1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Καλαμαριάς – Έναρξη Εγγραφών

12/9/2017 00:41    Σχολικό έτος 2017-2018

Κατά την διάρκεια των Εγγραφών (από 01-09-17 εως και 11-09-17) το σχολείο θα είναι ανοικτό και το πρωί 11:00 έως 14:00 το σύστημα e-epal, θα ενεργοποιηθεί από 4/9/2017 εως και 11/9/2017 για νέες εγγραφές.

Εγκεκριμένοι τομείς

  • Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος

Ο Τομέας εφοδιάζει τους μαθητές-τριες, ανάλογα με την ειδικότητα που θα επιλέξουν με γνώσεις και δεξιότητες σχετικές με την: Γεωργική Παραγωγή, Επεξεργασία, ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων, Διαμόρφωση του φυσικού τοπίου και του περιβάλλοντος, Ανάπτυξη του αγροτουρισμού.

  • Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας

Ο τομέας προσφέρει στους αποφοίτους του τη δυνατότητα να αναζητήσουν εργασία και να απασχοληθούν σε επαγγέλματα τα οποία εμφανίζουν αυξημένη ζήτηση καθώς θεωρούνται αιχμής στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον.

  • Τομέας Μηχανολογίας

Ο Μηχανολόγος οποιασδήποτε στάθμης είναι ένα συναρπαστικό, ελκυστικό αλλά και απαιτητικό επάγγελμα καθώς:

Μελετά, Σχεδιάζει, Κατασκευάζει πραγματικά αντικείμενα και μηχανισμούς από το μηδέν, συνδυάζοντας κατάλληλα θεωρητικές γνώσεις με πρακτικές εμπειρίες και δεξιότητες.

Επιβλέπει, συντηρεί, διορθώνει ή υποστηρίζει τις πωλήσεις μηχανών, εγκαταστάσεων, προϊόντων.

Έχει πολλαπλά επαγγελματικά δικαιώματα, τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στην ειδικότητα του αποφοίτου αλλά επεκτείνονται και σε άλλες συγγενείς ειδικότητες του ευρύτερου τομέα των Μηχανολόγων.

Απαιτεί αυστηρή τήρηση των «κανόνων της τέχνης και της επιστήμης» καθώς οι τυχόν αστοχίες μπορούν να οδηγήσουν όχι μόνο σε υλικές καταστροφές αλλά και σε ανθρώπινα θύματα.

  • Τομέας Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας

Τα επαγγέλματα Υγείας είναι διαχρονικά, με συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες. Πρόκειται για απαιτητικά επαγγέλματα, με έντονους ρυθμούς, τα οποία απευθύνονται σε άτομα που χαρακτηρίζονται από οργανωτικότητα, υπευθυνότητα, ψυχικό σθένος και ικανότητα εργασίας υπό πίεση.

Η διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο και η ανάγκη να θέσεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία όλων εκείνων που νοσούν αποτελούν, εξάλλου, βασικές προϋποθέσεις για να επιλέξεις επαγγέλματα Υγείας.

Ώρες λειτουργίας: 6:00 – 10:00 μμ

Το σχολικό συγκρότημα βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και Μακεδονίας, ανηφορίζοντας από Νοσοκομείο Αγ. Παύλος (Εθνικής Αντιστάσεως) προς την Καλαμαριά.
Συστεγάζεται με το 1ο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς.

Ιστότοπος: http://epal-esp-kalam.thess.sch.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 480113 – 6932627373

Φάξ: 2310 472977Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα