Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα

25/2/2019 03:59    ποιες περιοχές εχουν πρόβλημα
Κλειστά σχολεία για μία ακόμη φορά φέρνουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που προκάλεσε η κακοκαιρία "Ωκεανίς" σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Σε άλλες περιοχές τροποποιείται η έναρξη των μαθημάτων, με τις σχολικές μονάδες να ανοίγουν πιο αργά.

Συγκεκριμένα:

ΑΤΤΙΚΗ

Τουλάχιστον 11 σχολεία θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στο νομό Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων.

Πρόκειται για τα:

21ο ΓΕΛ

40ο ΓΕΛ

21ο Γυμνάσιο

40ο Γυμνάσιο

132ο Δημοτικό

112ο Δημοτικό

65ο Δημοτικό

4ο Ειδικό Δημοτικό

81ο Νηπιαγωγείο

113ο Νηπιαγωγείο

38ο Νηπιαγωγείο

Το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας που φιλοξενεί όλα τα παραπάνω σχολεία έχει παρουσιάσει πρόβλημα στο κεντρικό σύστημα θέρμανσης και με δεδομένο το γεγονός των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν τη Δευτέρα στην περιοχή κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνουν κλειστά μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

ΛΗΜΝΟΣ

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης αποφάσισε αύριο, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Δήμος Αριστοτέλη

Με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Αριστοτέλη ενημερώνει ότι αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστά τα Νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια στα παρακάτω χωριά του Δήμου: Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στανός, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Δήμος Φλώρινας

Με ανακοίνωσή της η δημοτικά αρχή κάνει γνωστό ότι τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π. μ. λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Δήμος Τεμπών

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου με απόφαση του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, λόγω του παγετού και των άσχημων καιρικών φαινομένων, τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία στις τοπικές κοινότητες Αιγάνης, Αμπελακίων και Καλλιπεύκης, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση των μαθητών με λεωφορείο από τις τοπικές κοινότητες Ραψάνης – Αιγάνης – Καρίτσας με προορισμό το Γυμνάσιο Λύκειο Πυργετού, Αμπελακίων με προορισμό το Γυμνάσιο – Λύκειο Γόννων και Ελάτειας με προορισμό το Γυμνάσιο-Λύκειο Μακρυχωρίου.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Δήμος Αλμυρού

Αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού θα παραμείνουν κλειστά, με απόφαση του Δημάρχου Δ.Εσερίδη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου μας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωσης – παγετού) που επικρατούν σε ολόκληρη της περιοχή του Δήμου.

Οι Δήμοι Ρήγα Φεραίου και Ν. Πηλίου θα εκτιμήσουν την κατάσταση στα σχολικά συγκροτήματα σήμερα το μεσημέρι έως το απόγευμα και θα εκδώσουν σχετική ανακοίνωση.

ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Αμφίκλεια

Κλειστά θα είναι αύριο Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 τα σχολεία της Αμφίκλειας δεν θα λειτουργήσουν, λόγω μεγάλης χιονόπτωσης.(Νηπιαγωγείο-Δημοτικό & Γυμνάσιο-Λύκειο)

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Τα σχολεία στην Σαμοθράκη θα παραμείνουν κλειστά, αφού η κυκλοφορία στο νησί είναι αδύνατη και επικίνδυνη.

ΕΒΡΟΣ

Στο Δήμο Διδυμοτείχου η κατάσταση παραμένει ρευστή. Τα σχολεία εντός της πόλης αναμένεται να λειτουργήσουν, όμως σε ό,τι αφορά τα χωριά το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Ο Δήμαρχος βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, και η απόφαση αναμένεται να ληφθεί μέσα στην ημέρα.

Στο Δήμο Σουφλίου τα σχολεία θα μείνουν κατά πάσα πιθανότητα κλειστά, και εκεί η απόφαση θα ληφθεί μέσα στην ημέρα.

Σε ό,τι αφορά τις Φέρες όπου στους δρόμους υπάρχει παγετός, η λειτουργία θα εξαρτηθεί από την πορεία της σημερινής ημέρας. Ενδέχεται να κλείσουν για τις πρώτες ώρες και να λειτουργήσουν κανονικά για το υπόλοιπο της ημέρας, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ανοιχτά.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Κλειστά θα μείνουν αύριο Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία Α΄/βαθμιας και Β΄/βαθμιας εκπαίδευσης, μετά από απόφαση που έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Την απόφαση του, έκανε γνωστή με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν λίγη ώρα και αναφέρει: «Σύμφωνα με τα σχετικά προγνωστικά στοιχεία προκύπτει πως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 25.02.2019, η θερμοκρασία θα κυμανθεί κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου σε όλο το ορεινό και ημιορεινό Ε.Ο. δίκτυο του νησιού μας. Επειδή οι πιθανότητες για δημιουργία παγετού είναι αυξημένες και με γνώμονα την απόλυτα ασφαλή μεταφορά των μαθητών, αποφασίζουμε να παραμείνουν κλειστά, όλα τα σχολεία της Α΄/βαθμιας και Β΄/βαθμιας εκπαίδευσης, στα όρια του Δήμου Κεφαλονιάς».

ΜΕΤΕΩΡΑ

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των Κοινοτήτων Παναγίας και Χρυσομηλιάς και του οικισμού Αμπελίων στο Δήμο Μετεώρων.

Σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Μετεώρων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η έναρξη των μαθημάτων, θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 π.μ.


alfavita
Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Δ. Θεσσαλονίκης: Φυτεύονται 500 δέντρα στη νέα παραλία

Δ. Θεσσαλονίκης: Φυτεύονται 500 δέντρα στη νέα παραλία

15:23 28/3/2024

Έρχονται δύο νέα πάρκα τσέπης

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

15:08 27/3/2024

Τετάρτη 27/03 και Πέμπτη 28/03

Ένωση Γονέων Καλαμαριάς: Επικίνδυνη η πρόταση για αθώωση Μίχου - Να προστατευτεί η 12χρονη

Ένωση Γονέων Καλαμαριάς: Επικίνδυνη η πρόταση για αθώωση Μίχου - Να προστατευτεί η 12χρονη

21:19 25/3/2024

Η ανακοίνωση της Ένωσης

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

12:46 22/3/2024

Παρασκευή 22/03, Σάββατο 23/03 και Κυριακή 24/03

Καλαμαριά: Δράσεις για την στοματική υγεία στον Φοίνικα και στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού

Καλαμαριά: Δράσεις για την στοματική υγεία στον Φοίνικα και στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού

23:18 20/3/2024

Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας

Καλαμαριά: Έρχονται 11 πάρκα, σιντριβάνια, πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομος!

Καλαμαριά: Έρχονται 11 πάρκα, σιντριβάνια, πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομος!

23:03 20/3/2024

έπεσαν οι υπογραφές

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

15:52 20/3/2024

Τετάρτη 20/03 και Πέμπτη 21/03

Θεσσαλονίκη: 1292 παραβάσεις σημείωσε η τροχαία σε δύο μέρες!

Θεσσαλονίκη: 1292 παραβάσεις σημείωσε η τροχαία σε δύο μέρες!

00:00 20/3/2024

αναλυτικά στοιχεία

Καλαμαριά: Δεκάδες κεραίες τηλεφωνίας δίπλα στα σχολεία! Τί καταγγέλλουν οι γονείς

Καλαμαριά: Δεκάδες κεραίες τηλεφωνίας δίπλα στα σχολεία! Τί καταγγέλλουν οι γονείς

23:49 19/3/2024

«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας»

Η Καλαμαριά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

Η Καλαμαριά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

23:22 19/3/2024

«Μελίνα Μερκούρη»

Κλασικά Έπιπλα