Καλαμαριά - Οι εορταστικές εκδηλώσεις των παιδικών σταθμών

7/12/2018 02:34    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καλαμαριάς εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις μέσα σε χαρούμενο κλίμα με τους λιλιπούτειους να παίρνουν μέρος σε θεατρικά έργα, κατασκευές στολιδιών με χορούς και τραγούδια στους χώρους παιδικών σταθμών. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Πέμπτη 13-12

Παιδικός Σταθμός Βότση (Ερυθρού Σταυρού & Ζηργάνου)

Ο παιδικός σταθμός Βότση θα ξεκινήσει με το τμήμα προνηπίων στις 9.00 π.μ. με το έργο «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι» και στις 10.30 π.μ. θα ακολουθήσει το «Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κατασκευής στολιδιών

Παρασκευή 14-12

Παιδικός Σταθμός Αριστοτέλης Α (Κολοτούρου14)

Ο παιδικός σταθμός Αριστοτέλης Α’ θα ξεκινήσει στις 9.00π.μ με το θεατρικό «Τα αληθινά δώρα του Αι Βασίλη», ακολουθεί στις 9.45π.μ η παράσταση «Το δώρο της παπλωματούς», και τέλος στις 11.00π.μ και στις 12.00π.μ οι μικροί μας μαθητές μαζί με τους γονείς τους θα κατασκευάσουν Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Τετάρτη 19-12

Β’ Παιδικός Σταθμός (Αμισού & Ριζούντος)

Την Τετάρτη στις 8.30. π.μ στο Β’ παιδικό σταθμό τα προνήπια θα μας παρουσιάσουν την «Γέννηση» ,στις 10.00π.μ θα μας παρουσιάσουν το έργο «Μαγική Νύχτα » και στις 11.30 π.μ τα μικρά προνήπια μαζί με τους γονείς τους θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια

 Γ’ Παιδικός Σταθμός (Αμισού & Ριζούντος)

Την Τετάρτη στις 6.00 μ.μ τα προνήπια του Γ’ παιδικού σταθμού θα μας παρουσιάσουν το θεατρικό «Ο παπουτσής και τα ξωτικά»

Πέμπτη 20-12

Παιδικός Σταθμός Ν. Κρήνης (Λυκούδη 2)

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του παιδικού σταθμού της Ν.Κρήνης θα ξεκινήσει στις 9.30 π.μ. με το θεατρικό «Νύχτα Χριστουγέννων» και ακολουθεί στις 11.30 π.μ το «Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι με χορό και τραγούδι» από το τμήμα μικρών προνηπίων.

Παιδικός Σταθμός Φοίνικα ( Εθν.Αντίστασης &Ικάρων)

Ο παιδικός σταθμός του Φοίνικα θα παρουσιάσει την παράσταση «Χριστουγεννιάτικες ευχές με χορό και μουσική» στις 9.30π.μ το τμήμα των προνηπίων και στις 11.00 π.μ το τμήμα των μικρών προνηπίων

Παιδικός Σταθμός Μπίλλειος Στέγη Νηπίων ( Λευκωσίας & Χαλκηδόνος)

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Μπίλλειο Στέγη Νηπίων θα ξεκινήσει στις 17.00 μ.μ. το τμήμα των μικρών προνηπίων με το έργο «Οι νάνοι των Χριστουγέννων συναχώθηκαν» στις 18.00 μ.μ. με το έργο «Η νύχτα που χάθηκαν τ’αστέρια » και στις 19.15μ.μ με την παράσταση «Η δίαιτα του Αι Βασίλη»

Παρασκευή 21-12

Α’ Παιδικός Σταθμός (Χειμωνίδου &Παπακυρίτση)

Ο Α’ παιδικός σταθμός θα μας παρουσιάσει στις 9.00 π.μ το έργο «Η μπουγάδα του Αι Βασίλη» και στη συνέχεια στις 10 .30π.μ «Το εργαστήρι του Αι Βασίλη» 

Γ’ Παιδικός Σταθμός (Αμισού & Ριζούντος)

Ο Γ’ παιδικός σταθμός θα αρχίσει στις 9.00π.μ με το χριστουγεννιάτικο εργαστήρι από τα τμήματα του βρεφικού και στη συνέχεια στις 11.00π.μ το τμήμα των μικρών προνηπίων με τους γονείς και τις δασκάλες θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες.

Παιδικός Σταθμός Μπίλλειος Στέγη Νηπίων ( Λευκωσίας & Χαλκηδόνος)

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του παιδικού σταθμού θα συνεχιστούν την Παρασκευή, όπου γονείς και παιδιά θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια στις 10-12 π.μ.

Παιδικός Σταθμός Αριστοτέλης Β (Κολοτούρου14)

Ο παιδικός σταθμός Αριστοτέλης Β θα αρχίσει στις 9.00π.μ με το έργο «Νύχτα Χριστουγέννων » στη συνέχεια στις 10.00 π.μ με την παράσταση «Χριστουγεννιάτικη λαϊκή παράδοση», ακολουθεί το επόμενο τμήμα στις 11.00π.μ με το έργο «Η μπουγάδα του Αι Βασίλη» και τελειώνουμε στις 12.30π.μ με το «Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι»

Δ’. Δ.Π.Σ (Ερατύρας & Αντιγόνης)

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δ’ παιδικού σταθμού θα ξεκινήσουν στις 9.30 π.μ με χριστουγεννιάτικες κατασκευές από τα χεράκια των μικρών δημιουργών και θα ακολουθήσει το τμήμα προνηπίων στις 11.00 π.μ που θα μας παρουσιάσει το έργο «Νιφάδες σε απόδραση» .Επόμενο Προηγούμενο