Στην Καλαμαριά χτυπά η καρδιά της ελληνικής ιστιοπλοΐας από την Παρασκευή

16/10/2020 00:04    Πανελλήνιο Πρωτάθλημα LASER 4.7
Περίπου 150 αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διοργανώσει ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Καλαμαριάς, από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚΘ και θα πάρουν μέρος σύλλογοι από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Χίο, την Πάρο, την Σύρο, την Κρήτη, την Πάτρα, την Καλαμάτα και την Ιθάκη.

Ο επικεφαλής του ΝΑΟΚΘ, Χρήστος Δημητράκος, τόνισε ότι όλα είναι έτοιμα, ώστε η οργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος να στεφθεί με επιτυχία: “Ο Όμιλός μας διοργανώνει το 2ο μεγαλύτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΙΟ κατηγορίας LASER 4.7 με συμμετοχή 150 περίπου αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα. Είμαστε πολύ περήφανοι που αναλάβαμε αυτή την διοργάνωση. Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε λόγω COVID – 19”.

Να σημειωθεί ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα, βάσει πρωτοκόλλου, μέτρα, για την πρόληψη και την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki