Με Λάνθιμο ανοίγει τις πόρτες του το «Cine Αύρα» στην «Ακτή Αρετσού»

30/5/2024 13:27    Με την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου
Με την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Ιστορίες καλοσύνης» ανοίγει για τη σεζόν το «Cine Αύρα», ο θερινός κινηματογράφος του Δήμου Καλαμαριάς, που καλεί τους σινεφίλ σε ένα μοναδικό κινηματογραφικό ταξίδι δίπλα στο κύμα.
Οι προβολές στο «Cine Αύρα» ξεκινούν την Παρασκευή 31 Μαΐου, με το φιλμ του πολυβραβευμένου  Έλληνα σκηνοθέτη, στο οποίο πρωταγωνιστεί και πάλι η «μούσα» του, η Έμμα Στόουν, η οποία πριν μερικούς μήνες κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για τη μοναδική της ερμηνεία στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Περίληψη:
Οι «Ιστορίες Καλοσύνης» είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.
Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα προβάλλεται στο «Cine Αύρα» από τις 31.05 έως τις 12.06 στις 8 μ.μ.

Κλείσε το εισιτήριο σου εδώ  www.viva.gr/tickets/cinema/cine-ayra-thessaloniki/
Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 4 ευρώ!

 
| Διεύθυνση: Νικ. Πλαστήρα & Καλαμαριά
Και μην ξεχνάτε πως στο Cine AYPA έχετε δωρεάν πρόσβαση στο πάρκινγκ μας ενώ απολαμβάνετε την ταινία σας δίπλα ακριβώς στην θάλασσα
Share   
Επόμενο Προηγούμενο
 

Κλασικά Έπιπλα