Καλαμαριά: Καταγγελίες για επιλεκτική παραχώρηση του Remezzo σε σχολεία

14/2/2023 23:28    Ανάρτηση - καταγγελία
Η αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου δημοτικού σχολείου Καλαμαριάς, κατήγγειλε με ανάρτησή της, την Διοίκηση του Δήμου, για επιλεκτική παραχώρηση του Remezzo, σε συγκεκριμένα σχολεία.

Ανάρτηση - καταγγελία

Εαν η περίφημη σελίδα του Δήμου Καλαμαριάς επέτρεπε στους δημότες να γράψουν οτιδήποτε θα ήθελαν να αναφέρουν για την αγαπημένη μας Καλαμαριά, τους δημότες και την διοίκηση, να είστε σίγουροι ότι αυτά που θα γράψω εδώ θα τα έγραφα εκεί, αλλά δυστυχώς μόνο για διαφημίσεις είναι η συγκεκριμένη σελίδα....

Λοιπόν, έχουμε και λέμε.... είμαι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Καλαμαριάς το γνωστό Πέτρινο, και κατέχω τη θεση της Αντιπροέδρου του ΔΣ τα τελευταία χρόνια.

Όπως οι περισσότεροι Σύλλογοι Γονέων με αφορμή την καρναβαλική περίοδο συζητούν να κλείσουν τον Αποκριάτικο χορό των παιδιών, έτσι και εμείς αποφασίσαμε ότι μετά από 3 χρόνια εγκλεισμου λόγω Covid-19 να κάνουμε χορό για τα παιδιά μας. Σκεφτήκαμε ότι ένας ιδανικός χώρος που θα εξυπηρετούσε γονείς και παιδιά λόγω απόστασης, χώρου κτλ είναι το REMEZZO. Επίσης, σκεφτήκαμε ότι εφόσον θα έπρεπε να κλειστεί αίθουσα άρα θα μπαίναμε στη διαδικασία να δαπανησουμε χρήματα, γιατί όχι να μη τα δίναμε στον τόπο μας, σε μία επιχείρηση δικη μας.

Αποφασίσαμε λοιπόν η γραμματέας του Συλλόγου Γονέων να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους του REMEZZO για να ρωτήσει εαν πραγματοποιούνται σχολικοί χοροί και λοιπές εκδηλώσεις. Στο πρώτο τηλεφώνημα η υπάλληλος δε γνώριζε και είπε να ξανακαλεσουμε σε 2 ώρες που θα ήταν ο υπεύθυνος. Την ίδια μέρα δεν μπορέσαμε τελικά να βρούμε τον υπεύθυνο για διαφόρους λόγους(το καταπιαμε) , την επομένη ξανακαλεσε η γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του σχολείου και η απάντηση δυστυχώς ήταν αρνητική "Η αίθουσα δεν διατίθεται για κανενός είδους μαζική εκδήλωση" ειπώθηκε κατα λέξη δια στόματος (υποτίθεται) υπεύθυνου. Τον ευχαριστήσαμε και αποφασίσαμε να κλείσουμε σε κάποιον ιδιώτη που θα μπορούσε να υποστηρίξει τον σχολικό χορό.

Ο χορός του σχολείου μας έγινε εχθές Παρασκευή 10/02 και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία στη ντίσκο Blue Sky περιοχή Θερμης. 

Και ερχόμαστε στο σήμερα 11/02 που κάποια στορυ  εκδήλωσης χορού, ανεμελιάς και γλεντιού, ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από άτομα της διοίκησης του δήμου μας όπως ο κύριος Γιάννης Πενόπουλος - Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς  που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, δείχνοντας περίτρανα και δίχως ντροπή ότι το 11ο Δημοτικό σχολείο Καλαμαριάς πραγματοποίησε τον Αποκριάτικο χορό του σε μία αίθουσα στην οποία υποτίθεται ότι δεν γίνονται σχολικοί χοροί κτλ κτλ 

Τελικά γίνονται ή όχι αξιότιμοι κύριοι της δημοτικής αρχής; Ποιος επιλέγει ποια σχολεία μπορούν να σας ενοικιάσουν τον χώρο του REMEZZO για την εκδήλωση τους και ποιόν έπρεπε να "γλύφουμε" για να μη φάμε πόρτα; Καλώ λοιπόν και απαιτώ απο τον πρόεδρο της ΔΕΤΕΚ  και τον δήμαρχο μας Γιάννης Δαρδαμανέλης Δήμαρχος Καλαμαριάς να μας δώσουν μία σοβαρή απάντηση. 

Τελικά τι ισχύει και για ποιους;;;;

Δεν περιμένουμε να δουμε αμφισβήτηση σε αυτά που έχω γράψει γιατι άνετα μπορούν να εξακριβωθουν, απάντηση περιμένουμε....

ΥΓ. Εφόσον οι φωτογραφίες ανέβηκαν σε δημόσια προβολή θεωρώ ότι μπορώ να σας τις παραθέσω. Οι πρωτες 3 ειναι του 11ου δημοτικου, η τελευταία είναι από τον χορό του 6ου Δημοτικού σε μία ντίσκο ιδιώτη διπλανού δήμου.
 Τελικά, εμείς οι δημότες δεν θέλουμε να στηρίξουμε τον τόπο μας ή εσείς της Δημοτικής διοίκησης παίζετε παιχνίδια εις βάρος των δημοτών σας;



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

13:23 22/4/2024

Δευτέρα 22/4 και Τρίτη 23/04

Έρχεται η 36η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς

Έρχεται η 36η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς

09:00 20/4/2024

Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής

To Graffiti επιστρέφει στην πόλη του

To Graffiti επιστρέφει στην πόλη του

09:00 19/4/2024

ΖΩγραφίζοντας την Καλαμαριά και την Πλατεία Σκρα

Ημερίδα του Δήμου Καλαμαριάς σε συνδιοργάνωση με το ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Ημερίδα του Δήμου Καλαμαριάς σε συνδιοργάνωση με το ΔΙ.ΠΑ.Ε.

09:00 16/4/2024

16/04 - 4:30 μμ - 5:00 μμ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ στις 17/4

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ στις 17/4

20:24 15/4/2024

Ποια θα είναι στους δρόμους

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

20:22 15/4/2024

Δευτέρα 15/4 και Τρίτη 16/04

Έναρξη νέων τμημάτων μαζικού αθλητισμού για ενήλικες

Έναρξη νέων τμημάτων μαζικού αθλητισμού για ενήλικες

09:00 15/4/2024

Νέα τμήματα μαζικού αθλητισμού για ενήλικες

Δήμος Καλαμαριάς:  Βάζει στο επίκεντρο τη δημόσια υγεία

Δήμος Καλαμαριάς: Βάζει στο επίκεντρο τη δημόσια υγεία

18:00 6/4/2024

Δωρεάν εξετάσεις και δράσεις ενημέρωσης

Το Thessaloniki Tuning Show έρχεται από σήμερα στη ΔΕΘ

Το Thessaloniki Tuning Show έρχεται από σήμερα στη ΔΕΘ

14:20 5/4/2024

Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Βόρεια Ελλάδα

Δήμος Καλαμαριάς: Στηρίζει την 10 η Εθελοντική Αιμοδοσία της ΧΑΝΘ

Δήμος Καλαμαριάς: Στηρίζει την 10 η Εθελοντική Αιμοδοσία της ΧΑΝΘ

14:11 5/4/2024

5/04 - 9:00 πμ - 6/04 - 3:00 μμ

Κλασικά Έπιπλα