Οι διαμαρτυρίες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

14/6/2018 11:08    σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου
Για σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου έχουν προγραμματιστεί η εξής κινητοποιήσεις στην Θεσσαλονίκη..

Από τις 08:00 έως τις 14:00, για άλλη μια μέρα, οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι έξω από τα γραφεία της Εταιρείας επί της οδού Εγνατία για τις απολύσεις τους.

Στις 10.30 συνταξιούχοι της πόλης θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα του Βενιζέλου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές στις συντάξεις τους. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουν και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο.

Στις 11.00 το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης (Σ.Μ.Ε.Θ.) θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. Αίτημά τους είναι η κατάργηση της εγκυκλίου του ΕΦΚΑ (αρ. 45/7-12-2018) που αφήνει, όπως τονίζουν, ανασφάλιστους χιλιάδες εργαζόμενους σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και κέντρα ξένων γλωσσών.

Στις 13.30 μέλη της Λαϊκής Ενότητας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καμαράς διαμαρτυρόμενοι για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της 4ης αξιολόγησης που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Στη συνέχεια θα κάνουν πορεία στους δρόμους του κέντρου της πόλης.Επόμενο Προηγούμενο