Το RUN TOGETHER έρχεται στη Θεσσαλονίκη

2/3/2019 08:38    στόχος είναι να τρέξουμε ΜΑΖΙ
Το «RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY», ένα από τα πιο μεγαλύτερα δρομικά γεγονότα στην Ελλάδα, μετά από πέντε πετυχημένα χρόνια στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ, ξεκινάει και στη Θεσσαλονίκη μέσα στη ΔΕΘ.

Το ξεχωριστό αυτό fun run υπόσχεται και φέτος μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ένα μοναδικό event για όλους εμάς που έχουμε το ίδιο πάθος για το τρέξιμο και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση, τις επιδόσεις και την ηλικία.

Ο δεύτερος σταθμός όμως δεν θα είναι η μόνη προσθήκη στο πρόγραμμα του RUN TOGETHER. Από φέτος στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξάγεται και ξεχωριστός παιδικός αγώνας για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, σε δύο διαδρομές των 500 και 1000 μέτρων, με τη συμμετοχή να παρέχεται δωρεάν.

Η εκκίνηση του “RUN TOGETHER THESSALONIKI” θα δοθεί την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί, από την πλατεία ΧΑΝΘ στην κεντρική είσοδο του πιο εμβληματικού σημείου της Θεσσαλονίκης. Με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ δύο διαφορετικών αποστάσεων, των 3 και 6χλμ, ενώ από φέτος προσθέτουμε ξεχωριστό παιδικό αγώνα για παιδιά.

Αντίστοιχα, η διοργάνωση στην Αθήνα θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, με διαδρομές των 3, 6 και 9χλμ και παιδικό αγώνα.

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί.

Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει δεύτερος, παροτρύνοντας τους συμμετέχοντες να τρέχουν μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλο!

Με 10€ το κάθε ζευγάρι συνολικά στην απλή εγγραφή ή 20€ το ζευγάρι στην premium εγγραφή (περιλαμβάνει 2 τεχνικά μπλουζάκια), έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα όμορφο δρομικό πρωινό!

Μείνετε συντονισμένοι καθώς οι συμμετοχές θα ανοίξουν σύντομα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr



Επόμενο Προηγούμενο
 
Στρατιωτική θητεία 9 μηνών για όσους καταταγούν χωρίς αναβολή

Στρατιωτική θητεία 9 μηνών για όσους καταταγούν χωρίς αναβολή

10:41 20/8/2026

νέο νομοθετικό πλαίσιο

Μετρό: Με τον Μητσοτάκη τα εγκαίνια το πρωί της Πέμπτης - Η τελετή θα γίνει στο σταθμό “Καλαμαριά”

Μετρό: Με τον Μητσοτάκη τα εγκαίνια το πρωί της Πέμπτης - Η τελετή θα γίνει στο σταθμό “Καλαμαριά”

10:24 20/8/2026

δείτε το πρόγραμμα

Θεσσαλονίκη: Γρονθοκόπησε υπάλληλο γιατί δεν τον εξυπηρέτησε: Λίγο παλέψαμε!

Θεσσαλονίκη: Γρονθοκόπησε υπάλληλο γιατί δεν τον εξυπηρέτησε: Λίγο παλέψαμε!

18:33 19/8/2026

το μεσημέρι της Δευτέρας

Ο Ματ Χάγκενγκρουμπερ νέος γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Ο Ματ Χάγκενγκρουμπερ νέος γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

18:20 19/8/2026

διαδέχεται τον Τζέρι Ισμαήλ

Καλαμαριά - Ταχιάος για μετρό: Γιατί καθυστερήσαμε; Τι γίνεται με Πόντου και Φοίνικα

Καλαμαριά - Ταχιάος για μετρό: Γιατί καθυστερήσαμε; Τι γίνεται με Πόντου και Φοίνικα

16:49 19/8/2026

ο υφυπουργός υποδομών και Μεταφορών

Καλαμαριά: Το δημοτικό κολυμβητήριο ανοίγει ξανά την Δευτέρα! Δείτε το πρόγραμμα

Καλαμαριά: Το δημοτικό κολυμβητήριο ανοίγει ξανά την Δευτέρα! Δείτε το πρόγραμμα

16:19 19/8/2026

παρέμενε κλειστό από το Σάββατο 11 Ιουλίου

Μπλόκο Καλαμαριάς: Μνημόσυνο για τους ηρωικούς νεκρούς, μαρτυρίες και μουσικό αφιέρωμα

Μπλόκο Καλαμαριάς: Μνημόσυνο για τους ηρωικούς νεκρούς, μαρτυρίες και μουσικό αφιέρωμα

14:50 19/8/2026

Ο Δήμος Καλαμαριάς θυμάται και τιμά

Κλασικά Έπιπλα