Πολίτες κατά ΟΑΣΘ για κατάργηση 2 στάσεων του «Χ1»

6/9/2018 01:21    ΦΩΤΟ

Αντιδράσεις από πολίτες έχει προκαλέσει η νέα γραμμή Χ1 «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο» του ΟΑΣΘ, γραμμή που αντικατέστησε το «78». Οι πολίτες καταγγέλλουν την κατάργηση δύο στάσεων (αυτή στο ΙΚΕΑ, κι αυτή στη Γεωργικής Σχολής), ενώ έχουν δημιουργήσει και ομάδα στο Facebook με όνομα «78 Χ1 Στάση στο ΙΚΕΑ Ξανά».

Μάλιστα, απέστειλαν επιστολή στους δημάρχους Θέρμης και Θερμαϊκού, ζητώντας την παρέμβασή τους για την επαναλειτουργία των εν λόγω στάσεων.

Διαβάστε την επιστολή.

«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 4/9/2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ

Προς κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε !

Θα θέλαμε με την επιστολή αυτή να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του Δήμου σας και των δημοτών σας οι οποίοι μέσα σε λίγες μέρες τον Μάιο του 2018 είδαν την μετακίνηση τους στις εργασίες τους στο κέντρο της πόλης να χειροτερεύει δραστικά με την άρνηση του ΟΑΣΘ και του ΟΣΕΘ ( ΣΑΣΘ) να πραγματοποιείται στάση στο ΙΚΕΑ και στα ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ( στάσεις που ανήκουν στην περιοχή του Δήμου σας ! ) με ξεκάθαρο στόχο να απορριφτούν αυτές οι ομάδες επιβατών .

Είναι πάρα πολλοί οι πολίτες πλέον που μετά από αυτήν την αλλαγή ξαναπαίρνουν τα αυτοκίνητά τους αν έχουν την δυνατότητα ή αν δεν έχουν την δυνατότητα αυτή αναγκάζονται να παίρνουν το 2 ,3,η 8 από το ΙΚΕΑ για να μετεπιβιβαστούν στον ΦΟΙΝΙΚΑ όπου κάνει την πρώτη στάση πλέον το Χ1 .Το ίδιο και στην επιστροφή όπου κατεβαίνουν στην στάση ΑΓΟΡΑ περιμένοντας το 2,3,8 μήπως και τους πάρει στο Α.Σ. ΙΚΕΑ ( σε ώρες αιχμής είναι πάρα πολύς ο κόσμος ) όπου στην συνέχεια θα πάρουν το 69, 87,88 προς κοινότητες του Δήμου σας κοκ.. Όταν το 78 έκανε στάση στο ΙΚΕΑ ή στη ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ η διαδικασία ήταν πολύ πιο εύκολη για την μετεπιβίβαση στις γραμμές των περιχώρων χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν τα 2,3 και 8.

Όλο αυτό έχει δημιουργήσει μια απίστευτη ταλαιπωρία και καθυστέρηση με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να αφιερώνουν αδικαιολόγητα 1 ώρα τουλάχιστον στις μετακινήσεις τους επιπλέον . Καταλαβαίνεται ότι μιλάμε για οικογενειάρχες , μητέρες κτλ με τα γνωστά επακόλουθα στις οικογένειες τους!!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ υπερασπιστείτε μέρος των δημοτών σας και όχι μόνο, που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα ασκώντας την πίεση που μπορείτε από την θέση που κατέχετε προς τον ΟΣΕΘ και τον ΟΑΣΘ

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΑΛΟΥΜΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ



typosthes

Επόμενο Προηγούμενο
 
Καλαμαριά: Όλες οι αλλαγές στις λεωφορειακές γραμμές από 1η Σεπτεμβρίου!

Καλαμαριά: Όλες οι αλλαγές στις λεωφορειακές γραμμές από 1η Σεπτεμβρίου!

17:23 21/8/2026

ο ΟΣΕΘ ενημερώνει το επιβατικό κοινό...

Θεσσαλονίκη: Τρεις ημέρες εργασίες πρασίνου από Βούλγαρη μέχρι κόμβο αεροδρομίου στην Μουδανίων

Θεσσαλονίκη: Τρεις ημέρες εργασίες πρασίνου από Βούλγαρη μέχρι κόμβο αεροδρομίου στην Μουδανίων

16:30 21/8/2026

δείτε τις ώρες

Δήμος Θεσσαλονίκης: Μέτρα πρόληψης και προστασίας λόγω των υψηλών θερμοκρασιών

Δήμος Θεσσαλονίκης: Μέτρα πρόληψης και προστασίας λόγω των υψηλών θερμοκρασιών

14:52 21/8/2026

δείτε τους χώρους

Δύο θάνατοι και 22 κρούσματα του ιού Δυτικού Νείλου στη Θεσσαλία

Δύο θάνατοι και 22 κρούσματα του ιού Δυτικού Νείλου στη Θεσσαλία

14:47 21/8/2026

Δυο θάνατοι ηλικιωμένων ατόμων

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο 16χρονοι μετά από ατύχημα σε θαλάσσια παιδική χαρά

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο 16χρονοι μετά από ατύχημα σε θαλάσσια παιδική χαρά

14:45 21/8/2026

Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Καλαμαριά: Στην βουλή έφτασε η κλειστή γέφυρα του Φοίνικα ''Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;''

Καλαμαριά: Στην βουλή έφτασε η κλειστή γέφυρα του Φοίνικα ''Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;''

14:25 21/8/2026

ένα χρόνο παραμένει κλειστή

Καλαμαριά: Πανηγυρίζει ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος - Περιφορά της Παλαιάς Θαυματουργής Εικόνας!

Καλαμαριά: Πανηγυρίζει ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος - Περιφορά της Παλαιάς Θαυματουργής Εικόνας!

12:20 21/8/2026

με λαμπρότητα και θρησκευτική ευλάβεια

Κλασικά Έπιπλα