ΟΑΣΘ: Λεωφορεία «υγειονομικές βόμβες» λένε οδηγοί

26/3/2020 19:33    τι καταγγέλλουν
Οδηγοί του ΟΑΣΘ καταγγέλλουν πως με τα λεωφορεία μετακινούνται καθημερινά μετανάστες σε μεγάλες ομάδες, παρά τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς, μετατρέποντας τα αστικά σε «υγειονομικές βόμβες».

Όπως αναφέρει το Think Simple: «Φοβισμένοι για την υγεία τους οι οδηγοί του ΟΑΣΘ στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με καταγγελίες, ομάδες μεταναστών σε πολλές των περιπτώσεων και πάνω από δέκα άτομα χωρίς κανένα μέτρο ατομικής προστασίας  μετακινούνται ομαδικά με τα αστικά λεωφορεία μετατρέποντας τα σε υγειονομικές βόμβες. Ποιος θα προστατέψει τους επιβάτες και τις οικογένειες τους που μετακινούνται αυστηρά για επαγγελματικούς λόγους;

Μάλιστα αυτό που καταγγέλλεται είναι ότι ενώ υπάρχουν κοντά στις δομές καταστήματα με όλα τα είδη πρώτης ανάγκης, εκείνοι ταξιδεύουν, κατά ομάδες, χιλιόμετρα μακριά για να καταλήξουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προφανώς όχι για να προμηθευτούν αγαθά πρώτης ανάγκης. Κάτι πρέπει να γίνει προκειμένου και αυτοί οι άνθρωποι να ακολουθήσουν τους κανόνες <<Μένουμε Σπίτι>> που θα προστατεύσουν την δημόσια υγεία αλλά και το δημόσιο σύστημα υγείας που δίνει μάχη καθημερινά».


Επόμενο Προηγούμενο
 
Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα