Ανατροπή: Να μην ανοίξει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαϊα και Κοζάνη λέει η επιτροπή

2/4/2021 23:11    έκτακτη σύσκεψη
Την αναστολή της έναρξης της λειτουργίας του λιανεμπορίου και τη συνέχιση της απαγόρευσης των διαδημοτικών μετακινήσεων, αλλά και τη διενέργεια μαζικών rapid test στις επιχειρήσεις, αποφάσισε μόλις πριν από λίγο η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας για τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Αχαϊας και Κοζάνης, σύμφωνα με το parapolitika.gr.

Νωρίτερα την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, είχε προειδοποιήσει για πολύ επικίνδυνο επιδημιολογικό φορτίο στις ως άνω τρεις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας μας.

Την έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας παρακολούθησαν επίσης οι υπουργοί Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όλα αυτά, ενώ σήμερα η χώρα μας ανακοίνωσε 3.080 κρούσματα, ενώ ακόμα περισσότερες περιοχές εντάχθηκαν στο «βαθύ κόκκινο». Όσον αφορά στη Θεσσαλονίκη και την Αχαΐα, κατέγραψαν 350 και 141 κρούσματα αντίστοιχα, ενώ ειδική αναφορά σε αυτές έκαναν κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κορονοϊό, τόσο ο κ. Χαρδαλιάς, όσο και η κ. Παπαευγγέλου.

Με το τρίτο κύμα να βρίσκεται στην κορύφωσή του και τα νοσοκομεία να βρίσκονται εδώ και πολλές εβδομάδες στα όριά τους πολλοί επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «παίζουμε με τη φωτιά».



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki