Σύλληψη μελών συμμορίας για διαρρήξεις οχημάτων

17/10/2018 12:36    αυτόφωρη σύλληψη
Στην αυτόφωρη σύλληψη τριών μελών συμμορίας που ενέχονται σε διαρρήξεις οχημάτων προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας - Χορτιάτη, όταν τους εντόπισαν ξημερώματα της Τρίτης 16 Οκτωβρίου, στην περιοχή του Πανοράματος να φέρουν πλήθος αντικειμένων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Πρόκειται για αλλοδαπούς άντρες ηλικίας 29, 18 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι, βραδινές ώρες της 15/16-10-2018 διέρρηξαν συνολικά έξι αυτοκίνητα στην περιοχή του Πανοράματος, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή, διάφορα εργαλεία και αντικείμενα.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε συμφωνα με το ΑΠΕ ότι, από μέσα Σεπτεμβρίου έως μέσα Οκτωβρίου 2018, ο 29χρονος μαζί με έτερους συνεργούς του, στην ευρύτερη περιοχή Πυλαίας - Πανοράματος, διέρρηξαν επιπλέον επτά οχήματα και μία οικία, ενώ έκλεψαν δύο οχήματα. Σημειώνεται ότι, τα κλεμμένα οχήματα βρέθηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Επόμενο Προηγούμενο