Δωρεάν οδοντιατρικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη

16/11/2018 10:11    Κάνε Ααα! Σκέψου το στόμα σου
Ο Νοέμβριος είναι ο μηνας Στοματικής Υγείας και κάθε χρόνο κορυφώνονται οι ενημερωτικές δράσεις σε θέματα στοματικής υγείας και η προβολή του προγράμματος και της Οδοντιατρικής επιστήμης στο κοινό.

Το μήνυμα του φετινού εορτασμού είναι: «Κάνε Ααα! Σκέψου το στόμα σου, σκέψου την υγεία σου».

Στα πλαίσια του Μήνα Στοματικής Υγείας 2018, το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποφάσισε ομόφωνα την προαιρετική πραγματοποίηση δωρεάν εξετάσεων ασθενών στα ιατρεία του, από τις 19 έως τις 30 Νοεμβρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες, σε ημέρες και ώρες που θα καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης.

Οι δωρεάν εξετάσεις σκοπό έχουν τον εντοπισμό, την διάγνωση και την πρόληψη τυχόν ασθενειών ή προβλημάτων, αλλά κυρίως την ενημέρωση του ασθενούς σχετικά με την αναγκαιότητα κατάλληλης θεραπείας.

Ο Ο.Σ.Θ. ζητά από το κοινό να στηρίξει και πάλι την τόσο σημαντική αυτή πρωτοβουλία του και να συμμετάσχει έμπρακτα και ουσιαστικά στην προσπάθεια βελτίωσης της στοματικής υγείας του Ελληνικού πληθυσμού, να βοηθήσει στην συνειδητοποίηση της αναγκαιότητας της φροντίδας της οδοντο-στοματικής υγείας και να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο του Οδοντιάτρου σε θέματα έγκαιρης διάγνωσης πρόληψης και θεραπείας περισσότερο ή λιγότερο σοβαρών ασθενειών.

 Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Μητροπόλεως 40   Τηλ: 2310237960Επόμενο Προηγούμενο