Η μεγάλη γιορτή του burger πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!

18/5/2018 01:31    Burger Fest στη ΔΕΘ
Το Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της χώρας αφιερωμένο στο burger, ταξιδεύει για πρώτη φορά βόρεια για μια ανοιξιάτικη στάση στην Θεσσαλονίκη σ' ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο.
 
Από 18 έως 20 Μαΐου θα διοργανωθεί το Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018, σε ένα χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει με τις καταλληλότερες συνθήκες τις συμμετοχές από τα αγαπημένα μας burger houses και χιλιάδες επισκεπτών που αναμένονται να δώσουν δυναμικό παρόν.
 
Για τρείς ημέρες τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της πόλης, θα σερβίρουν λαχταριστά πιάτα με μπιφτεκόψωμα σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, ενώ παράλληλα happenings, θεματικά περίπτερα, live, dj set ραδιοφωνικών παραγωγών και πολλές εκπλήξεις θα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του Festival.
 
Τρεις ημέρες λοιπόν γεμάτες burger, μουσική και ψυχαγωγία!
 
Το όνειρο και όραμα που είχαν εδώ και 2 χρόνια και περίμεναν με ανυπομονησία οι burger λάτρεις του Βορρά, σε λίγους μήνες θα γίνει πραγματικότητα. Στη μεγάλη γιορτή του burger, μαζί με τη μοναδική θαλασσινή αύρα της Θεσσαλονίκης, ετοιμαστείτε να απολαύσετε ανεπανάληπτες γεύσεις που θα προκαλέσουν εκρήξεις απόλαυσης στον ουρανίσκο. Το κάθε burger house θα έρθει με ένα menu διαμορφωμένο (και προσαρμοσμένο τιμολογιακά) σε συνδυασμούς που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018! Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς - vegetarian προτάσεις ή εξωτικά burgers από κρέας κροκόδειλου και kobe beef. Σύντομα θα ανακοινωθούν Τα burger houses που θα συμμετάσχουν στο Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018 και θα γεμίσουν μυρωδιές από φρεσκοψημένο μπιφτέκι την ατμόσφαιρα.
Φυσικά, επειδή όσο ωραία κι αν είναι τα burgers, το σηκώνουν μετά και το γλυκό τους, θ ανακοινωθούν και καταστήματα που θα βρίσκονται στο χώρο για να δώσουν και μια γλυκιά νότα στο φαγοπότι.

Τις μοναδικές γεύσεις του Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018 κι επειδή φαγητό χωρίς την κατάλληλη μουσική υπόκρουση δεν πάει, η ομάδα του Burger Fest για την απόλαυση σας και μόνο ετοιμάζει ένα δυναμικό κι εκρηκτικό Line Up αγαπημένων καλλιτεχνών και DJ sets που σύντομα κι αυτό θα ανακοινωθεί.

Τέλος, το festival κλείνει με το Μεγάλο Βραβείο του Καλύτερου burger house για το Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018 και καλύτερου burger του φεστιβάλ που θα ψηφίσει αποκλειστικά το κοινό!

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Burger Fest και στο Facebook Event  για ανακοινώσεις, διαγωνισμούς και εκπλήξεις!
 
Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018
Burger - Συναυλίες – Δράσεις - Live Cooking
18 έως 20 Μαΐου 2018
 Διοργάνωση: BFoundation
AΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ :
Tο Burger Fest '18 - Θεσσαλονίκη αλλάζει χώρο (από το Fix Factory) καθώς τα αγαπημένα μας μπιφτεκόψωμα πήραν πρωτοβουλία κι αποφάσισαν να πάρουν άρωμα Δ.Ε.Θ ώστε να κάνουν τις δικές τους προγραμματικές δηλώσεις.
Η μεγάλη γιορτή του burger μετακομίζει λοιπόν στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης TIF Helexpo πιο κοντά στο κέντρο της πόλης σε έναν χώρο ιδανικό να φιλοξενήσει τους χιλιάδες επισκέπτες της.
 
LIVE STAGE
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/5
KAZOO
TONIS SFINOS
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/5
VANILLA THE BAND
THE BON VIVEURS (EX- BURGER PROJECT)
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 20/5
BAILDSA
LOCOMONDO
 
Burger Fest Day 1 = Παρασκευή 18 Μαΐου: Tonis Sfinos, Kazoo & more
Σε μια ανατρεπτική κίνηση το Burger Fest '18 - Θεσσαλονίκη εξασφάλισε την παρουσία του, χαρακτηρισμένου διεθνώς ως international showman, Tonis Sfinos ως headliner για την πρώτη μέρα τουFestival. Μαζί του όπως πάντα οι Playmates. 
Μπορεί να έχει μόλις γυρίσει από το Αμέρικα, μπορεί ακόμη να φοράει τα ρούχα της δεκαετίας των 60?ς και 70?ς αλλά ο Τόνις Σφήνος παραμένει επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φούλ διασκεδαστική διάθεση. Θα παρουσιάσει ένα ανατρεπτικό χορευτικό σόου εξτραβαγκάντζα, το οποίο θα περιέχει στοιχεία έκπληξη ειδικά για την βραδιά αυτή!!
Ετοιμαστείτε λοιπόν κάπου ανάμεσα στα burger και τις μπύρες να απαντήσετε στο κρίσιμο ερώτημα του καλλιτέχνη 
«Είστε μάγκες ρέι?»
 
Οι KAZOO, το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, που καθιερώθηκε κυρίως από τις ζωντανές εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα αποτελούν τo δεύτερο όνομα της πρώτης μέρας του line up του Burger Fest '18 - Θεσσαλονίκη. 
Ενθουσιώδεις κι εκρηκτικοί παντρεύουν το βαλκανικό ήχο του βιολιού και του σαξοφώνου, με τον ηλεκτρικό ήχο της κιθάρας, σ τους γνώριμους ρυθμούς της Balkan Ska μουσικής, αλλά και του Reggae, με δικές τους συνθέσεις, αλλά και διασκευές γνώριμων ακουσμάτων και πάντα με χορευτικές διαθέσεις.
 
Burger Fest Day 2 -  Σάββατο 19 Μαΐου: Bon Viveurs (Ex-Burger Project), Vanilla band
 
Tη Δεύτερη μέρα του Festival οι δύο frontmen των the BURGER PROJECT, Professor Cosmic και Al the X-King επιστρέφουν ως The Bon Viveurs, διαλέγουν και παίζουν διασκευές απ? όλο το φάσμα της σύγχρονης μουσικής σκηνής με σκοπό το χορό και την ανεμελιά. 
Στο πρόγραμμά τους παρελαύνει ο Alice Cooper, ο Τσιτσάνης και ο Johnny Cash μαζί με τους Ramones, τον Frank Sinatra και την Ρένα Βλαχοπούλου. Η ενέργεια, το χιούμορ και οι αναπάντεχες μεταμορφώσεις τραγουδιών είναι συνοδοί των Bon Viveurs, αυτού του κουαρτέτου-φωτιά που γνωρίζει καλά πως να κάνει σαματά. Εραστές της καλής ζωής και της τρελής παρέας ενωθείτε!!! 
Οι Burger Project επιστρέφουν ως The Bon Viveurs για να γεμίσουν με μουσικές τους χώρους της μεγάλης γιορτής του Burger.
 
Οι Vanilla the band έρχονται να γιατί από μικροί έμαθαν να ξεχωρίζουν το καλό λάδι κι αν αυτό μέχρι τώρα δεν ενδιέφερε κανέναν, σίγουρα είναι σημαντικό για το Burger Fest | Θεσσαλονίκης 2018. Eίναι τέσσερις, παίζουν covers και τραγουδάνε όλοι. Παίζουν rock, παίζουν pop, παίζουν dance και hip hop, λίγο funk, λίγο punk, ένα γαλλικό, ένα ιταλικό, ένα ισπανικό και ενίοτε τρία ελληνικά τραγούδια. Έχουν υποστηρίξει πως είναι η αγαπημένη διασκευομπάντα του Τσακ Νόρις και παίζει όντως να είναι γιατί πέρασε καιρός, εκείνος σίγουρα το έμαθε κι αυτοί ζουν ακόμα. Οι Vanilla θέλουν και μπορούν να σε διασκεδάσουν.
 
Day 3 | Κυριακή 20 Μαΐου
 
Locomondo & BAiLdSA + More!
Τα λόγια περιττεύουν για τους headliners της τρίτης μέρας της μεγάλης γιορτής του Burger στη Θεσσαλονίκη.
Οι ανεπανάληπτοι κι εκρηκτικοί Locomondo θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους με τους Reggae, Ska, Latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς τους. 
Με τραγούδια όπως “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα”, “Μαγικό χαλί” και με “rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop”, ”80?s” το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!!! 
Εξάλλου, ξέφρενοι ρυθμοί, πάρτι, παραλίες, χορός, τραγούδι και καλοκαίρι είναι λίγες απ? τις λέξεις που έρχονται στο μυαλό όλων στο άκουσμα των Locomondo!!!
Στις 20 Μαΐου έπειτα από μια απολαυστική BurgerοΚυριακή θα ανέβουν στη σκηνή για να μετατρέψουν, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν, τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός κι η χαρά-το τραγούδι και τα χαμόγελα!
 
BAiLdSA
Δε θα μπορούσε να λείψει από το line up του Burger Fest '18 - Θεσσαλονίκη η εκρηκτική μπάντα της πόλης που ακούει στο όνομα BAiLdSA. 
Θα μας παρασύρουν στους ξέφρενους ρυθμούς τους που συνδυάζουν βαλκανικούς ήχους με μια ευρεία rock n' roll αισθητική. Το ξεσηκωτικό και γεμάτο ενέργεια show τους θα είναι όπως πάντα γεμάτο ska, punk, reggae, rap, psychedelic rock, stoner στοιχεία συνδυασμένα με το ήδη υπάρχον βαλκανικό γυφτοπάνκ υπόβαθρο.
 
Ώρες λειτουργίας
Παρασκευή 17:00 - 00:00
Σαββάτο 13:00 - 00:00
Κυριακή 13:00 - 00:00

Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 5 ευρώ με 1 μπίρα
Γενική Είσοδος - Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων με 1 μπύρα | 4 ευρώ
Γενική Είσοδος - 3ημέρου με 1 μπύρα |  10 ευρώ
Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών
Προπώληση – Διάθεση  Εισιτηρίων:
E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link:


cityportal

Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Δ. Θεσσαλονίκης: Φυτεύονται 500 δέντρα στη νέα παραλία

Δ. Θεσσαλονίκης: Φυτεύονται 500 δέντρα στη νέα παραλία

15:23 28/3/2024

Έρχονται δύο νέα πάρκα τσέπης

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

15:08 27/3/2024

Τετάρτη 27/03 και Πέμπτη 28/03

Ένωση Γονέων Καλαμαριάς: Επικίνδυνη η πρόταση για αθώωση Μίχου - Να προστατευτεί η 12χρονη

Ένωση Γονέων Καλαμαριάς: Επικίνδυνη η πρόταση για αθώωση Μίχου - Να προστατευτεί η 12χρονη

21:19 25/3/2024

Η ανακοίνωση της Ένωσης

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

12:46 22/3/2024

Παρασκευή 22/03, Σάββατο 23/03 και Κυριακή 24/03

Καλαμαριά: Δράσεις για την στοματική υγεία στον Φοίνικα και στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού

Καλαμαριά: Δράσεις για την στοματική υγεία στον Φοίνικα και στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού

23:18 20/3/2024

Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας

Καλαμαριά: Έρχονται 11 πάρκα, σιντριβάνια, πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομος!

Καλαμαριά: Έρχονται 11 πάρκα, σιντριβάνια, πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομος!

23:03 20/3/2024

έπεσαν οι υπογραφές

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

15:52 20/3/2024

Τετάρτη 20/03 και Πέμπτη 21/03

Θεσσαλονίκη: 1292 παραβάσεις σημείωσε η τροχαία σε δύο μέρες!

Θεσσαλονίκη: 1292 παραβάσεις σημείωσε η τροχαία σε δύο μέρες!

00:00 20/3/2024

αναλυτικά στοιχεία

Καλαμαριά: Δεκάδες κεραίες τηλεφωνίας δίπλα στα σχολεία! Τί καταγγέλλουν οι γονείς

Καλαμαριά: Δεκάδες κεραίες τηλεφωνίας δίπλα στα σχολεία! Τί καταγγέλλουν οι γονείς

23:49 19/3/2024

«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας»

Η Καλαμαριά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

Η Καλαμαριά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

23:22 19/3/2024

«Μελίνα Μερκούρη»

Κλασικά Έπιπλα