«ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Ανακοίνωση μετά το αποτέλεσμα των εκλογών

19/1/2018 10:50    Οι εργαζόμενοι του Δήμου Καλαμαριάς
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Καλαμαριάς στις εκλογές της 16ης Ιανουαρίου 2018, με την μαζική συμμετοχή τους και την ψήφο τους, ανέδειξαν και πάλι πρώτη δύναμη, με μεγάλη διαφορά και με ποσοστό που αγγίζει το 60% τη «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ».

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην παράταξή μας και στους υποψήφιους της, αναγνωρίζοντας την αγωνιστικότητα, τη συνέπεια, την ειλικρίνεια και τη συνέχεια της αυτόνομης και αγωνιστικής παρουσίας μας. Η ψήφος σας μας δεσμεύει να συνεχίσουμε τον αγώνα που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να δώσουμε προκειμένου να μην εφαρμοστεί το σχέδιο της λειτουργικής και διοικητικής διάλυσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της συνεχιζόμενης φτωχοποίησης των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Πιστοί στις αρχές μας, ανάμεσα στις οποίες είναι και η ενότητα τους συνδικαλιστικού κινήματος, αφήνουμε πίσω μας την πιο «περίεργη» προεκλογική περίοδο κατά την οποία κάποιοι θέλησαν να αντικαταστήσουν την πολιτική αντιπαράθεση με το ψέμα, τη συκοφαντία, την παραπλάνηση, τον εκβιασμό. Δεν τους ακολουθήσαμε και δικαιωθήκαμε πλήρως: οι συνάδελφοι επέλεξαν και στήριξαν τη «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ», την ακομμάτιστη, πολιτικοποιημένη, αγωνιστική, ανεξάρτητη, ενωτική και κινηματική συνδικαλιστική παράταξη που έχει θέσει ως προτεραιότητά της μόνο τους εργαζόμενους και την προάσπιση των συμφερόντων τους, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις, μικροπαραταξιακά συμφέροντα και αλλοπρόσαλλες προσωπικές φιλοδοξίες.

Αυτή την πρακτική θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε. Θα επιδιώξουμε και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου να λειτουργήσουμε με βασικό στόχο την αποκατάσταση της ενότητας, ξεκινώντας από τη βάση και φτάνοντας στην κορυφή. Καλούμε και τις άλλες συνδικαλιστικές παρατάξεις να δείξουν και αυτές την ωριμότητα, το αίσθημα ευθύνης και κυρίως το σεβασμό, καθώς μόνο με αυτά τα στοιχεία μπορεί να κατακτηθεί η εκτίμηση, η εμπιστοσύνη και τελικά η ενότητα. Προϋποθέσεις που για μας είναι απαραίτητες για να δώσεις τον όποιο αγώνα και να έχεις νικηφόρο αποτέλεσμα.
Για να συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος, την ίδια επιμονή να αγωνιζόμαστε για να υπερασπιστούμε δικαιώματα που κερδήθηκαν με αγώνες και θυσίες, για να πετύχουμε την ολοκληρωτική ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής, για να επανακτήσουμε ό,τι χάσαμε τα τελευταία χρόνια. Στη μεγάλη αυτή προσπάθεια είναι απαραίτητη και η δική σας συμμετοχή, η δική σας δύναμη. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε μαζί σας τη γλώσσα της αλήθειας, επιδιώκοντας πάντα τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στις αποφάσεις.




Επόμενο Προηγούμενο
 
Τι αλλάζει στις σχολικές εκδρομές - Περισσότερες εκδρομές - Περιορισμός στα κινητά

Τι αλλάζει στις σχολικές εκδρομές - Περισσότερες εκδρομές - Περιορισμός στα κινητά

19:46 18/8/2026

ένα νέο πλαίσιο για τις σχολικές εκδρομές

Περιφερειακός: Διακοπή κυκλοφορίας από το βράδυ της Τετάρτης

Περιφερειακός: Διακοπή κυκλοφορίας από το βράδυ της Τετάρτης

19:37 18/8/2026

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ - Μετρό Καλαμαριάς: Εγκαίνια 27 Αυγούστου (βιντεο)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ - Μετρό Καλαμαριάς: Εγκαίνια 27 Αυγούστου (βιντεο)

18:05 18/8/2026

βίντεο ανέβασε ο Νίκος Ταχιάος

Δήμος Καλαμαριάς: Προσοχή στα μπάρμπεκιου και μην παρκάρετε σε ξερά χόρτα - κίνδυνος πυρκαγιάς

Δήμος Καλαμαριάς: Προσοχή στα μπάρμπεκιου και μην παρκάρετε σε ξερά χόρτα - κίνδυνος πυρκαγιάς

17:52 18/8/2026

συμμετέχοντας στην καμπάνια ενημέρωσης

Χαλκιδική: Τροχαίο δυστύχημα με έναν 29χρονο νεκρό

Χαλκιδική: Τροχαίο δυστύχημα με έναν 29χρονο νεκρό

15:31 18/8/2026

στη Ε.Ο. Μουδανιών- Συκιάς

Καλαμαριά: Ένταξη παιδιών στην προσχολική εκπαίδευση - Ποιους αφορά - Τι γίνεται με τα voucher

Καλαμαριά: Ένταξη παιδιών στην προσχολική εκπαίδευση - Ποιους αφορά - Τι γίνεται με τα voucher

15:18 18/8/2026

Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής

Μετρό - Ταχιάος: Στην Καλαμαριά είναι δύσπιστοι, αλλά πλέον μετράμε ημέρες

Μετρό - Ταχιάος: Στην Καλαμαριά είναι δύσπιστοι, αλλά πλέον μετράμε ημέρες

14:46 18/8/2026

δήλωση του υφυπουργού μεταφορών

Κλασικά Έπιπλα