Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Καλαμαριάς Γ. Δαρδαμανέλης

29/8/2019 19:54    και το Δημοτικό Συμβούλιο
Μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα, ορκίστηκε το απόγευμα της Τρίτης η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Καλαμαριάς, με προεξάρχοντα τον νέο Δήμαρχο Γιάννη Δαρδαμανέλη, παρουσία βουλευτών, πολιτευτών, εκπροσώπων φορέων αλλά και πλήθους δημοτών της Καλαμαριάς.

Την τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής που έλαβε χώρα στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνος.

Εμφανώς συγκινημένος ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης αλλά και η Δημοτική του ομάδα, που κατάφεραν μία ιστορική νίκη στις εκλογές, έδωσαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, την υπόσχεση να αγωνιστούν όλοι μαζί για το καλό του Δήμου και των πολιτών του.

Στην ομιλία του δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα ήρθαμε όλοι για να αρχίσουμε την προσπάθεια για την οποία μιλούσαμε τόσο καιρό, μια προσπάθεια χωρίς διχασμούς, χωρίς νικητές και ηττημένους, χωρίς κόκκινους και πράσινους, χωρίς Φοινικιώτες και Κρηνιώτες, να εργαστούμε για να δούμε μια Καλαμαριά, όπως την ονειρευόμαστε. Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε μαζί με όποιον επιλέξει να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που ψήφισαν οι δημότες Καλαμαριάς. Αυτό αποτελεί πρόκληση για όλους μας, απαιτεί διοίκηση με διαβούλευση και αντιπολίτευση, με προτάσεις και υπευθυνότητα. Αυτό ορκιστήκαμε ότι θα πράξουμε».

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Μπακογλίδη για την συνεργασία και πρόσθεσε ότι: «από τα πρώτα έργα που θα δείτε να υλοποιούνται είναι το έργο των ασφαλτοστρώσεων, η επίλυση του προβλήματος μετακίνησης μαθητών, η σταδιακή βελτίωση της καθαριότητας. Θα ακολουθήσουν λύσεις στο πρόβλημα των βρεφονηπιακών σταθμών, τη σχολική στέγη, την προσβασιμότητα των εμποδιζόμενων ατόμων και το θέμα των αδέσποτων ζώων».

Στην τελετή παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης και Δημήτρης Κούβελας, η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, η εκπρόσωπος του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γεώργιος Τσαμασλής, ο πρώην νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, η πολιτεύτρια Βίκυ Νάκου και πολλοί άλλοι.



Επόμενο Προηγούμενο
 
Καλαμαριά: Τρεις ώρες χωρίς νερό αύριο - Δείτε ποιοι δρόμοι επηρεάζονται!

Καλαμαριά: Τρεις ώρες χωρίς νερό αύριο - Δείτε ποιοι δρόμοι επηρεάζονται!

21:07 7/9/2026

Από την Εταιρεία Ύδρευσης ανακοινώνεται ότι..

Καλαμαριά «Παρά θιν’ αλός» για όλους: Τέσσερις συναυλίες με απόδοση στην Νοηματική Γλώσσα

Καλαμαριά «Παρά θιν’ αλός» για όλους: Τέσσερις συναυλίες με απόδοση στην Νοηματική Γλώσσα

17:02 7/9/2026

Ο Δήμος Καλαμαριάς κάνει πράξη την ισότιμη πρόσβαση

Νέα διοίκηση στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Νέα διοίκηση στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

16:46 7/9/2026

Οι εξελίξεις συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς

Πώς θα λειτουργεί ο νέος «κουμπαράς για τη νέα γενιά» Δείτε παραδείγματα

Πώς θα λειτουργεί ο νέος «κουμπαράς για τη νέα γενιά» Δείτε παραδείγματα

16:39 7/9/2026

Ποιοι μπορούν να βάζουν χρήματα

Θεσσαλονίκη: Πτώση 13χρονης από 5ο όροφο ξενοδοχείου

Θεσσαλονίκη: Πτώση 13χρονης από 5ο όροφο ξενοδοχείου

16:31 7/9/2026

Νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα

Θεσσαλονίκη: Ιάπωνες χόρεψαν ποντιακά, τραγούδησαν και έπαιξαν λύρα στον Λευκό Πύργο (βιντεο)

Θεσσαλονίκη: Ιάπωνες χόρεψαν ποντιακά, τραγούδησαν και έπαιξαν λύρα στον Λευκό Πύργο (βιντεο)

16:11 7/9/2026

προσκεκλημένος του Ποντιακού Συλλόγου «Οι Μίθριοι»

Καλαμαριά: Έτσι θα γίνει το Παλατάκι σε 2 χρόνια - Εντυπωσιακές εικόνες

Καλαμαριά: Έτσι θα γίνει το Παλατάκι σε 2 χρόνια - Εντυπωσιακές εικόνες

15:29 7/9/2026

Προχωρούν οι μελέτες αποκατάστασης του Κυβερνείου

Κλασικά Έπιπλα