Συνελήφθησαν δυο άτομα για σωρεία διαρρήξεων αυτοκινήτων

14/6/2018 13:21     σε Χαριλάου και Τούμπα
Οχτώ περιπτώσεις διάρρηξης αυτοκινήτων στις περιοχές Τούμπας και Χαριλάου καθώς και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξιχνιάσθηκαν και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο άτομα που συνελήφθησαν στην καλαμαριά να επιβαίνουν σε κλεμμένο δίκυκλο.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 23 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και παράβασης του Νόμου περί Όπλων.

Συγκεκριμένα, χτες το πρωί, στην περιοχή της Καλαμαριάς εντοπίστηκαν από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να επιβαίνουν σε δίκυκλο, το οποίο είχε αφαιρεθεί από την περιοχή της Αφύτου Χαλκιδικής.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, προέκυψε ότι οι δράστες από τέλη Μαΐου 2018 στις περιοχές Τούμπας, Χαριλάου και κέντρου Θεσσαλονίκης, διέρρηξαν οκτώ αυτοκίνητα συγκεκριμένου τύπου, (6 εκ των οποίων κατά το τελευταίο διήμερο), αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Σημειώνεται επιπλέον ότι, μετά από έλεγχο στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ελβετικός σουγιάς.

Σύμφωνα με το dailythess, oι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.Επόμενο Προηγούμενο