Ξεκινάει η Super League – Ποιες ομάδες θα δείχνει η ΕΡΤ

7/8/2018 20:35    «Κλείδωσε» η συμφωνία
«Κλείδωσε» η συμφωνία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τη Super League για τις επτά τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ.

Μετά τη συνάντηση του κ. Βασιλειάδη με τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, και τους εκπροσώπους των 7 ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία) έγινε γνωστό ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για κλειστό διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για άλλα τρία χρόνια για τη μετάδοση των αγώνων τους στην ΕΡΤ.

Το ετήσιο οικονομικό πακέτο για αυτές τις 7 ομάδες θα φτάσει τα 17 εκατ. ευρώ και τα οποία θα μοιραστούν αναλογικά σε κάθε ομάδα, ανάλογα και με το... brand name που φέρει η κάθε μία, ενώ για να δοθεί ακόμα μεγαλύτερος τόνος αξιοπιστίας και καλών προθέσεων, έχουν προβλεφθεί μπόνους στις ΠΑΕ, εφόσον παραμένουν τυπικές στις οικονομικές τους υποχρεώσεις ή χρησιμοποιούνται νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές κλπ., στόχοι δηλαδή εφικτοί που αποσκοπούν στην αναβάθμιση του προϊόντος.

Μετά την επίτευξη συμφωνίας, την Πέμπτη η Super League θα ψηφίσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος και η σέντρα θα δοθεί δίχως καθυστέρηση, στις 25 Αυγούστου όπως είχε προγραμματιστεί.


iefimerida

Επόμενο Προηγούμενο