Καλαμαριά - Η ανακύκλωση στο κινητό σου!

13/12/2018 11:13    anakyklosi anThess
Μετά την ιστοσελίδα www.anakyklosianthess.gr, οι Δήμοι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, έχουν θέσει σε λειτουργία και την εφαρμογή “anakyklosi anThess” για «έξυπνες συσκευές», κινητά τηλέφωνα και tablets, με λειτουργικό σύστημα Android.

Στην «έξυπνη» εφαρμογή, παρουσιάζονται οι βασικές πληροφορίες του αντίστοιχου διαδικτυακού τόπου για την ανακύκλωση, στους τέσσερις Δήμους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Θέρμης, Πυλαίας- Χορτιάτη και Θερμαϊκού.


Αποτέλεσμα εικόνας για anakyklosianThess


Σ’ αυτήν, ο χρήστης μπορεί να βρει βασικές πληροφορίες για την ανακύκλωση, τι πετάμε και τι δεν πετάμε στον μπλε κάδο, σχετικές ειδήσεις για τη διαχείριση των αποβλήτων, τα ρεύματα ανακυκλώσιμων υλικών που έχουν αναπτυχθεί σε κάθε ένα από τους δήμους, γυαλί, ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρικές στήλες, μαγειρικά έλαια κ.α, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας ανά δήμο.

Ιδιαίτερα χρήσιμη για τους δημότες, είναι ή αναζήτηση των σημείων συλλογής των επί μέρους ρευμάτων, που συνοδεύεται και με τις σχετικές οδηγίες πλοήγησης.


Αποτέλεσμα εικόνας για anakyklosianThessΗ εφαρμογή αναπτύχθηκε με την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ, στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης της Αναπτυξιακής Εταιρείας και των τεσσάρων Δήμων, για την υλοποίηση του έργου, «Ολοκληρωμένη ανάπτυξη και υποστήριξη της Ανακύκλωσης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη».

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, στο app store της Google Play και η αναζήτησή της, γίνεται με τον τίτλο της, anakyklosi anThess ή με τις λέξεις «κλειδιά» ανακύκλωση, Καλαμαριά, Θέρμη, Θερμαϊκός, Πυλαία-Χορτιάτης και Ανατολική.
Επόμενο Προηγούμενο