Δήμαρχος και Μητροπολίτης Καλαμαριάς στον Οικουμενικό Πατριάρχη

13/2/2020 14:12    Στο Φανάρι
Τριήμερη επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης πραγματοποιεί από την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2020 ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, όπου έγινε θερμά δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Η επίσκεψη αυτή γίνεται στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής συνάντησης που είχε προγραμματίσει ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος στην οποία συμμετέχουν επίσης ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γεώργιος Τσαμασλής και ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλειος Γιαννάκης.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έδωσε τις Πατριαρχικές ευχές και την ευλογία του στον κ. Δαρδαμανέλη, τον συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο που ανέλαβε.




Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς από την πλευρά του, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τη θερμή υποδοχή και τις ευχές και του πρόσφερε την ΑΡΓΩ, το καράβι που συμβολίζει την έλευση των πρώτων προσφύγων στην Καλαμαριά και ένα καλαίσθητο ιστορικό λεύκωμα του Ιστορικού Αρχείου Προσφυγικού Ελληνισμού Δήμου Καλαμαριάς.




Επόμενο Προηγούμενο