Thessaloniki Flea Market & Street Food 2022

23/9/2022 14:28    Το φεστιβάλ του Flea Market & Street Food επιστρέφει και διεξάγεται το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
Το φεστιβάλ του Flea Market & Street Food επιστρέφει και διεξάγεται το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 για 2η φορά φέτος, στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, κάτω από το Τόξο, στην είσοδο της Αγγελάκη.

Η μεγάλη γιορτή του αγαπημένου θεσμού Flea Market Thessaloniki μας υποδέχεται με πολλές συμμετοχές και πεντανόστιμα streetfood.

Το Flea Market Thessaloniki για 2η φορά αυτή τη χρονιά, θα μας καλωσορίσει στο μεγαλύτερο Flea Market & Street Food 2022, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για όλους με τον μοναδικό συνδυασμό περιήγησης και γευσιγνωσίας.

Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο flea market και ταυτόχρονα να δοκιμάζουν γευστικότατο και πεντανόστιμο street food.

Από το 2016 που ξεκίνησε για πρώτη χρονιά στον πολυχώρο του Μύλου, το Flea Market έχει πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημαντικά σημεία της πόλης, όπως το Δημαρχιακό Μέγαρο, το Μέγαρο Μουσικής, το Lab’ Attoir ακόμη και στην Αποθήκη Γ΄ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αφού ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του, είναι να αναδεικνύονται μέσα από τη μεγάλη γιορτή του Flea Market εναλλακτικοί και κυρίαρχοι χώροι της πόλης.

Η φιλοσοφία και η πρόκληση που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη δράση είναι να μάθει σε όλους πως να διασκεδάζουν όλοι μαζί, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food).

Τι θα περιλαμβάνει το Flea Market Thessaloniki:
  • Αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια ,κοσμήματα, δημιουργίες, βιολογικά προϊόντα
  • Street food από βανάκια στον εξωτερικό χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Φορτωμένα με snacks, ροφήματα και λιχουδιές θα φέρουν γεύσεις του Food Truck Park SKG με ανοιξιάτικη διάθεση και πολύ κέφι!
  • Μουσική από DJs και ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πόλης
  • Μπαρ με ροφήματα – καφέ – αναψυκτικά – μπύρα – cocktails.

To Flea Market Thessaloniki θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλους τους απαραίτητους όρους που επιτάσσουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Οργάνωση: Upnloud – Flea Market Thessaloniki

Προαύλιος Χώρος ΔΕΘ – Helexpo
Τόξο νότιας Εισόδου, Αγγελάκη με Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη

Flea Market Thessaloniki & Street Food 2022
Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:00-21:00

Είσοδος Ελεύθερη

Flea Market Thessaloniki
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311 | 243505
E – mail: fleamarketthessaloniki@gmail.com
Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki