Χαλκιδική: Κλείνει για 4 ημέρες η κατασκήνωση που βρέθηκαν τα δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού

14/7/2020 18:28    Θα απολυμανθεί
Αναλυτικά η ανακοίνωση της κατασκήνωσης Skouras camp:

Τα τελευταία 24ωρα δίνουμε κι εμείς τη δική μας μάχη. Από τη μία, η υγεία των παιδιών και των ανθρώπων μας, από την άλλη η ανάγκη να προσφέρουμε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στους κατασκηνωτές μας, γεμάτο γέλιο, χαμόγελα, συγκινήσεις και στιγμές που θα τους συντροφεύουν έναν ολόκληρο χειμώνα.

Τα τελευταία 30 χρόνια στελέχη της κατασκήνωσης και κυρίως κατασκηνωτές δίνουμε χρώμα στα καλοκαίρια και τους χειμώνες μας. Η ιδέα της κατασκήνωσης, ανεξαρτήτως επωνυμίας, έμοιαζε και συνεχίζει να μοιάζει ως μία από τις απαντήσεις και διεξόδους από τη σκληρή, πολλές φορές, πραγματικότητα. Το θεατράκι μας, η φωτιά των ευχών, η βραδιά τραγουδιού, τα ταλέντα των κατασκηνωτών και τα γέλια τους ηχούν ακόμη μέσα μας από τη χθεσινή βραδινή ψυχαγωγία. Η σκέψη αυτή κάνει ακόμη δυσκολότερη την απόφασή μας, αλλά παράλληλα τονίζει το υψηλό αίσθημα ευθύνης που νιώθουμε απέναντι στο πολυτιμότερο δώρο που μας κάνετε, τα παιδιά σας, τους δικούς μας κατασκηνωτές.

Αποφασίζουμε, λοιπόν, ότι η κατασκήνωση θα παραμείνει κλειστή κατά το διάστημα 19-22 Ιουλίου για να απολυμανθούν όλοι οι χώροι μας και να υποβληθεί σε τεστ όλο το μόνιμο προσωπικό μας. Ως εκ τούτου, η επόμενη κατασκηνωτική περίοδος θα ξεκινήσει 4 ημέρες αργότερα, ώστε να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για την αγάπη, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικότερα, για την ηθική συμπαράσταση και τα τόσα θετικά και αισιόδοξα σχόλιά σας. Σας ευχαριστούμε που πιστεύετε κι εσείς, με τον δικό σας τρόπο, στην ιδέα της κατασκήνωσης και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε τους σημαντικότερους ανθρώπους της κατασκήνωσης: Τους ομαδάρχες και τους κοινοτάρχες μας, τους προπονητές και τα στελέχη μας που κρατούν ζωντανή την ουσία και τη μαγεία της κατασκήνωσης. Αυτοί είναι οι δικοί μας αφανείς και φανεροί ήρωες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 22 Ιουλίου, έτοιμοι να υποδεχτούμε τους μικρούς και μεγάλους κατασκηνωτές μας.

Ο αρχηγός,

Πάνος Σκούρας



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα