Γόβα στιλέτο και αστακός με φύλλα χρυσού εως 2.000 ευρώ στην Μύκονο

1/7/2020 19:53    βιντεο
Ο δημοσιογράφος του MykonosLiveTv Πέτρος Νάζος βρέθηκε σε ένα πολυτελές εστιατόριο στη Νησί των Ανέμων που σερβίρει πιάτα σε... γόβες στιλέτο από πορσελάνη και μετέφερε εικόνα στην εκπομπή LIVE NEWS. 

Γνωστή για τους διάσημους επισκέπτες της, που έχουν συνήθως και ακριβά γούστα, η Μύκονος είναι ένα νησί που προσφέρει πολυτέλεια και χλιδή αλλά και μοναδικά... πιάτα.

Ο Δημήτρης Καλαμάρας, ιδιοκτήτης του εν λόγω εστιατορίου, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για το κόνσεπτ που έχει δημιουργήσει φέτος για τους πελάτες του. 

Φαγητά που σερβίρονται πάνω σε γόβες είχε το... μενού και φύλλα χρυσού, με χαβιάρι κ.λ.π

«Είμασε ένα εστιατόριο που απευθύνεται σε πολύ συγκρικριμένο κοινό. Απευθυνόμαστε κυρίως σε ξένους. Ο Πλατύς Γυαλός έχει ιδιωτική μαρίνα όπου δένουν τα περισσότερα σκάφη», ξεκαθάρισε ο κ. Καλαμάρας.

Και στη συνέχεια παρουσίασε τα πιάτα του εστιατορίου. Αστακός από τον Καναδά, με φύλλα χρυσού που σερβίρεται σε γόβα από πορσελάνη και τιμές από 500 ευρώ και πάνω.



Επόμενο Προηγούμενο