίοι θα δικαιούνται μέχρι τρεις (03)  θέσεις και  β) οι κάτοχοι άδειας λειτουργίας υπαίθριων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, για τους οποίους ο αριθμός των θέσεων θα εξετάζεται κάθε φορά ανά περίπτωση

Δ. ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ .

Επιτρεπόμενα είδη πώλησης θα είναι γενικά τα επιτρεπόμενα στις αγορές του άρθρου 38, του Ν. 4497/2017 και ενδεικτικά περιλαμβάνονται:

1. Βιομηχανικά είδη
2. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται γενικά βιομηχανικά είδη πλην ηλεκτροδοτούμενων ηλεκτρικών ειδών και παιχνιδιών, όπως είδη ένδυσης νεωτερισμών, ψεύτικα κοσμήματα (φο μπιζού), λευκά είδη, ψιλικά, είδη υπόδησης, δερμάτινα είδη (τσάντες, ζώνες, πορτοφόλια), αυτόνομα μη ηλεκτροδοτούμενα ηλεκτρικά είδη, εκκλησιαστικά είδη, είδη ατομικής καθαριότητας ή οικιακής φροντίδας, μέσα συσκευασίας (χάρτινες, πλαστικές σακούλες), είδη υαλοπωλείου, πλαστικά με το μέτρο, είδη χαρτιού, εργαλεία και βιομηχανικά είδη κηπουρικής και ανθοκομίας.
3. Βιβλία,
4. Είδη λαϊκής τέχνης – χειροποίητα παραδοσιακά αντικείμενα,
5. Άνθη, φυτά και μεταποιημένα προϊόντα (από κατόχους παραγωγικής άδειας λαϊκών αγορών),
6. Υπηρεσίες παροχής πρόχειρων γευμάτων (στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες που παρέχονται από κατόχους καντινών και φορητών εγκαταστάσεων έψησης για την παρασκευή πρόχειρων γευμάτων, καθώς και πώλησης ειδών κυλικείου.).

Σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 38 του ν. 4497/2017, κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η πώληση από τους συμμετέχοντες με άδεια συμμετοχής στις υπαίθριες αγορές του παρόντος των ειδών τους κατά τις ημέρες και τις ώρες που τα αντίστοιχα καταστήματα ομοειδών ειδών παραμένουν κλειστά, σύμφωνα με τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.

Eπίσης, μπορεί να γίνει εγκατάσταση υπαίθριων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως μικρές χειροκίνητες αιώρες (βαρκάκια), περιστρεφόμενο παιδικό (καρουζέλ), σκοπευτήριο κ.τ.λ., ανάλογα με την επάρκεια του διαθέσιμου χώρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 39, του Ν. 4497/2017, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 81, του Ν.3463/2006.

 Ε. ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΥΤΩΝ.

Για την έκδοση της έγκρισης συμμετοχής στις εμποροπανηγύρεις απαιτείται η προηγούμενη καταβολή του αντίστοιχου τέλους χρήσης κοινόχρηστου χώρου, όπως αυτό καθορίζεται από την υπ’ αριθμ. 1040/2018 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου στο ποσό των 27 €/ ανά θέση.

Μετά την διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων, την έκδοση των καταλόγων για την κάθε εμποροπανήγυρη και προκειμένου να εκδοθεί η αντίστοιχη έγκριση συμμετοχής, καταβάλλονται - εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης των καταλόγων - τα αναλογούντα τέλη είτε στο Ταμείο του Δήμου Καλαμαριάς, είτε σε Τραπεζικό Λογαριασμό του Δήμου (όπου πρέπει να αναγράφονται η αιτιολογία και τα πλήρη στοιχεία του αιτούντα – ονοματεπώνυμο και Α.Φ.Μ.).

Σε περίπτωση που κάποιος από τους ενδιαφερόμενους μετά την έκδοση της έγκρισης συμμετοχής, δεν συμμετάσχει στην εμποροπανήγυρη, χωρίς την υπαιτιότητα του Δήμου, δεν δικαιούται επιστροφής του καταβληθέντος τέλους.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 285, του Ν. 3463/2006, απαραίτητη προϋπόθεση της έκδοσης έγκρισης συμμετοχής είναι η μη ύπαρξη εις βάρος του ενδιαφερόμενου, βεβαιωμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο, με εξαίρεση τις περιπτώσεις εκκρεμοδικίας και του διακανονισμού καταβολής αυτών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 

Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν προσέλθει για την έκδοση της έγκρισης συμμετοχής του η κενή/κενές  θέση/θέσεις  που θα προκύψουν δύναται να παραχωρηθούν με σειρά προτεραιότητας (Αριθμός Πρωτοκόλλου) βάσει σχετικής νέας αίτησης, ως εξής: 

I. στον αιτούντα που δεν του χορηγήθηκε θέση και έγκριση συμμετοχής λόγω υπεράριθμων αιτήσεων και
II. σε περίπτωση εξαντλήσεως ή ελλείψει της ανωτέρω κατηγορίας, σε αιτούντα που του παραχωρήθηκε θέση και επιθυμεί τη βελτίωση-αλλαγή της.

 Το ποσό καταβάλλεται είτε στο Ταμείο του Δ. Καλαμαριάς, είτε σε Τραπεζικό Λογαριασμό του Δήμου (IBAN: GR94 0172 2200 0052 2001 2485 601), όπου πρέπει να αναγράφονται η αιτιολογία (π.χ. Εμπ/γυρη Ι.Ν. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου) και τα πλήρη στοιχεία του αιτούντα (ονομ/νυμο, Α.Φ.Μ.).

ΣΤ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ.

Σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 127/2020 (ορθή επανάληψη) απόφαση Δημ. Συμβουλίου και την υπ’αριθμ. 15399/2020 απόφαση Δημάρχου ορίζονται τα εξής:

1. Η συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής Εμποροπανηγύρεων που αποτελείται από τους κάτωθι: 
Τσακμακίδη Ευάγγελο, Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Διοίκησης, Προγραμματισμού και Εξυπηρέτησης Πολιτών, ως Πρόεδρο, με τον εκάστοτε νόμιμο αναπληρωτή του,
Κυρατζή Δημήτριο – Δημοτικό Σύμβουλο, με αναπληρωτή του τον Ματσαρίδη Στυλιανό - Δημοτικό Σύμβουλο, ως μέλος και 
Τελίδη Γεώργιο - Δημοτική Σύμβουλος, με αναπληρωτή του τον Πετκάκη Σωκράτη - Δημοτικό Σύμβουλο, ως μέλος. 
Χρέη γραμματέα της Επιτροπής θα ασκεί ο Κογιαλής Ιωάννης, υπάλληλος του Τμήματος Εσόδων, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με αναπληρωτή του τον Ντουβαλέτη Νικόλαο, υπάλληλο του Τμήματος Εσόδων, κλάδου ΤΕ Διοικητικού. 

2. Η θητεία της επιτροπής ορίζεται έως την 31/12/2021. 

3. Το έργο της Επιτροπής Εμποροπανηγύρεων, που σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας, είναι η εποπτεία και ο συντονισμός της διοργάνωσης των Εμποροπανηγύρεων και πραγματοποιείται με τη συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου. Η Επιτροπή θα διενεργεί την κλήρωση στις περιπτώσεις που απαιτείται και θα είναι στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων για οποιοδήποτε ζήτημα ενημέρωσης ή για την έκθεση των απόψεών της. Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί να κοινοποιηθεί ανάλογα. 

Ζ. ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

I. Η διοργάνωση των Εμποροπανηγύρεων εποπτεύεται και συντονίζεται από την παραπάνω επιτροπή και πραγματοποιείται με τη συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου.
II. Η διευθέτηση του χώρου ως προς την τοποθέτηση των συμμετεχόντων στην κάθε εμποροπανήγυρη θα γίνεται με μέριμνα της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.
III. Δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εγκαταστήσουν τον εξοπλισμό τους μία μέρα πριν την έναρξη της εκάστοτε εμποροπανήγυρης και να τον απομακρύνουν την επομένη της λήξη της.  
IV. Στις οδούς, όπου θα πραγματοποιείται η κάθε εμποροπανήγυρη, θα γίνεται ενημέρωση τουλάχιστον τρεις μέρες νωρίτερα με την τοποθέτηση σημειωμάτων προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα που εμποδίζουν στην ομαλή διεξαγωγή της.
V. Ενημερώνεται το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς προκειμένου να παρέχει την συνδρομή του για την ομαλή διεξαγωγή της κάθε εμποροπανήγυρης.
VI. Την αποκομιδή των απορριμμάτων από το χώρο της εμποροπανήγυρης κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος αυτής αναλαμβάνει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Επίσης, εφόσον χρειάζεται, ο Δήμος αναλαμβάνει την υποχρέωση να τοποθετήσει, σε επαρκή αριθμό, χημικές τουαλέτες. 
VII. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να φροντίζουν για την διατήρηση της καθαριότητας του χώρου και να συμμορφώνονται γενικά με τις διατάξεις των Νόμων, Π.Δ., Εγκυκλίων και Οδηγιών όπως ισχύουν κάθε φορά, καθώς και με τις διατάξεις του παρόντος Κανονισμού.
VIII. Η προσέλευση και συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καλαμαριάς, η συγκέντρωση των προβλεπόμενων δικαιολογητικών, η έγκαιρη υποβολή τους στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, η καταβολή των προβλεπόμενων τελών, αποτελούν υποχρεώσεις όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Εμποροπανηγύρεις και να εξασφαλίσουν την σχετική έγκριση συμμετοχής.
IX. Η παραλαβή των προβλεπόμενων δικαιολογητικών για την χορήγηση των εγκρίσεων συμμετοχής στις εμποροπανηγύρεις, η κατανομή των θέσεων, η έκδοση των εγκρίσεων συμμετοχής, η τήρηση των σχετικών φακέλων σε ειδικό για το σκοπό αυτό αρχείο, η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας σε αυτούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν αλλά και στους συμμετέχοντες στην εμποροπανήγυρη και η έγκαιρη πληροφόρηση των ενδιαφερομένων σε θέματα που τους αφορούν, αποτελούν υποχρεώσεις του Δήμου.
X. Οι κάτοχοι έγκρισης συμμετοχής στις εμποροπανηγύρεις πρέπει να τηρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο Ν. 4497/2017 «Άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων (…)», να περιορίζονται στο χώρο που τους ορίζει ο δήμος και να μην δημιουργούν προβλήματα σε βάρος του περιβάλλοντος και των περιοίκων. 

 Η. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ.
    
Στο πλαίσιο των μέτρων - ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊου Covid-19,  η εν λόγω εμποροπανήγυρης θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζονται στην υπ’αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.33465/31-05-2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2087/Β’/31-05-2020).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χορήγηση εγκρίσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Εσόδων στον κο Κογιαλή Ιωάννη τηλ. 2313314048, 2313314049 ή στον κο Ντουβαλέτη Νικόλαο τηλ. 2313314195.



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Δ. Θεσσαλονίκης: Φυτεύονται 500 δέντρα στη νέα παραλία

Δ. Θεσσαλονίκης: Φυτεύονται 500 δέντρα στη νέα παραλία

15:23 28/3/2024

Έρχονται δύο νέα πάρκα τσέπης

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

15:08 27/3/2024

Τετάρτη 27/03 και Πέμπτη 28/03

Ένωση Γονέων Καλαμαριάς: Επικίνδυνη η πρόταση για αθώωση Μίχου - Να προστατευτεί η 12χρονη

Ένωση Γονέων Καλαμαριάς: Επικίνδυνη η πρόταση για αθώωση Μίχου - Να προστατευτεί η 12χρονη

21:19 25/3/2024

Η ανακοίνωση της Ένωσης

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

12:46 22/3/2024

Παρασκευή 22/03, Σάββατο 23/03 και Κυριακή 24/03

Καλαμαριά: Δράσεις για την στοματική υγεία στον Φοίνικα και στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού

Καλαμαριά: Δράσεις για την στοματική υγεία στον Φοίνικα και στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού

23:18 20/3/2024

Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας

Καλαμαριά: Έρχονται 11 πάρκα, σιντριβάνια, πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομος!

Καλαμαριά: Έρχονται 11 πάρκα, σιντριβάνια, πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομος!

23:03 20/3/2024

έπεσαν οι υπογραφές

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

15:52 20/3/2024

Τετάρτη 20/03 και Πέμπτη 21/03

Θεσσαλονίκη: 1292 παραβάσεις σημείωσε η τροχαία σε δύο μέρες!

Θεσσαλονίκη: 1292 παραβάσεις σημείωσε η τροχαία σε δύο μέρες!

00:00 20/3/2024

αναλυτικά στοιχεία

Καλαμαριά: Δεκάδες κεραίες τηλεφωνίας δίπλα στα σχολεία! Τί καταγγέλλουν οι γονείς

Καλαμαριά: Δεκάδες κεραίες τηλεφωνίας δίπλα στα σχολεία! Τί καταγγέλλουν οι γονείς

23:49 19/3/2024

«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας»

Η Καλαμαριά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

Η Καλαμαριά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

23:22 19/3/2024

«Μελίνα Μερκούρη»

Κλασικά Έπιπλα