Αιγινιακός - Απόλλων Πόντου 2-2

2/12/2018 22:28     μπορούσε τη μεγάλη ανατροπή
Οι παίκτες του Απόλλωνα τα έδωσαν όλα. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές, ξεπέρασαν ακόμα και τις δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τελικό σκορ 2-2.

Στο πρώτο ημίχρονο πήγαν όλα στραβά για τον Απόλλωνα Πόντου. Πέραν του ότι φανέρωσε την αδυναμία του επιθετικά μην μπορώντας να απειλήσει παρότι είχε την κατοχή της μπάλας, αντιμετώπισε προβλήματα και στην άμυνα. 

Ο Αιγινιακός έφτασε κοντά στο γκολ στο 1’ και στο 17’ με τον Μαρκόφσκι πριν τελικά πετύχει το γκολ στο 18’ με τον Δούμτσιο. Σε μια φάση που αδράνησε η άμυνα του Απόλλωνα και ο σκόρερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες και για οφσάιντ από τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι και στη συνέχεια με τον Απόλλωνα να έχει αντίπαλο και την ατυχία καθώς αποχώρησαν λόγω τραυματισμών Θεολόγου και Δημητριάδης.

Ο Απόλλων έπρεπε να αντιδράσει και το έκανε. Πήρε αμέσως τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε τον Αιγινιακό και έφτασε στην ισοφάριση με εύστοχη εκυτέλεση πέναλτι του Πουρτουλίδη και ενώ η παράβαση δόθηκε σε χέρι του Λάσκαρη.

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη διατήρησε την υπεροχή, συνέχισε να πιέζει ΑΛΛΑ το γκολ ήρθε από την πλευρά του Αιγινιακού με σκόρερ και πάλι τον Δούμτσιο στο 67’.

Η αγωνία αυξήθηκε, το ίδιο και η ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με τους παίκτες του Απόλλωνα να βρίσκουν και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 74’. Ο Πουρτουλίδης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μαρκόφσκι, υποδείχθηκε το πέναλτι και ο έμπειρος μέσος έκανε με εύστοχη εκτέλεση το 2-2.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Απόλλωνα που δημιούργησε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει με τους Κυβελίδης στο 83’, τον Δαλιανόπουλο στο 85’ και τον Σουντουρά στο 87’ αλλά δεν βρήκαν στόχο.

Το 2-2 ήταν το τελικό σκορ με τον Απόλλωνα να αισθάνεται αδικημένος καθώς άξιζε να κάνει την ανατροπή.
 
Αιγινιακός: Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος (63’ Ορφανίδης), Τοπαλίδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος, Πέριτς (78’ Πιαστόπουλος), Δούμτζιος (83’ Ζαννάκης)

Απόλλων Πόντου: Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Θεολόγου (27’ Δαλιανόπουλος), Σαμαράς, Σπόλιαριτς, Πορτουλίδης, Δημητριάδης (35’ Κύρκου), Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Κυβελίδης




metrosport
Επόμενο Προηγούμενο
 

Η Άσπα στο Billboard της Times Square

Η Άσπα στο Billboard της Times Square

12:22 24/7/2025

Είναι τιμητικό και μαγικό

Επιχείρηση καθαρισμού και απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων σκαφών από τον Δήμο Καλαμαριάς

Επιχείρηση καθαρισμού και απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων σκαφών από τον Δήμο Καλαμαριάς

11:53 24/7/2025

Με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

09:00 24/7/2025

Πέμπτη 24/7

Ο Πέτρος Ιακωβίδης στο Summer Night Flow Thessaloniki

Ο Πέτρος Ιακωβίδης στο Summer Night Flow Thessaloniki

20:55 23/7/2025

Πέμπτη 24/7

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο πόλο γυναικών

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο πόλο γυναικών

18:16 23/7/2025

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 12-9 κόντρα στην Ουγγαρία

Το Πανηγύρι Αγίας Παρασκευής έρχεται στο Άλσος Νέας Κρήνης

Το Πανηγύρι Αγίας Παρασκευής έρχεται στο Άλσος Νέας Κρήνης

17:10 23/7/2025

25/07 - 9:00 μμ - 11:00 μμ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

09:00 23/7/2025

Τετάρτη 23/7

Το εμβληματικό έργο που αλλάζει τον Φοίνικα και την εικόνα της πόλης

Το εμβληματικό έργο που αλλάζει τον Φοίνικα και την εικόνα της πόλης

21:13 22/7/2025

Ανατολική Είσοδος Καλαμαριάς

H «Αντιγόνη» του Σοφοκλή στο Θέατρο Δάσους

H «Αντιγόνη» του Σοφοκλή στο Θέατρο Δάσους

20:00 22/7/2025

Τετάρτη 23/7

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) από τον Δήμο Καλαμαριάς

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) από τον Δήμο Καλαμαριάς

15:00 22/7/2025

Ο Δήμος Καλαμαριάς ανακοινώνει την υλοποίηση θερινού κατασκηνωτικού προγράμματος

Κλασικά Έπιπλα