Θεσσαλονίκη: 55 δενδρύλια κάνναβης είχε στο σπίτι του 58χρονος (βιντεο)

11/1/2020 12:30    τι βρήκε ο αστυνομικός σκύλος
Αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, συνέλαβαν χθες το πρωί της Παρασκευής έναν 58χρονο Έλληνα για υδροπονική καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, κατελήφθη ο 58χρονος, να έχει προμηθεύσει με ποσότητα κάνναβης 50χρονο ημεδαπό, που επίσης συνελήφθη. Στην κατοχή του 50χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18,6 γραμμάρια κάνναβης, ενώ σε έρευνα που έγινε στο όχημα του 58χρονου και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιπλέον ποσότητα κάνναβης βάρους 17,8 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 215 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 58χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς («Minnie»), εντοπίσθηκαν:

• 4 ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, αποτελούμενοι από κατάλληλο εξοπλισμό, στους οποίους καλλιεργούσε με την μέθοδο της υδροπονίας, συνολικά 55 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρων.
• ποσότητες αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 3 κιλών και 655 γραμμαρίων,
• ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 874 γραμμαρίων,
• χρηματικό ποσό 3.200 ευρώ και
• μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιούσε ο 58χρονος, καθώς και ο εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης (λαμπτήρες, ανεμιστήρες, χρονοδιακόπτης κ.α.).

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα