Καλαμαριά: ''Απαιτούμε €87.500 από τον Απόλλωνα, εισπράξαμε κοροϊδία''

10/1/2020 19:10    Πάρης Ατλαμάζογλου
Μπορεί ο Απόλλων Πόντου να περιμένει την εκταμίευση της β’ δόσης των τηλεοπτικών προκειμένου να κάνει μια ύστατη προσπάθεια για λύση στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει, ωστόσο, το ποσό που θα βάλει στα ταμεία υπάρχει κίνδυνος να είναι αισθητά μειωμένο λόγω των οικονομικών απαιτήσεων πρώην ποδοσφαιριστών του για οφειλές από τα προηγούμενα χρόνια.

Όπως ο δικηγόρος της πλευράς των ποδοσφαιριστών, Πάρης Ατλαμάζογλου, δήλωσε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» το ποσό που διεκδικείται είναι της τάξης των 87.500 ευρώ, ενώ όπως επισήμανε δεν υπάρχει, πλέον, καμία διάθεση συμβιβασμού λόγω της στάσης της ΠΑΕ το προηγούμενο διάστημα. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ποσό που διεκδικούμε από τον Απόλλωνα είναι 87.500 ευρώ. Θέλουμε ο Απόλλων να ζήσει, το θέμα είναι αν ο ίδιος ο Απόλλων θέλει να ζήσει. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έγινε καμία απόπειρα συμβιβασμού. Όταν είναι να κατατεθούν κάποια χρήματα, μόνο τότε μας παίρνουν τηλέφωνο. Στα δύο χρόνια που περιμένουμε να εισπράξουμε χρήματα, δείξαμε μεγάλη επιείκεια και το μόνο που λαμβάνουμε είναι κοροϊδία. Οι ποδοσφαιριστές έχουν οικογένειες και παιδιά και τα χρήματα τους οφείλονται εδώ και χρόνια. Έχουμε στα χέρια μας αποφάσεις πολιτικών δικαστηρίων. Επιδόθηκαν στον Απόλλωνα, τελεσιδίκησαν, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τον Απόλλωνα και πλέον είναι η μοναδική ευκαιρία για να εισπράξουμε τα χρήματα».

Για τους λόγους που προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια: «Αν είχαμε αποφάσεις από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών δεν θα μπορούσαμε να τις εκτελέσουμε. Δεν πήγαμε στα αθλητικά δικαστήρια, επειδή είχαμε συναλλαγματικές και είχαμε δικαίωμα να εκδώσουμε διαταγή πληρωμής. Την εκδώσαμε, την επιδώσαμε, έχουν τελεσιδικήσει οι αποφάσεις, αφού πέρασαν οι προθεσμίες μέσα στις οποίες θα μπορούσαν να προσβληθεί οι αποφάσεις και, πλέον, περιμένουμε τα χρήματα».

Για το αν είναι διατεθειμένοι έστω και την ύστατη ώρα για συμβιβασμό: «Τώρα πια όχι. Στα δύο χρόνια που περιμένουμε δεν έχει γίνει ούτε ένα τηλέφωνο».


Επόμενο Προηγούμενο
 

Αντικατάσταση φθαρμένης ράμπας

Αντικατάσταση φθαρμένης ράμπας

14:00 10/7/2025

Για ανέλκυση/καθέλκυση μικρών σκαφών στη Νέα Κρήνη

Σε επιφυλακή ο Δήμος Καλαμαριάς για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Σε επιφυλακή ο Δήμος Καλαμαριάς για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

11:14 10/7/2025

Οδηγίες προστασίας από τους ισχυρούς ανέμους

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

09:00 10/7/2025

Πέμπτη 10/7

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απόψε στο Θέατρο Γης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απόψε στο Θέατρο Γης

20:00 9/7/2025

Τετάρτη 9/7

Νέο, αυξημένο όριο στις συναλλαγές μέσω IRIS

Νέο, αυξημένο όριο στις συναλλαγές μέσω IRIS

18:00 9/7/2025

Από σήμερα 8/7

Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση στον Δήμο Καλαμαριάς

Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση στον Δήμο Καλαμαριάς

15:00 9/7/2025

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που ενισχύει τους δεσμούς της κοινότητας

Super League 1: Απόψε η κλήρωση του Πρωταθλήματος

Super League 1: Απόψε η κλήρωση του Πρωταθλήματος

12:07 9/7/2025

Στις 21:00 το βράδυ

Επιβολή προστίμου 50.000 ευρώ για την κακοποίηση και θανάτωση ζώου συντροφιάς στην Καλαμαριά

Επιβολή προστίμου 50.000 ευρώ για την κακοποίηση και θανάτωση ζώου συντροφιάς στην Καλαμαριά

11:48 9/7/2025

Ο Δήμος Καλαμαριάς προχώρησε στην επιβολή διοικητικού προστίμου ύψους 50.000 ευρώ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

09:00 9/7/2025

Τετάρτη 9/7

Η Μέρα με τα Χρώματα 2025 και η Κλαυδία στην Πλαζ Αρετσούς

Η Μέρα με τα Χρώματα 2025 και η Κλαυδία στην Πλαζ Αρετσούς

20:59 8/7/2025

9/07 - 4:30 μμ - 9:00 μμ

Κλασικά Έπιπλα