«Στα τέλη Οκτωβρίου έτοιμο προς χρήση το γήπεδο του Απόλλωνα»

12/9/2018 07:08    Μιχάλης Φωτιάδης

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Φωτιάδης και αναφέρθηκε στις εργασίες που γίνονται στο γήπεδο του Απόλλωνα, αλλά και στο προχθεσινό (10/9) ξεκίνημα της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση στο γήπεδο: «Πρέπει πρώτα να τελειώσουν οι εργασίες προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να χρησιμοποιήσει το γήπεδο. Ο κ. Αδάμ έχει αναλάβει από τις αρχές Σεπτεμβρίου το γήπεδο, το κούρεψε, χρειάζεται σπορά, ενώ πρέπει να γίνουν και κάποιες άλλες εργασίες. Αν μπει τώρα η ομάδα θα καταστραφεί το γήπεδο. Είπε ότι θα μας παραδώσει το γήπεδο τέλη Οκτωβρίου. Το Πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, πιστεύω ότι το πολύ για μία αγωνιστική η ομάδα να μην μπορέσει να το χρησιμοποιήσει. Για μια αγωνιστική δεν είναι πρόβλημα. Προπονήσεις δεν μπορούν να γίνουν αυτή τη στιγμή. Το γήπεδο είναι χωράφι».

Για το αν στηρίζει ο Ερασιτέχνης τη νέα προσπάθεια: «Προσωπικά στηρίζω τον Απόλλωνα από τη μέρα που γεννήθηκα. Και ο Ερασιτέχνης στο μερίδιο που του αναλογεί θα είναι και στην κερκίδα, και στους αγωνιστικούς χώρους. Όποιος και να είναι πρόεδρος, εμείς είμαστε πάντα μαζί με την ομάδα. Διαφωνίες σίγουρα υπάρχουν, όμως, η ομάδα στηρίζεται. Αν η ομάδα πέσει ποιος δεν θα στενοχωρηθεί;».


Για το ίδιο θέμα μίλησε στο Metropolis 95.5 και ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου παλαιμάχων του Απόλλωνα, Θόδωρος Κωνσταντινίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Αν βρεθεί κάποιος που πει ότι η προετοιμασία είναι ενδεδειγμένη από πλευράς χρόνου θα είναι εκτός πραγμάτων. Η προετοιμασία καθυστέρησε για λόγους αδυναμίας. Ελπίζουμε πως με βάση τη λύση που κατορθώθηκε να γίνει ο Απόλλων θα ξεκινήσει αξιοπρεπώς το Πρωτάθλημα».

Για την κατάσταση στο γήπεδο: «Δεν μπορεί να γίνει ούτε προπόνηση στο γήπεδο όπως είναι. Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση το γήπεδο. Δεν ξέρουμε αν μπορεί σε 1-2 μήνες να είναι έτοιμο. Θα πρέπει να πέσουν και χρήματα και δουλειά πολύ».

Για το αν υπάρχει στήριξη στη νέα προσπάθεια: «Είναι περιττή η ερώτηση. Όχι απλά στηρίζουμε την προσπάθεια, αλλά είμαστε ολόθερμα κοντά».


metrosport


Επόμενο Προηγούμενο