Καλαμαριά: Απάντηση Δαρδαμανέλη στην ανακοίνωση Μπακογλίδη

27/10/2020 23:37    ο Δήμαρχος Καλαμαριάς
Με κείμενο του ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Δαρδαμανέλης Γιάννης, απαντά στην ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου κ. Θεοδόση Μπακογλίδη, που γνωστοποίησε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοιό και κατηγόρησε τη σημερινή διοίκηση του δήμου, πως ''δε σέβεται θέματα υγείας και επιλέγει να λασπολογεί και να δυσφημεί προκειμένου να καλύπτει την ανεπάρκειά της στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας''.

Δείτε την απάντηση Δαρδαμανέλη
 
Μετά λύπης μου διάβασα δημοσίευμα - ανακοίνωση του πρώην δημάρχου ότι νοσεί από COVID 19  του εύχομαι από καρδιάς ταχεία ανάρρωση. 

     Είναι πρωτοφανής όμως ο τρόπος με τον οποίο ένα ανθρώπινο θέμα υγείας αποκτά χαρακτήρα μικροπολιτικής και άγονης αντιπολιτευτικής στάσης, μέσα από τους φραστικούς χειρισμούς του.

     Eίναι αλήθεια ντροπή να λέγονται αισχρές αναλήθειες περί λασπολογίας και δυσφήμισης για τη Διοίκηση που όχι απλά σέβεται τα θέματα υγείας αλλά είναι πρωτοπόρα στην εφαρμογή μέτρων και σχεδίου προφύλαξης  υπαλλήλων και δημοτών από τη διασπορά του covid 19 με αυστηρές οδηγίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των κρουσμάτων. 
 
  Eίναι γνωστές επίσης οι αφόρητες πιέσεις και κατηγορίες που έχουμε δεχτεί για τη μη πραγματοποίηση δια ζώσης συνεδριάσεων. Κλείνοντας τα αυτιά μου στις ανούσιες αντιπολιτευτικές κορώνες για δήθεν επίδειξη αλαζονείας και πολιτικής σκοπιμότητας απόκρυψης αδυναμιών της διοίκησης προέταξα με ψυχραιμία την ασφάλεια της υγείας των δημοτικών συμβούλων και των εξ ιδιότητας πολυάριθμων επαφών τους προτείνοντας να γίνονται οι συνεδριασεις μέσω τηλεδιάσκεψης χωρίς ποτέ να απαντήσω αναλόγως σε αυτές τις λασπολογίες. 
 
 Όμως ως εδώ η ανοχή!

Τα παραπολιτικά παιχνίδια  δεν αποτέλεσαν ποτέ πρακτική της παράταξής μας  και  όντως  δεν έχουν θέση και σε μία εποχή όπου διακυβεύεται το ύψιστο αγαθό της υγείας.

Παρόλα αυτά εξακολουθείτε να τα χρησιμοποιείτε ως το μόνο αντιπολιτευτικό σας μέσο.(αλήθεια με εξέπληξε ο δημοκρατικός και συλλογικός χαρακτήρας της φράσης σας «είμαι η πρώτη δημοτική δύναμη αντιπολίτευσης»!!)
Είμαι ωστόσο χαρούμενος που αποτελείτε εξαίρεση του αντιπολιτευτικού επιπέδου και ύφους στο δημοτικό μας συμβούλιο. 
   
Ευτυχώς τόσο οι δημότες μας όσο και το δυναμικό του δήμου γνωρίζει την αλήθεια και αυτό μας αρκεί.

Και πάλι περαστικά σας.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς




Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα