Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης: Απέρριψε το αίτημα επαναπρόσληψης Συμβασιούχων

20/7/2018 02:34    Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις
Στην απόρριψη της αίτησης προσωρινής διαταγής για την επιστροφή 500 συμβασιούχων του δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησε  το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Αυτό σημαίνει ότι οι συμβασιούχοι-παρατασιούχοι παραμένουν απολυμένοι έως την οριστική απόφαση του δικαστηρίου, που σήμερα μαζί με την αίτηση προσωρινής διαταγής συνεκδίκασε και την κύρια αγωγή των εργαζομένων.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση ελήφθη παρά το γεγονός ότι ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης Λάζαρος Ζαχαριάδης κατέθεσε στο δικαστήριο ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι είναι απολύτως απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας.

Μετά το άκουσμα της απόφασης, οι συμβασιούχοι, φανερά απογοητευμένοι αλλά και οργισμένοι, δήλωσαν συμφωνα με το aftodioikisi, ότι θα επιστρέψουν στις σκηνές που έχουν στήσει μπροστά στο υπουργείο Μακεδονίας -Θράκης, ενώ την ερχόμενη Τρίτη στις 7 μμ θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, για να αποφασίσουν με ποιον τρόπο θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.Επόμενο Προηγούμενο