Πολίτες κατά ΟΑΣΘ για κατάργηση 2 στάσεων του «Χ1»

6/9/2018 01:21    ΦΩΤΟ

Αντιδράσεις από πολίτες έχει προκαλέσει η νέα γραμμή Χ1 «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο» του ΟΑΣΘ, γραμμή που αντικατέστησε το «78». Οι πολίτες καταγγέλλουν την κατάργηση δύο στάσεων (αυτή στο ΙΚΕΑ, κι αυτή στη Γεωργικής Σχολής), ενώ έχουν δημιουργήσει και ομάδα στο Facebook με όνομα «78 Χ1 Στάση στο ΙΚΕΑ Ξανά».

Μάλιστα, απέστειλαν επιστολή στους δημάρχους Θέρμης και Θερμαϊκού, ζητώντας την παρέμβασή τους για την επαναλειτουργία των εν λόγω στάσεων.

Διαβάστε την επιστολή.

«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 4/9/2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ

Προς κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε !

Θα θέλαμε με την επιστολή αυτή να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του Δήμου σας και των δημοτών σας οι οποίοι μέσα σε λίγες μέρες τον Μάιο του 2018 είδαν την μετακίνηση τους στις εργασίες τους στο κέντρο της πόλης να χειροτερεύει δραστικά με την άρνηση του ΟΑΣΘ και του ΟΣΕΘ ( ΣΑΣΘ) να πραγματοποιείται στάση στο ΙΚΕΑ και στα ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ( στάσεις που ανήκουν στην περιοχή του Δήμου σας ! ) με ξεκάθαρο στόχο να απορριφτούν αυτές οι ομάδες επιβατών .

Είναι πάρα πολλοί οι πολίτες πλέον που μετά από αυτήν την αλλαγή ξαναπαίρνουν τα αυτοκίνητά τους αν έχουν την δυνατότητα ή αν δεν έχουν την δυνατότητα αυτή αναγκάζονται να παίρνουν το 2 ,3,η 8 από το ΙΚΕΑ για να μετεπιβιβαστούν στον ΦΟΙΝΙΚΑ όπου κάνει την πρώτη στάση πλέον το Χ1 .Το ίδιο και στην επιστροφή όπου κατεβαίνουν στην στάση ΑΓΟΡΑ περιμένοντας το 2,3,8 μήπως και τους πάρει στο Α.Σ. ΙΚΕΑ ( σε ώρες αιχμής είναι πάρα πολύς ο κόσμος ) όπου στην συνέχεια θα πάρουν το 69, 87,88 προς κοινότητες του Δήμου σας κοκ.. Όταν το 78 έκανε στάση στο ΙΚΕΑ ή στη ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ η διαδικασία ήταν πολύ πιο εύκολη για την μετεπιβίβαση στις γραμμές των περιχώρων χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν τα 2,3 και 8.

Όλο αυτό έχει δημιουργήσει μια απίστευτη ταλαιπωρία και καθυστέρηση με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να αφιερώνουν αδικαιολόγητα 1 ώρα τουλάχιστον στις μετακινήσεις τους επιπλέον . Καταλαβαίνεται ότι μιλάμε για οικογενειάρχες , μητέρες κτλ με τα γνωστά επακόλουθα στις οικογένειες τους!!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ υπερασπιστείτε μέρος των δημοτών σας και όχι μόνο, που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα ασκώντας την πίεση που μπορείτε από την θέση που κατέχετε προς τον ΟΣΕΘ και τον ΟΑΣΘ

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΑΛΟΥΜΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ



typosthes

Επόμενο Προηγούμενο
 

Θεσσαλονίκη: Μέχρι το 2027 θα κυκλοφορούν ακόμη 150 ηλεκτρικά λεωφορεία

Θεσσαλονίκη: Μέχρι το 2027 θα κυκλοφορούν ακόμη 150 ηλεκτρικά λεωφορεία

15:00 14/2/2025

Την ικανοποίηση του από το επίπεδο των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

10:00 14/2/2025

Παρασκευή 14/2

ΒΙΑ/ΖΩ: Ένα ανθολόγιο-ντοκουμέντο κατά της κακοποίησης στη σκηνή του «Μελίνα Μερκούρη»

ΒΙΑ/ΖΩ: Ένα ανθολόγιο-ντοκουμέντο κατά της κακοποίησης στη σκηνή του «Μελίνα Μερκούρη»

18:00 13/2/2025

14/02 - 9:00 μμ - 15/02 - 11:00 μμ

Πού θα δείτε το πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ

Πού θα δείτε το πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ

15:00 13/2/2025

Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Διακοπή νερού την Πέμπτη σε περιοχές της Καλαμαριάς

Διακοπή νερού την Πέμπτη σε περιοχές της Καλαμαριάς

11:06 13/2/2025

Πέμπτη 13/2

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

10:00 13/2/2025

Πέμπτη 13/2

O Κόμης Χ (GR) Ζωντανά στη Θεσσαλονίκη στο Καφωδείο Upstairs

O Κόμης Χ (GR) Ζωντανά στη Θεσσαλονίκη στο Καφωδείο Upstairs

20:00 12/2/2025

Παρασκευή 14/2

Παρελθόν ο ποδηλατόδρομος από τη Λεωφόρο Νίκης

Παρελθόν ο ποδηλατόδρομος από τη Λεωφόρο Νίκης

17:00 12/2/2025

Θα τοποθετηθούν πασαλάκια στην αριστερή πλευρά της Λεωφόρου Νίκης

Η Δήμαρχος Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου υπέγραψε με τη ΜΑΘ ΑΕ

Η Δήμαρχος Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου υπέγραψε με τη ΜΑΘ ΑΕ

13:15 12/2/2025

Tην Προγραμματική Σύμβαση για το εμβληματικό έργο «Αστική Ανάπλαση τμημάτων Ανατολικής Καλαμαριάς»

Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξελέγη ο Κωνσταντίνος Τασούλας

Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξελέγη ο Κωνσταντίνος Τασούλας

12:24 12/2/2025

Στις 13 Μαρτίου η ορκωμοσία του

Κλασικά Έπιπλα